Motorola One Hyper – med utroligt batteri og ny opladeteknologi

Motorola har netop offentliggjort deres seneste smartphonemodel, som har et vildt batteri og opladeteknologi. Navnet er Motorola One Hyper. Se alle specifikationer på One Hyper her.

Motorola One Hyper (Foto: Motorola)
Motorola One Hyper (Foto: Motorola)

Motorola har præsenteret deres nyeste skud på stammen. Motorola One Hyper er navnet og det er en telefon med et nyt kamerasystem. Kameraet er et dual-kamera med hovedsensoren på 64 megapixels.

Frontkameraet er et pop-up kamera med en sensor på 32 megapixels. Frontkameraet har Night Vision tilstand og Quad Pixel teknologi, hvilket skulle sørge for nogle ganske flotte selfies.

VIDEO: Mine første indtryk af Motorola Razr

Kameraet har laser-autofokus teknologi, hvilket gør kameraet kan fokusere med det samme – selv i mørke omgivelser. Du kan også tage billeder i ultravid vinkel (118 grader).

Præcis, som med One Zoom, så er One Hyper heller ikke en del af Android One-programmet. Men den kommer med en ”stock” Android 10 og uden bloatware.

Den kommer med 4 GB RAM og 128 GB intern hukommelse, som kan udvides med microSD-kort på op til 1 TB. Processoren er en Snapdragon 675 octa-core fra Qualcomm.

Skærmen på One Hyper er 6,5 tommer og den første ”ægte” kant-til-kant skærm. Designet er super flot og i et vandafvisende design. Det betyder IKKE, at den er vandtæt. Men derimod designet er lavet til at beskytte telefonen mod spild og sprøjt.

Ny opladeteknologi og stort batteri

Batteriet er på 4.000 mAh og derudover introducerer den nye 45W Hyper Charging teknologi, hvilket er en ny og anderledes måde at oplade på. Den nye teknologi sørger for, at du får 12 timers strøm på 10 minutters opladning. 30 minutters opladning fylder batteriet 75 procent, ifølge Motorola. Vi er spændt på at afprøve dette i praksis.

TEST: Motorola One Zoom test | kommer tæt på

Pris og tilgængelighed

One Hyper kommer i farverne Deepsea Ble og Fresh Orchid. Hvornår og hvor den lander i handlen herhjemme er endnu uvist, men vil blive annonceret på et senere tidspunkt, der dog ventes at være inden længe. Ifølge pressemeddelelsen fra Motorola vil tilgængeligheden blive annonceret snart.

Den vejledende pris bliver på 2.699 kroner uden abonnement.

Mine første indtryk af Motorola One Hyper

Mere til historien

Motorola har lanceret en ny udgave af deres ikoniske Razr-telefon. Denne gang er der tale om en foldbar smartphone. Vil du læse om den gamle ikoniske telefon, så kan du få et lille historisk tilbageblik her.

Motorola Edge 30 Ultra eller OnePlus?

VIDEO: Kom tæt på Motorola Edge 30 Ultra og hør hvorfor valget står mellem Motorola og OnePlus.

(mere…)
Motorola Razr 2022 er på vej

Rygterne svirrer om en snarlig lancering af Motorola Razr 2022 i vores markedområde.

(mere…)
…er bare et godt køb

EP116: Du får topmodelydelse, godt kamera og megahurtig opladning. Motorola Edge 30 Ultra leverer, hvad du forventer – og overrasker.

(mere…)
Superlavprismobil fokuserer på skærm og lyd

Motorola Moto E22i er en superbillig telefon, der trods den lave pris, kan vise sig at være interessant.

(mere…)
Motorola Edge 30 Ultra test | Gennemført på næsten alle punkter

TEST: Rimelig pris for et godt produkt, som på kamera, opladning og design tiltaler mig. Læs testen af Motorola Edge 30 Ultra her.

(mere…)
Motorola er klar med 3 stærke nyheder

Motorola bygger videre på Edge-serien med 3 nye telefoner, der alle er til at betale – endda med fine specifikationer og et par overraskelser.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram