Motorola Edge+ Se lækkede billeder af topmodellen

RYGTE: Motorola Edge+ er navnet på det kommende flagskib fra Motorola, som byder på 5G, Snapdragon 865 processor, 90 Hz-skærm og et kæmpe batteri.

Billeder af den kommende Motorola Edge+ lækket (Foto: @OnLeaks)
Billeder af den kommende Motorola Edge+ lækket (Foto: @OnLeaks)

Motorola skulle ligesom så mange andre producenter have annonceret nye smartphones under Mobile World Congress. Der jo som bekendt blev aflyst på grund af udbruddet af coronavirus.

Mange havde set frem til Motorolas lanceringsevent, da forventningen til eventen var, at Motorola ville præsentere en topmodel. Indtil videre har Motorola kun sendt lowend- og midrangemodeller på markedet siden de for alvor gjorde comeback på mobilmarkedet.

ANMELDELSE: Her kan du læse testen af Motorola Edge+

Rygtede specifikationer for Motorola Edge+

Topmodellen, som endnu ikke er præsenteret, ventes at få navnet Edge+. Det er den første topmodel i meget lang tid fra Motorola. I hvert fald hvis man skal tro Twitter-brugeren @OnLeaks, som står bag de nyeste lækkede oplysninger. Det skriver GSMArena.com.

Holder lækkede billeder og specifikationer stik, så er der tale om en 6,67 tommer skærm i fuld HD og med 90 Hz opdateringshastighed. Dermed er den altså ikke 120 Hz, som Samsung Galaxy S20’erne og den kommende OnePlus 8 Pro ventes at være.

Skærmen er buet og næsten helt til kanten af telefonen. Frontkameraet er ”gemt” i et hul i skærmen.

Processoren er en Qualcomm Snapdragon 865, hvilket også betyder der er tale om en telefon, som understøtter 5G-netværket. Derudover kommer Edge+ med 8 eller 12 GB RAM og mindst 128 GB intern hukommelse, hvilket afhænger af den enkelte variant.

Formentlig vil der også være plads til hukommelseskort – og så er det spændende om den kommer med jackstik port. Dette rygtes, at den næste Nokia-telefon vil have jackstik. Sony har allerede meldt ud, at de i deres nye topmodel atter er klar med 3,5 mm. jackstik.

Sony Xperia 1 II satser på 5G og Zeiss-optik

Motorola Edge+ kommer med stock Android 10. Desuden er batteriet på hele 5.170 mAh, hvilket burde sikre lang batteritid. Til sammenligning har Samsung Galaxy S20 Ultra et batteri på 5.000 mAh.

På bagsiden ses et Motorola-logo (måske med en lysende ring udenom), samt triplekamera. Frontkameraet er gemt væk i et lille punch-hole i toppen af skærmen. Fingeraftrykslæseren skulle også være gemt i skærmen.

Det er endnu uvist, hvornår Motorola vil afholde event. Specifikationer, modelnavn og billeder er heller ikke bekræftet. Derfor er det selvfølgelig blot rygter og spekulationer i skrivende stund.

Det er uvist, hvornår telefonen kommer i handlen og hvad prisen vil være.

Motorola har lanceret Moto G8 Power

MereMobil.dk holder dig opdateret når der er noget officielt fra Motorola.

Mere til historien

Motorola har netop lanceret en billigere telefon, som kan købes for lige under 1.500 kroner uden abonnement. Det er Moto G8.

OnePlus Pad lanceres måske i februar

RYGTE: Der har længe floreret rygter, men måske OnePlus langt om længe er klar med en tablet.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Motorola er klar med fire lavpristelefoner

OVERBLIK: Her er informationer og priser på de nye lavpristelefoner Moto G23, G53, G73 og Moto E13.

(mere…)
Nye rygter om iPhone 15 og iPhone 15 Plus 

RYGTE: iPhone 15 og iPhone 15 Plus skulle i år få store kameraopgraderinger. 

(mere…)
OnePlus 11 nedgraderes i USA 

RYGTE: Den amerikanske version af OnePlus 11 får angiveligt opladning med færre watts.

(mere…)
Macbook Air med M3-chip på vej 

RYGTE: Apple arbejder angiveligt på en M3-baseret MacBook Air. 

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram