Motorola bekræfter: Nu kommer der en topmodel

1

BEKRÆFTET: Motorola har bekræftet, at de er på vej med en topmodel, som vil blive offentliggjort ved Mobile World Congress 2020. Navnet er Edge+.

Lækket billede af det, som ventes at være Motorola Moto Edge+ (Kilde: EvLeaks)
Lækket billede af det, som ventes at være Motorola Moto Edge+ (Kilde: EvLeaks)

Det ser ud til, at Motorola lever op til det, som de lovede tilbage i december 2019. Nemlig at et flagskibsprodukt er på vej.

Nu er det kommet frem, at Motorola afholder en event i forbindelse med Mobile World Congress (MWC), hvor de vil afsløre denne topmodel. Det er bekræftet af Motorola.

VIDEO: Motorolas batteri-bjørn er landet

Motorolas event finder sted søndag 23. februar 2020 klokken 19, hvilket er dagen før den officielle start af Mobile World Congress 2020.

Tilbage i december, på Qualcomms Tech Summit, udtalte Motorolas globale CEO, Sergio Buniac, at Motorola havde planer om at lancere premium flagskibs produkter med 5G i 2020.

Sergio Buniac lovede også, at det ville være den hurtigste 5G-telefon på Qualcomms flagskibsplatform. Hvilket derfor får os til at forvente, at den kommer med Snapdragon 865 processoren.

Motorolas kommende flagskibstelefon hedder Motorola Edge Plus eller Edge+, ifølge rygterne. Det er dog i skrivende stund begrænset med oplysningerne, men lidt rygter og spekulationer er da ude.

Motorola Edge+ – nyt flagskib på vej fra Motorola?

Skulle Motorola Edge+ vise sig at blive offentliggjort allerede om en lille måneds tid, så har Motorola altså indtil nu været gode til, at holde kortene tæt på kroppen.

Der er i skrivende stund ingen indikationer omkring prisniveau eller salgsstart. Men MereMobil.dk holder dig selvfølgelig opdateret når der er nyt i sagen.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Motorola har tidligere bekræftet, at de vil lancere midrangetelefoner med 5G, der kommer med Snapdragon 765 processoren. Om disse også vil blive afsløret ved Mobile World Congress 2020 er uvist.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer