Motorola bekræfter: Nu kommer der en topmodel

BEKRÆFTET: Motorola har bekræftet, at de er på vej med en topmodel, som vil blive offentliggjort ved Mobile World Congress 2020. Navnet er Edge+.

Lækket billede af det, som ventes at være Motorola Moto Edge+ (Kilde: EvLeaks)
Lækket billede af det, som ventes at være Motorola Moto Edge+ (Kilde: EvLeaks)

Det ser ud til, at Motorola lever op til det, som de lovede tilbage i december 2019. Nemlig at et flagskibsprodukt er på vej.

Nu er det kommet frem, at Motorola afholder en event i forbindelse med Mobile World Congress (MWC), hvor de vil afsløre denne topmodel. Det er bekræftet af Motorola.

VIDEO: Motorolas batteri-bjørn er landet

Motorolas event finder sted søndag 23. februar 2020 klokken 19, hvilket er dagen før den officielle start af Mobile World Congress 2020.

Tilbage i december, på Qualcomms Tech Summit, udtalte Motorolas globale CEO, Sergio Buniac, at Motorola havde planer om at lancere premium flagskibs produkter med 5G i 2020.

Sergio Buniac lovede også, at det ville være den hurtigste 5G-telefon på Qualcomms flagskibsplatform. Hvilket derfor får os til at forvente, at den kommer med Snapdragon 865 processoren.

Motorolas kommende flagskibstelefon hedder Motorola Edge Plus eller Edge+, ifølge rygterne. Det er dog i skrivende stund begrænset med oplysningerne, men lidt rygter og spekulationer er da ude.

Motorola Edge+ – nyt flagskib på vej fra Motorola?

Skulle Motorola Edge+ vise sig at blive offentliggjort allerede om en lille måneds tid, så har Motorola altså indtil nu været gode til, at holde kortene tæt på kroppen.

Der er i skrivende stund ingen indikationer omkring prisniveau eller salgsstart. Men MereMobil.dk holder dig selvfølgelig opdateret når der er nyt i sagen.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Motorola har tidligere bekræftet, at de vil lancere midrangetelefoner med 5G, der kommer med Snapdragon 765 processoren. Om disse også vil blive afsløret ved Mobile World Congress 2020 er uvist.

Ny smartphone til 2.500 kroner – mød Motorola Moto G82 5G

Moto G-familien har fået et nyt medlem. Motorola har netop annonceret Moto G82 5G. Se pris og specifikationerne her.

(mere…)
Kongen af mellempris-telefoner er tilbage

VIDEO: Motorola Edge 30 er en fed telefon til under 3.500 kroner. Høj værdi for pengene! Se med her.

(mere…)
Motorola Edge 30 test | Sådan skal det gøres!

TEST: Batteriet holder i to døgn. Telefonen er ikke så stor, men yder godt og tager fine billeder. Min Motorola Edge 30 test konkluderer, at det er en (prisvenlig) mobil til topkarakter.

(mere…)
Stærkt bud fra Motorola - mød Motorola Edge 30

Motorola Edge 30 er lillesøster til Edge 30 Pro, men det er en stærk en af slagsen, hvor kameraet er i fokus og prisen forholdsvis lav.

(mere…)
Motorola Edge 30 - officielle billeder og specifikationer lækket

Nye officielle billeder og specifikationer er lækket på den kommende "lillebror" til Motorola Edge 30 Pro. Læs hvad du kan forvente af Edge 30.

(mere…)
Nye budgetmobil til 1.900 kroner - mød Moto G52

Motorola kan noget med fornuftige telefoner til gode priser og nu har de lige introduceret en ny. Mød Motorola Moto G52.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram