Motorola Edge+ test | Rimelig gennemført topmodel

TEST: Edge+ rammer plet på alle de punkter, som er væsentlige for mobilkøberne. En stærk top-smartphone der bliver rigtig god, når ”kanterne” er tilpasset.

Motorola Edge+ test
Motorola Edge+ (Foto: MereMobil.dk)

Efter en længere årrække med low- og mellemklasse smartphones er det Lenovo-ejede mobilbrand Motorola klar med deres første brede flagskib i nyere tid.

Der har været en afstikker til Motorola Razr, som aktuelt koster omkring 10.000 kroner, men Razr med foldbar skærm er en nichetelefon. Edge+ er en bred topmodel med bred appel.

Motorola Razr får skarp pris og Android 10

Min test af Motorola Edge+ kommer til at fokusere på Edge+ og hvad du får for pengene, men jeg kommer også til at sammenligne en del med OnePlus 8 Pro.

Hvorfor? Fordi Motorola går med Edge+, dens specifikationer og pris, direkte ind og sparker til bolden på OnePlus’ banehalvdel. De to telefoner har rigtigt meget til fælles og jeg tror, at mobilkøberne reelt vil vakle mellem disse to telefoner og måske Samsung Galaxy S20+, når de skal træffe deres valg.

Motorola har meget at tabe men også meget at vinde! Det er NU de skal vise omverdenen, at de er mere end bare et lucky-shot i mellemklassen.

Lad mig først give dig specifikationerne på den testede model. Dernæst går jeg ombord i kameraet, der nok er det store trækplaster.

Specifikationer: Motorola Edge+

 • Skærm: 6,7”, 90 Hz
 • Type: OLED
 • Opløsning: Full HD+, 1080 x 2348 pixels
 • Beskyttelse: Gorilla Glass 6 på for- og bagside
 • Processor: Qualcomm Snapdragon 865, 5G
 • RAM: 12 GB, LPDDR5
 • Hukommelse: 256 GB
 • Udvidelse: Nej
 • Hovedkamera: 108 megapixels, f/1.8, OIS
 • Ultra vidvinkelkamera: 16 megapixels, 117gr, f/2.1
 • Telefoto: 8 megapixels, f/2.4, OIS, 3x optisk zoom
 • Time of Flight sensor
 • Frontkamera: 25 megapixels, f/2.0
 • Batteri: 5.000 mAh
 • Trådløs opladning: Ja. Op til 15 watt Qi-understøttet. 5 watt powershare
 • Hurtigoplader: Ja. 18 watt-lader i salgspakken
 • 3.5 mm. Jackstik: Ja
 • Stereohøjttalere: Ja
 • Forbindelser: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/ax (Wi-Fi 6), hotspot, Bluetooth 5.1, GPS, Glonass, Galileo, BDS, NFC, USB-C
 • 5G: Non-standalone (NSA), 5G mmWave, 5G Sub6 og Standalone (SA)
 • Dual-SIM: Nej
 • E-SIM: Nej
 • Fingeraftrykssensor: Ja. Optisk i skærmen
 • IP-beskyttelse: Nej – men har ”vandafvisende design”
 • Størrelse: 161.1 x 71.4 x 9.6 mm.
 • Vægt: 203 gram
 • System: Android 10

Ultra highres, 108-megapixels – vildt nok!

Motorola Edge+
Motorola Edge+ har fuld Google integration og uhindret adgang til Googles apps og services (Foto: MereMobil.dk)

Vi stiftede første gang bekendtskab med 108-megapixels sensorer i Samsung Galaxy S20 Ultra. Idéen fra Samsung var, at du skyder et stort oversigtsbillede og efterfølgende beskærer et nyt motiv ud af det store billede uden at miste for meget af kvaliteten.

Det kan du også på Motorola Edge+.

Jeg har to anker omkring 108 megapixels i telefoner

 1. Kvaliteten er rimelige efter beskæringen men ikke fantastisk
 2. Hvor tit vil man bruge tid på beskæringen?

Det er ikke en sensor jeg behøver, men når nu den er der, så bidrager den positivt til min samlede fotoværktøjskasse.

Billederne skuffer ikke

Kameraerne i smartphones leverer over en bred kam rigtigt gode resultater. Faktisk er det ofte vanskeligt at se forskel. Når jeg eksempelvis sammenligner billeder fra iPhone 11 Pro med den betydeligt billigere iPhone SE, er det i detaljerne, vi skal finde forskellene.

VIDEO: iPhone 11 Pro vs. iPhone SE – se fotosammenligning

Sådan er det også, når jeg tager billeder med Motorola Edge+. Resultaterne bliver rigtigt gode og jeg har ikke tænkt kvaliteten som en forhindring eller udfordring. Telefonen fokuserer og skyder hurtigt.

Portrættilstanden klarer sig ligeledes fint, men som på mange andre telefoner ses en smule fejl, når jeg går tæt på hvordan motivet skæres ud fra baggrunden. Det er dog ikke noget du ved første øjekast lægger mærke til. Selv ved motiver i bevægelse, kan portrætfunktionen levere hæderlige resultater.

Du kan herunder se nogle af de billeder, jeg har taget med Motorola Edge+.

Billeder taget med Motorola Edge+

Bemærk: Billederne har i galleriet reduceret kvalitet på grund af komprimering til webformat.

Det dårligste ved kameraet er lowlight-billeder

Når tusmørket bryder frem, bliver de fleste mobilkameraer udfordret. Ja det gør store dedikerede kameraer også. Fotografering handler nemlig i høj grad om lys.

Night-vision på Motorola Edge+ leverer billeder, som ikke fejer benene væk under mig. I et testsetup hvor jeg afprøvede nattilstand på Edge+, OnePlus 8 Pro og iPhone 11 Pro var Motorola Edge+ bagud på skarpheden, men foran på farveægtheden.

Når det er sagt, så har jeg tidligere i et andet tilsvarende setup, fået en tilsvarende oplevelse med lettere uskarpe billeder fra OnePlus 8 Pro. Så resultatet handler rigtigt meget om forholdene billederne tages under.

Det er i øvrigt tydeligt, at OnePlus og Apple booster lyset betydeligt mere end Motorola. Men på hver deres måde.

Lowlight er en kompliceret disciplin, hvor en klar vinder, er vanskelig at udpege. Men på det foreliggende grundlag, tror jeg mange vil foretrække lowlight-billederne fra konkurrenterne. Men det er formentlig en smagssag. På alle billederne kan man se, hvad der er taget billede af.

Lowlight demo af Motorola Edge+
Lowlight demo af Motorola Edge+, OnePlus 8 Pro og iPhone 11 Pro

Kameraet er godkendt men ikke imponerende

Lad mig kort opsummere. Motorola Edge+ fokuserer og skyder skarpe billeder hurtigt. Den foreslår selv, når du med fordel kan skifte til eksempelvis makro- eller portrættilstand og leverer i det hele taget en god kameraoplevelse.

Jeg synes farverne på billederne fremstår naturlige uden et kunstigt ekstra farveboost, som særligt Huawei gennem tiden har været eksponent for.

Det er IKKE kameraets kvalitet, der skal være udslagsgivende i negativ retning i dine overvejelser om det skal være Edge+ eller ej.

Som på andre konkurrerende telefoner er jeg også her vild ultra vidvinkelbillederne. Det tilføjer en ekstra dimension til fotomulighederne, der er mega fed at have.

3x ZOOM? Edge+ har i lighed med OnePlus 8 Pro 3x optisk zoom. Dette har jeg desværre ikke kunne afprøve korrekt, da der i den foreliggende software er en fejl som gør, at telefonen zoomer 6x når 3x aktiveres. Motorola oplyser, at en softwareopdatering er på trapperne.

Du kan i øvrigt skyde videoklips med bokeh-effekt, men som på andre telefoner med den tilsvarende mulighed, er det mest en ”for sjov”-funktion.

LÆS OGSÅ: Stor kameratest af Motorola Edge+

Nok om kameraet for nu. Er designet godt? Det handler næste afsnit om.

Ligger irriterede dårligt på bordet

Motorola Edge+
Motorola Edge+ har store objektiver på bagsiden. De buler så meget ud, at telefonen ligger dårligt på bordet eller andre plane overflader. Et medfølgende silikonecover udligner forskellene, så problemet ikke længere eksisterer (Foto: MereMobil.dk)

Store objektiver udløser uligevægtighed i designet. Det er også tilfældet for Motorola Edge+.

Objektiverne er placeret i venstre side, hvilket gør, at telefonen ligger irriterende dårligt på bordet. Hvis du vil skrive en besked, så vipper den nederste højre del i sådan en grad, at det nærmest er umuligt at skrive.

iPhone 11 Pro lider af samme problem dog i mindre grad, da objektiverne rager mindre ud. OnePlus 8 Pro er her bedst. Placeringen af objektiverne i midten gør betjening på en plan overflade langt bedre.

Motorola vedlægger et silikonecover i salgspakken, der udligner vipperiet. Jeg synes dog, at det skulle være løst i designfasen. Men løsningen er tænkt fra Motorolas side af.

Motorola Edge+ er smallere og kortere end OnePlus 8 Pro, men er tykkere og vejer mere. Den ekstra vægt kommer blandt andet fra batteriet som er 490 mAh større end det batteri, der sidder i OnePlus.

Jeg synes Edge+ ligger godt i hånden og er klart det flotteste Motorola produkt, jeg hidtil har haft i hænderne. Og der har ellers været flere ganske pæne, som Motorola One. Men i den samlede oplevelse af produkterne, synes jeg OnePlus 8 Pro føles mest lækker.

Moto Edge+ fotodemo 6x zoom
Originalt billede til venstre. Til højre et billede fra samme position men hvor 6x zoom er anvendt (Foto: MereMobil.dk)

Stor, god og tydelig skærm men kun 90 Hz

Skærmen på Motorola Edge+ er rigtig god. Opløsningen 1.080 x 2.340 pixels er rigeligt fint til mig. Jeg behøver ikke mere. Flere pixels der skal beregnes, betyder nemlig et højere strømforbrug og jeg kan godt lide telefoner, der holder strøm i lang tid.

Desværre er opdateringshastigheden i skærmen kun 90 Hz. Her kører Samsung Galaxy S20+ og OnePlus 8 Pro med 120 Hz. Jo! 90 Hz er mere flydende end 60 Hz, som fortsat er standarden på smartphones, men 120 Hz ses og føles betydeligt bedre og mere lækkert – omvendt er flere hertz også mere strømkrævende. Så her er det nok en smagssag.

Du kan komme dybere ind i forskellene på 60, 90 og 120 Hz skærme ved at lytte til min podcast-episode nummer 70. Her taler jeg med skærmekspert Rasmus Larsen fra Flatpanels.dk, der ved en farlig masse om, hvor denne tendens med skærme bevæger sig henad.

Skærmen buer ned omkring siderne. Det samme gør apps. Heldigvis kan du slå det fra, så apps holder sig “oppe på hovedskærmen”. Kant-til-kant skærmen med en 90 graders bue er jeg helt ærligt sådan lidt “fishy” ved.

Jeg kan konstatere, at når telefonen ses forfra, er der farveforskel, der hvor skærmen buer. Ser du telefonen fra siden, så står kanten helt tydeligt, mens farverne nedtones på den anden del af skærmen. Det peger i retning af, at buen er lavet “fordi vi kan” eller “det kunne se fedt ud“ – og altså ikke fordi vi kan bruge det til noget.

Ved at dobbelttappe på siden af telefonen kan du få en app til enten af strække sig ud over kanten eller til at være normal. Jeg har deaktiveret funktionen. Det giver jo ingen mening. I hvert fald ikke for mig.

Et sted hvor den ekstra skærm på kanten rent faktisk giver mening er når du spiller. Her får du mulighed for at aktivere betjeningsknapperne til spillet, så de placerer sig på buen i toppen. Det er godt tænkt. Jeg har testet det med spillet Asphalt og det fungerer fremragende.

Du skal i øvrigt ikke være bekymret for fejltryk som følge af, at skærmen buer. Jeg har ikke én eneste gang oplevet problemer i den retning. Det var ellers min største frygt!

Holder halvanden dag på en opladning

Motorola Edge+
Motorola Edge+ kører uden problemer halvandet døgn på en opladning (Foto: MereMobil.dk)

Batteriet på 5.000 mAh er godt udnyttet. Måske er det den (stort set) rene Android-udgave uden en masse snask, der er med til at holde strømforbruget nede?

Jeg kører uden problemer halvandet døgn på en opladning – naturligvis afhængigt af hvad jeg bruger telefonen til.

Det store batteri har således (for mig) haft rigeligt overskud, når jeg gik i seng om aftenen. Mellem 40 og 50 procents restkapacitet var ikke unormalt.

Derimod er jeg helt uimponeret over opladeren. Der er en 18 watts oplader i pakken. I forhold til batteriets kapacitet er det IKKE at betegne som en hurtigoplader. På en halv time når du kun fra 0-28 procent. Det er jo nærmest pinligt.

Må jeg minde om, at Samsung Galaxy S20 Ultra, ligeledes med 5.000 mAh batteri, rammer næsten 60 procent med dens medfølgende 25 watts oplader. OnePlus 8 Pro, der har et mindre batteri, kan mønstre 66 procent på en halv time. Se det er noget der rykker.

Edge+ oplader således kun 46 mAh/minut mens, OnePlus 8 Pro rammer 99 mAh/minut – beregnet ud fra de medfølgende opladere.

Trådløs opladning med op til 15 watt (Qi-standard) understøttes men! Motorolas opladespot er placeret i lidt anderledes, end på andre telefoner. Det betyder, at hvis du bruger en trådløs oplader, hvor telefonen står op, skal du være sikker på, at telefonens opladepunkt rammer opladerens præcist. Det gør den ikke på min og der udveksles derfor ikke den maksimale effekt. En liggende trådløs opladeplade er at foretrække til denne telefon.

Lyder FANTASTISK!

Motorola Edge+
I bunden af Motorola Edge+ finder vi USB-C porten. I toppen af telefonen sidder 3.5 mm. jackstik (Foto: MereMobil.dk)

Musik fra telefonens indbyggede højttaler er for mig et ”no go”. Jeg medgiver dog, at det betyder meget for mange. Hvis du vil have den bedste lyd direkte ud af telefonen, så er stereohøjttaleren fra Motorola Edge+ tålelig.

Sammenlignet med OnePlus 8 Pro og iPhone 11 Pro trækker Motorola Edge+ fra. Lyden er mere voluminøs på Motorolas telefon, mens særligt OnePlus’ og tildels Apples telefoner lyder mere skrattende og indelukkede.

Motorolas lyd er tunet i samarbejde med Waves. Hvor meget det betyder ved jeg ikke. Det kan jo også være, at Motorolas hardware bare er bedre? Bundlinen er, at det lyder godt.

Lydelskere vil glæde sig over 3.5 mm. jackstik-muligheden, som Sony i øvrigt også genindfører på Sony Xperia 1 II. Med et par kablede hovedtelefoner fejler lyden bestemt heller ikke noget.

Om denne er bedre end på OnePlus er umådeligt svært at vurdere, da jeg ikke har en passende adapter fra USB-C>Jack til OnePlus – som du måske ved, så er lyd via USB-C på Android-telefoner langt fra standardiseret.

Sammenlignet med iPhone 11 Pro er lydkvaliteten bedre på Edge+, men iPhone 11 Pro har et kraftigere lydoutput via en kablet forbindelse.

Sådan yder Motorola Edge+

Mange ELSKER benchmarkmålinger og går op i dem med liv og sjæl. Så naturligvis skal du ikke snydes for tallene på denne telefon.

Edge+ kommer med Qualcomm Snapdragon 865, hvilket er den samme processor, som OnePlus har benyttet i OnePlus 8 Pro og OnePlus 8.

Som det fremgår af tabellen herunder, er Edge+ over OnePlus 8 Pro med den samme processor og den samme mængde RAM. Det er dog ikke mere, end jeg vil betegne dem som værende på niveau.

Et tydeligt stykke under finder vi Samsung Galaxy S20 Ultra, der kører på Samsungs egen Exynos 990 processor.

Det er uanset, hvad du ser på det ikke ydelsen, der skal være afgørende for dit valg. Ydelse er der nemlig nok af på alle tre telefoner.

Antutu3D MarkRAMCPU
Motorola Edge+584.3767.32812 GBSnapdragon 865
OnePlus 8 Pro581.5477.13112 GBSnapdragon 865
Samsung Galaxy S20 Ultra525.2146.70712 GBExynos 990

Dette spiller ikke perfekt på Edge+

Motorola benytter en optisk fingeraftrykssensor indbygget i skærmen som OnePlus. Denne er hurtig og præcis, men! Indimellem skal jeg ”vække” telefonen inden sensoren fungerer – selvom sensorfeltet vises på skærmen. Det er faktisk ret irriterende. Heldigvis fejler sensoren ikke når den vågner.

I den yderste kant på skærmen ses en lille grafik, hvorfra du kan trække en genvejsbakke frem, som du kan placere dine mest brugte apps i og dermed få direkte adgang til dem. Det koncept så vi i 2018 på Sony Xperia XZ3. Side Sense, som det hed, gav ikke mening i 2018. Det gør det heller ikke i 2020.

Idéen fungerer kun på papiret i udviklingsafdelingen og ikke ude i virkeligheden, da det ikke er sådan vi bruger vores telefoner. Derfor bliver app-genvejsbakken mere irriterende end gavnlig.

I starten af testperioden så jeg en meget ustabil lysføler, der skruede op og ned for lyset som det passede den. Det er som om, at jeg har fået den lært, hvordan jeg gerne vil have lyset. I hvert fald sker det markant mindre end nu. Jeg tænker, at Motorola har lidt justeringsarbejde i to-do-listen omkring denne del.

Jeg kritiserede OnePlus for at have nogle helt åbenlyse softwarefejl omkring nogle af telefonens vitale punkter som eksempelvis SMS og at den ikke altid vågnede, når der kom notifikationer. Den slags fejl, har jeg ikke fundet på Edge+.

Læg mærke til, at dual-SIM ikke er en mulighed. Heller ikke eSIM og udvidelse af hukommelsen er tilgængeligt på Motorolas topmodel. Du skal afgøre med dig selv, om det er vigtigt for dig.

Overholder Androids oprindelige betjening

Motorola Edge+ betjenes med swipes, som på hovedparten af andre nyere smartphones. Træk ind fra sidekanten for at gå tilbage, swipe op fra bunden for at gå til hovedskærmen, eksempelvis.

Her er så lige en udfordring. Når du trækker op fra bunden, mens du er inde i en app, så går du til forsiden. På andre telefoner er det sådan, at når laver du et swipe-up mere, så går telefonen til den første hjemmeskærm.

Motorola overhoveder dog Android-systemets originale gestures. Så det sidste swipe-up, der altså normalt går til første hjemmeskærm, eksisterer ikke på Edge+.

Nu jubler jeg jo ofte, når producenterne ikke roder for meget rundt i Android-systemet. Her overholder producenten rent faktisk systemets måde at gøre tingene på – ja så kan jeg jo næsten ikke tillade mig at kritisere det – omend jeg stadig synes det er møgirriterende.

Bloatwarefri Android

Motorola skal have STOR ros for at levere en topmodel, som er 100 procent bloatwarefri.

Der er INGEN underlige apps på telefonen. Hverken spil, Facebook, Word, TripAdvisor eller hvad vi ellers har set gennem tiden.

Telefonen har naturligvis Googles suite af apps og understøtter fuldt ud Google services Play Store.

Motorola har gemt deres Android-tilføjelser i appen Moto, der kan deaktiveres via Indstillinger. Appgenveje på kanten, grafik ned over siderne osv. kan også slås fra.

Moto-appen indeholder nogenlunde de samme funktioner, som vi har set på lav- og mellemklassetelefoner fra Motorola. Her i blandt et “hak med hånden”, der tænder kameraet og at telefonen ved et indgående opkald, stopper med at ringe, når du tager den op.

SÅDAN BLIVER MOTOROLA EDGE+ OPDATERET: Motorola vil vedligeholde Edge+ med sikkerhedsopdateringer hver anden måned i minimum to år. Motorola garanterer to store opdateringer af Android-systemet. Det oplyser Motorola til MereMobil.dk.

Skærmbilleder fra Motorola Edge+

Konklusion: En anbefalelsesværdig og rimelig gennemført topmodel

Motorola Edge+
Motorola rykker frem på scenen blandt topmodellerne. Her er gamet hårdt og kravene store (Foto: MereMobil.dk)

Jeg er ikke på halen over Motorola Edge+. Der er flere ting, som kan og bør justeres. I forhold til at der er tale om Motorolas første topmodel, der skal ind og konkurrere med etablerede spillere i et, for Motorola, nyt prissegment, så er det godt gået.

Motorola gør mange ting rigtigt. Eksempelvis deres sats på kameraet, valg af Qualcomms topprocessor, stor lagerplads, rigeligt med RAM, god skærmteknologi samt lækker lydkvalitet.

Vi skal ikke glemme, at Motorola fyrer maksimalt op for batterikapaciteten og leverer en telefon, der tilmed ikke bruger uhæmmet løs af resurserne.

Samlet har jeg bedre kameraoplevelse på Motorola Edge+ end på OnePlus 8 Pro. Hastighed og ydelse er ens, men skærmen er bedre på OnePlus 8 Pro, hvis vi kigger på specifikationerne. Begge telefoner er klar til 5G og kan bruges med Wi-Fi 6.

Når jeg vurderer Edge+ til én højere karakter end OnePlus 8 Pro, så handler det blandt andet om nogle åbenlyse softwareudfordringer, som OnePlus sandsynligvis retter hen ad vejen, men det kan jo ikke garanteres. For mig betyder den bloatwarefrie oplevelse på Motorola en hel del – her har OnePlus jo desværre taget et skridt i den forkerte retning.

I øvrigt vægter den markant bedre batteritid hos Motorola meget højt hos mig.

MereMobil.dk Anbefaler
MereMobil.dk anbefaler Motorola Edge+

Motorola Edge+ og OnePlus 8 Pro samt Samsung Galaxy S20+ ER alle gode telefoner. Alle tre kan være det bedste valg og i ingen af tilfældene vil du fortryde dit køb. Lad mig her anbefale, at du også læser min anmeldelse af OnePlus 8 Pro.

Lige nu koster Motorola Edge+ 7.999 kroner uden abonnement, mens InePlus 8 Pro koster cirka 7.800 kroner. Samsung Galaxy S20+ 5G har lige nu en pris på cirka 7.300 kroner.

Motorola Edge+ er et virkeligt godt skåret stykke smartphone og fortsætter det Lenovo-ejede mobilbrand samme kurs fremadrettet, så kan det sagtens blive et brand, der for alvor skal regnes med, når vi taler om topmodeller.

Motorola skal også vide, at de nu træder ind på en scene, hvor krav og forventninger er skærpet markant.

Jeg giver Motorola Edge+ 5 ud af 6 stjerner.

Læs også min anmeldelse af Motorola Edge, der koster 3.300 kroner mindre end Edge+.

Aktuelle priser på Motorola Edge+

Herunder kan du se dagspriserne på Motorola Edge+.

Vi henter priserne. Vent venligst ⏳

Indlæses priserne ikke?
Klik her for at ændre dit samtykke

Vælg "Accepter alle", klik på "Gem og luk" og genindlæs siden, hvis der fortsat intet sker.

Fordele og lidt at tænke over

Fordele

 • Godt kamera mange muligheder og høj billedkvalitet
 • Lang batteritid
 • Flot skærm med tilpas høj opløsning
 • Fremragende lydkvalitet fra højttalere såvel som ved samtaler
 • Bloatwarefri Android
 • Klar udmelding om forventninger til kommende opdateringer
 • Trådløs opladning med op til 15 watt
 • Lynhurtig processor, stor mængde RAM og stor lagerplads
 • 3.5 mm. jackstik

Lidt at tænke over

 • Skærmen har kun 90 Hz refreshrate mod 120 Hz på konkurrerende produkter
 • Skærmen har farveforskel hvor den buer
 • Opladning med 18 watt oplader i salgspakken er IKKE hurtigopladning
 • Ingen mulighed for eSIM, dual-SIM eller MicroSD-kort
 • Ligger dårligt på bordet
 • Fingeraftrykslæser fungerer men skal ”vækkes”

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Motorola Edge+ har også en funktion kaldet ”kantlys”. Ligger telefonen med skærmen nedad, lyser kanten op ved indgående opkald. Kantlyset kan også indikere status på batteriopladning. Kantlys kan slås helt fra eller slås fra i en periode – eksempelvis om natten.

Motorola Edge+
Nu skal Motorola-telefoner være stærkere

Et nyt tiltag skal gøre alle nye smartphones fra Motorola mere holdbare.

(mere…)
OnePlus Watch 2 test | én ting gør hele forskellen

TEST: 100 timer uden en oplader. Lækkert design og relevante funktioner. Læs min OnePlus Watch 2 test.

(mere…)
OnePlus 12R er måske den perfekte budget-telefon i 2024

VIDEO: Du vil have en billig Android-smartphone, der stadig er rigtig god? Se min test af OnePlus 12R her.

(mere…)
OnePlus 12R test | Fantastisk telefon

TEST: Ydelsen, prisen og skærmen er enestående. Kameraet er ikke i top, men fejler ikke. OnePlus 12R er bare en fantastisk telefon.

(mere…)
Se dette før du køber Samsung Galaxy S24 Ultra

VIDEO: I denne 13-minutters gennemgang får du alt, hvad du skal vide, før du køber Samsung Galaxy S24 Ultra.

(mere…)
Samsungs OLED tv-skærm er vanvittig overbevisende

TEST: Samsungs OLED-skærm S94C er på de fleste punkter et rigtigt godt køb. Skærmbilledet står UTROLIGT flot.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram