Moto G8 – ny mobil til lavpris – se pris og specifikationer

0

Motorola har netop afsløret deres nyeste bud på en smartphone til lavpris. Vi ser nærmere på Moto G8, som koster under 1.500 kroner.

Motorola Moto G8
Motorola Moto G8 (Foto: Motorola)

Motorola har i stilhed afsløret deres nyeste smartphone-model. Navnet er Motorola Moto G8. Igen slår Motorola sig op på at levere utrolig meget smartphone for pengene.

Moto G8 har en vejledende pris på 1.499 kroner uden abonnement. Den er det nyeste medlem i Moto G-familien, som er den mest solgte serie fra Motorola.

Motorola har solgt 100 millioner Moto G-telefoner

Selvom det er begrænset, hvor mange penge du skal hive op af lommerne, så får du alligevel en ret interessant smartphone.

Skærmen er på 6,4 tommer og af typen HD+. Kameraet er på 16 megapixels. Derudover kommer den med 4 GB RAM og en octa-core Qualcomm Snapdragon 665 processor.

Moto G8 er kraftig nok at kunne afvikle spil – lyder det fra Motorola.

Den interne hukommelse er på 64 GB, men der kan udvides via microSD-kort på op til 512 GB.

Motorola Moto G8 (Foto: Motorola)
Motorola Moto G8 (Foto: Motorola)

Moto G8 kommer også med Moto Experiences og det nye Moto Gametime. Moto Gametime er en software, som skal være med til at gøre din spiloplevelse så god som muligt og give en større indlevelse i spillet, forlyder det. Dette sker ved at blokere forstyrrende elementer, så du ikke forstyrres når du spiller.

Motorola bekræfter: Nu kommer der en topmodel

Moto G8 har et vandafvisende design og kommer med en stock Android 10.

Motorola har endnu ikke meldt datoen for salgsstarten ud, men Moto G8 har en vejledende pris på 1.499 kroner uden abonnement og kommer i farverne Neon Blue og Pearl White.

Mere til historien

I februar lancerede Motorola Moto G8 Power, der har en vejledende pris på 1.999 kroner uden abonnement. Salgsstarten er torsdag den 5. marts 2020.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer