Kan Samsung udkonkurrere Motorola Razr med ny klapmobil?

Kan en ny klaptelefon fra Samsung udkonkurrere den nye Motorola Razr? Trods alt har Samsung optjent en del erfaringer.

2019 blev året hvor vi så indtil flere eksperimenter med foldbare skærme. Samsung Galaxy Fold kom efter et langt tilløb med mange udfordringer på markedet. Huawei Mate X har vi endnu ikke set i danske butikker, da vi endnu ikke har 5G-netværk klar generelt herhjemme, men jeg har dog haft mulighed for at prøve den. Motorola Razr er fremvist og lander i starten af 2020.

Fremtidens mobil er dyr og skrøbelig

Særligt Motorola Razr er spændende. Det virker som en god måde at tænke en foldbar skærm på, der virker meget naturlig. At beskytte den foldbare skærm mellem to skaller, der lukker helt sammen, giver god mening.

Samsung har ikke droppet tankerne om nye koncepter inden for foldbare skærme eller fold-ud-telefoner. Rygterne taler blandt andet om en kommende lancering af en klaptelefon i stil med Motorola Razr.

Ifølge Korea Herald hævder kilder, at Samsung vil lancere deres næste foldbare telefon i februar 2020 – side om side med Galaxy S11-serien.

2020 vil, ifølge kilderne, byde på to foldbare Samsung-telefoner. Den første i det tidlige forår. Omkring august skulle en ny Galaxy Fold lande – måske som en del af Galaxy Note-lanceringen.

Først i rækken er altså en Samsung klaptelefon, hvis vi skal tro rygterne.

Bør Motorola være bekymrede?

Måske skal Motorola være bekymrede? Trods alt har Samsung gjort sig en del erfaringer omkring foldbare teknologier. Det kan jo være, at Samsung kommer op med en telefon, der er bedre end Razr?

Samsung har muligheden for at overraske.

Godt nok er Motorola Razr fed, men der er nogle åbenlyse ting, som kan forbedres. Eksempelvis er skærmen ikke så lysstærk som det vi kender fra topmodellerne og specifikationerne på ydelse samt kamera er ikke de vildeste. Desuden kræver Motorola Razr en operatør, der understøtter e-SIM, da den ikke benytter et almindeligt fysisk SIM-kort. Dette kan være et stort issue for mange købere.

Det er i sandhed et spændende 2020 vi kigger frem mod. Måske bliver det året med ind til flere klaptelefoner i butikkerne? Klaptelefonen har den tydelige fordel, at den fylder halvdelen af en normal smartphone, når den er klappet sammen.

Vil du høre hvad en række danske tech-eksperter tænker om foldables, så lyt til min tech-podcast episode 60. Du kan også finde indslaget herunder. Gå frem til 06:15 minutter.

Razr: Mine første indtryk

Mine første indtryk af Motorola Razr

Mere til historien

Smartphones med foldbare skærme er lige nu absurd høje. Udbredelse af teknologien vil uden tvivl presse priserne i nedadgående retning, så flere har mulighed for at være med.

OnePlus Open lanceringsdato er afsløret

Den kommende foldbare smartphone fra OnePlus er snart klar til en lancering. Datoen for lanceringseventen er lækket.

(mere…)
Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Nye budgettelefoner: Hvis mobilen skal være billig

Motorolas nye telefoner er rigtigt interessante til prisen. Du får fede specs til billige penge. Få overblikket her.

(mere…)
Motorola Edge 40 Neo: Ret vilde specs til prisen

En ny Moto Edge 40 har set dagens lys. Du kan læse mere om Moto Edge 40 Neo her.

(mere…)
Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Se detaljerne om Motorolas nye lavpristelefoner

I løbet af september ventes det, at Motorola lancerer mindst to nye modeller i Moto G-serien. Her er detaljerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
23 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram