Motorolas batteri-bjørn er landet

VIDEO: Motorola One Hyper har et stort batteri og lynhurtig opladning. En stor pakke med stor skærm i et prisvenligt niveau. Her er mine første indtryk.

Video præsenteres i samarbejde med Samlino.dk, der giver dig mulighed for at sammenligne over 100 priser på mobilabonnementer %%%% på 1 minut.  

Går du op i lang batteritid på din telefon og skal prisen være rimelig uden du går på for meget på kompromis med kameraet? Så er du landet det rigtige sted. Jeg har nemlig set nærmere på batteribjørnen One Hyper.

Endnu engang har jeg fornøjelsen af Motorolas nyeste mellemklasse telefon, der denne gang hedder One Hyper. Til blot 2.700 kroner (vejledende pris) får du en spændende pakke.

Du skal gå efter Motorola One Hyper, hvis du ikke vil gå på kompromis med batterikapaciteten. Du skal altså være typen, som ikke gider løbe efter, eller bekymre dig om opladere og powerbanks, når du er på farten.

Med 4.000 mAh batteri får du det måske største batteri for mellemklassen. Du kan tilmed oplade batteriet fra 0 til 60 procent på bare 30 minutter - viser min egen test.

Telefonen lader med 40 mAh per minut med opladeren fra kassen. Det er næsten lige så hurtigt, som den noget dyrere OnePlus 7T, der med hurtigopladeren fra pakken lader med godt 45 mAh per minut.

Dertil kommer, at du kan gøre det endnu hurtigere, hvis du har en 45 watt hurtigoplader liggende. One Hyper understøtter nemlig opladning med op til 45 watt. Ret imponerende for klassen.

Et bud på en sådan oplader kunne være Samsung EP-TA845. Jeg har tidligere anmeldt Samsungs universal hurtigoplader.

Popup-kamera og ren skærmfront

Naturligvis får du ikke til prisen verdens bedste mobilkamera, men du får du hæderligt et af slagsen. Som du kan se i video herover, så tager det med ”night vision”-tilstanden i kameraet faktisk et fornuftigt billede. I min test af One Hyper vil du kunne se flere billeder, som jeg har taget med telefonen.

Frontkameraet er af popup typen. Det kører op fra toppen af telefonen, når det aktiveres. Jeg er ikke fan af mekaniske dele i en telefon, da noget sådan har det med at gå i stykker. Der er dog én stor gevinst; skærmen er helt fri for en notch og kamerahuller. Det ser godt ud! I det hele taget er One Hyper en ret flot telefon.

Motorola One Hyper scorer på benchmarkmålinger af hardware på niveau med ydelsen fra OnePlus 6T. Dertil kommer, at Motorola her kommer med Android 10 fra salgspakken og et fåtal af modifikationer i softwaren – omend Facebook dog har fundet vej og er installeret som bloatware.

Læs også min video om og min holdning til bloatware.

VIDEO: Mine første indtryk af Motorola Razr

OM OPDATERINGER: Motorola oplyser til MereMobil.dk, at de umiddelbart efter salgsstarten i februar ruller sikkerhedsopdateringen til Android ud, der gælder fra februar. Fremadrettet vil telefonen blive sikkerhedsopdateret hver anden måned - i minimum to år. Der garanteres desuden minimum én stor opdatering af Android-platformen inden for de første to år. One Hyper er altså allerede nu meldt klar til Android 11. Motorola One Hyper er født med Android 10.

Specifikationer: Motorola One Hyper

  • Qualcomm Snapdragon 675 processor
  • 4 GB RAM
  • 128 GB lagerplads
  • 6,5 tommer Full HD+ skærm
  • 64 megapixels kamera samt ultra vidvinkel-linse
  • Pop-up frontkamera på 32 megapixels
  • Batteri på 4.000 mAh
  • I salgspakken: 27 watt hurtigoplader, kabel og silikonecover

Motorola One Hyper er i butikkerne hos Telia, Call Me, 3, Oisyer, Proshop og Elgiganten fra mandag den 3. februar 2020. Denne udgave har 4 GB RAM og 128 GB lagerplads. Desuden har telefonen plads til MicroSD-kort og kommer med 3,5 mm. jackstik i toppen.

MereMobil.dk bringer en anmeldelse af Motorola One Hyper.

Kan Samsung udkonkurrere Motorola Razr med ny klapmobil?

Mere til historien

Motorola er her i foråret klar med klaptelefonen Razr. Desuden går der rygter om en rigtig topmodel. Vi venter spændt.

Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
Samsungs ledningsfrie støvsuger klarer (næsten) alt – tæt på Samsung Bespoke Jet

ANMELDELSE: Samsung Bespoke Jet er en batteridreven ledningsfri støvsuger, som klarer næsten alt snavs. Vi kigger på det gode - og det der halter.

(mere…)
Motorola klar med Moto G62 5G - en lavprismobil

Motorola har præsenteret en ny smartphone til 2.000 kroner. Du kan blive klogere på Moto G62 5G her.

(mere…)
Ny prisvenlig Motorola går uden om Danmark

Motorola Moto G82 kommer alligevel ikke på det danske marked. Telefonen var ellers prismæssigt interessant for mange.

(mere…)
Sennheiser vs. Boya – test af klipsmikrofoner med god lyd

VIDEO: God mikrofon og god lyd. Det får du med klipsmikrofoner fra Sennheiser og Boya. Valget er: Trådløs klipsmikrofon eller en kablet. Lyt med her.

(mere…)
Se dette før du køber OnePlus Nord 2T

VIDEO: Kom tæt på OnePlus Nord 2T og alt det du skal vide, hvis du overvejer at købe den nye OnePlus Nord 2T.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram