Motorola One Hyper – med utroligt batteri og ny opladeteknologi

Motorola har netop offentliggjort deres seneste smartphonemodel, som har et vildt batteri og opladeteknologi. Navnet er Motorola One Hyper. Se alle specifikationer på One Hyper her.

Motorola One Hyper (Foto: Motorola)
Motorola One Hyper (Foto: Motorola)

Motorola har præsenteret deres nyeste skud på stammen. Motorola One Hyper er navnet og det er en telefon med et nyt kamerasystem. Kameraet er et dual-kamera med hovedsensoren på 64 megapixels.

Frontkameraet er et pop-up kamera med en sensor på 32 megapixels. Frontkameraet har Night Vision tilstand og Quad Pixel teknologi, hvilket skulle sørge for nogle ganske flotte selfies.

VIDEO: Mine første indtryk af Motorola Razr

Kameraet har laser-autofokus teknologi, hvilket gør kameraet kan fokusere med det samme – selv i mørke omgivelser. Du kan også tage billeder i ultravid vinkel (118 grader).

Præcis, som med One Zoom, så er One Hyper heller ikke en del af Android One-programmet. Men den kommer med en ”stock” Android 10 og uden bloatware.

Den kommer med 4 GB RAM og 128 GB intern hukommelse, som kan udvides med microSD-kort på op til 1 TB. Processoren er en Snapdragon 675 octa-core fra Qualcomm.

Skærmen på One Hyper er 6,5 tommer og den første ”ægte” kant-til-kant skærm. Designet er super flot og i et vandafvisende design. Det betyder IKKE, at den er vandtæt. Men derimod designet er lavet til at beskytte telefonen mod spild og sprøjt.

Ny opladeteknologi og stort batteri

Batteriet er på 4.000 mAh og derudover introducerer den nye 45W Hyper Charging teknologi, hvilket er en ny og anderledes måde at oplade på. Den nye teknologi sørger for, at du får 12 timers strøm på 10 minutters opladning. 30 minutters opladning fylder batteriet 75 procent, ifølge Motorola. Vi er spændt på at afprøve dette i praksis.

TEST: Motorola One Zoom test | kommer tæt på

Pris og tilgængelighed

One Hyper kommer i farverne Deepsea Ble og Fresh Orchid. Hvornår og hvor den lander i handlen herhjemme er endnu uvist, men vil blive annonceret på et senere tidspunkt, der dog ventes at være inden længe. Ifølge pressemeddelelsen fra Motorola vil tilgængeligheden blive annonceret snart.

Den vejledende pris bliver på 2.699 kroner uden abonnement.

Mine første indtryk af Motorola One Hyper

Mere til historien

Motorola har lanceret en ny udgave af deres ikoniske Razr-telefon. Denne gang er der tale om en foldbar smartphone. Vil du læse om den gamle ikoniske telefon, så kan du få et lille historisk tilbageblik her.

Motorola bekræfter: Motorola Razr 2022 er på vej

BEKRÆFTET: Motorola har bekræftet, at der inden længe kommer en ny generation af den foldbare model Motorola Razr.

(mere…)
Motorola på vej med 200 megapixels kamera-telefon

Rygterne svirrer - og har gjort længe - om en kommende Motorola telefon, der har et 200 megapixels kamera.

(mere…)
Ny smartphone til 2.500 kroner – mød Motorola Moto G82 5G

Moto G-familien har fået et nyt medlem. Motorola har netop annonceret Moto G82 5G. Se pris og specifikationerne her.

(mere…)
Kongen af mellempris-telefoner er tilbage

VIDEO: Motorola Edge 30 er en fed telefon til under 3.500 kroner. Høj værdi for pengene! Se med her.

(mere…)
Motorola Edge 30 test | Sådan skal det gøres!

TEST: Batteriet holder i to døgn. Telefonen er ikke så stor, men yder godt og tager fine billeder. Min Motorola Edge 30 test konkluderer, at det er en (prisvenlig) mobil til topkarakter.

(mere…)
Stærkt bud fra Motorola - mød Motorola Edge 30

Motorola Edge 30 er lillesøster til Edge 30 Pro, men det er en stærk en af slagsen, hvor kameraet er i fokus og prisen forholdsvis lav.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram