Motorola Edge+ - nyt flagskib på vej fra Motorola?

RYGTE: Spændende rygter om Motorola. Nu kommer de endelig med en topmodel. Navnet skulle være Motorola Edge+.

Motorola har mest gjort i budgetvenlige smartphones siden de for alvor kom retur på smartphone-markedet. Med denne strategi har Motorola vundet indpas på det danske smartphonemarked, hvor de netop nu er den fjerdestørste smartphone-producent.

Motorola udskyder Razr-lancering

En af de smartphones, der for alvor ses frem til fra Motorola i år, er den foldbare telefon Razr.

MOTOROLA BEKRÆFTER: Nu kommer vi med et flagskib

Men det ser ud til, at Motorola også arbejder på en anden stor lancering i år; deres første rigtige flagskibstelefon i længere tid. Hvornår i år, at vi kan forvente dette flagskib sendes i handlen er uvist.

Twitter-brugeren @EvLeaks, Evan Blass, mener den formentlig får navnet Motorola Edge+. I øvrigt en telefon, hvor der formentlig er noget eksklusivitet på det amerikanske marked til Verizon, som har haft et langvarigt forhold med Motorola, der går helt tilbage til Droid-modellerne. Det skriver GSMArena.com.

Sidste år meldte Motorola ud, at de havde planer om at lancere et flagskibsprodukt igen. Men de har ikke meldt noget officielt ud endnu eller kommenteret på rygterne om Motorola Edge+.

Der er, ifølge GSMArena.com, nu spottet nogle specifikationer via Geekbench. Det forlyder, at Motorola Edge+ vil komme med buet skærm, Android 10 og 12 GB RAM.

Det ventes også, at den har et punch-hole i skærmen og en 1.8 GHz octa-core processor. Processortypen ventes at blive en Qualcomm Snapdragon 865.

Det er uvist, hvornår vi kan forvente denne smartphone offentliggøres og kommer til salg. På nuværende tidspunkt er det rygter og spekulationer.

One Hyper - første kig på en batteribjørn

Mere til historien

Motorola har netop sendt One Hyper på markedet fra mandag den 3. februar 2020.

Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
OnePlus 10T får 150 watts opladning

Det ventes, at OnePlus vil lancere en flagskibstelefon mere inden udgangen af året. Navnet bliver måske OnePlus 10T.

(mere…)
Samsung Galaxy S22 FE droppes måske

Der har været en forventning til, at Samsung i år ville lancere en Galaxy S22 FE. Det tyder nu på at Fan Edition serien lukkes.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram