Motorola Edge+ - nyt flagskib på vej fra Motorola?

RYGTE: Spændende rygter om Motorola. Nu kommer de endelig med en topmodel. Navnet skulle være Motorola Edge+.

Motorola har mest gjort i budgetvenlige smartphones siden de for alvor kom retur på smartphone-markedet. Med denne strategi har Motorola vundet indpas på det danske smartphonemarked, hvor de netop nu er den fjerdestørste smartphone-producent.

Motorola udskyder Razr-lancering

En af de smartphones, der for alvor ses frem til fra Motorola i år, er den foldbare telefon Razr.

MOTOROLA BEKRÆFTER: Nu kommer vi med et flagskib

Men det ser ud til, at Motorola også arbejder på en anden stor lancering i år; deres første rigtige flagskibstelefon i længere tid. Hvornår i år, at vi kan forvente dette flagskib sendes i handlen er uvist.

Twitter-brugeren @EvLeaks, Evan Blass, mener den formentlig får navnet Motorola Edge+. I øvrigt en telefon, hvor der formentlig er noget eksklusivitet på det amerikanske marked til Verizon, som har haft et langvarigt forhold med Motorola, der går helt tilbage til Droid-modellerne. Det skriver GSMArena.com.

Sidste år meldte Motorola ud, at de havde planer om at lancere et flagskibsprodukt igen. Men de har ikke meldt noget officielt ud endnu eller kommenteret på rygterne om Motorola Edge+.

Der er, ifølge GSMArena.com, nu spottet nogle specifikationer via Geekbench. Det forlyder, at Motorola Edge+ vil komme med buet skærm, Android 10 og 12 GB RAM.

Det ventes også, at den har et punch-hole i skærmen og en 1.8 GHz octa-core processor. Processortypen ventes at blive en Qualcomm Snapdragon 865.

Det er uvist, hvornår vi kan forvente denne smartphone offentliggøres og kommer til salg. På nuværende tidspunkt er det rygter og spekulationer.

One Hyper - første kig på en batteribjørn

Mere til historien

Motorola har netop sendt One Hyper på markedet fra mandag den 3. februar 2020.

Motorola klar med Edge 30 Fusion i Special Edition

Den anmelderroste Motorola Edge 30 Fusion er på vej i en ny særlig farve. Se den nye Special Edition her.

(mere…)
Officielle billeder af OnePlus 11 afsløret

Der florerer mange rygter og spekulationer om den kommende OnePlus 11. Nu har @OnLeaks afsløret nye officielle billeder.

(mere…)
OnePlus 11 rygtes i disse farver

Rygterne svirrer i stor stil om den kommende OnePlus 11-serie, som ventes at blive offentliggjort inden alt for længe.

(mere…)
Er Samsung på vej med en ny tablet?

Rygterne svirrer om en ny tablet fra Samsung, der nok vil få navnet Galaxy Tab S8 FE.

(mere…)
Behøver du en topmodel? Test af Motorola Edge 30 Fusion

VIDEO: Motorola Edge 30 Fusion er en billig telefon, der kan gøre det ud for en topmodel. Se testen her inden du køber Edge 30 Fusion.

(mere…)
Her er de foreløbige rygter på Samsung S23-serien

Ifølge rygterne får Galaxy S23-serien Emergency SOS som iPhone.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram