Motorola Razr får skarp pris og Android 10

Motorolas bud på en foldbar smartphone, som bærer det ikoniske Razr-navn, har fået en justering på prisen. Razr er netop opdateret til Android 10.

Razr i Telia butik
Motorola Razr forhandles eksklusivt hos Telia og prisen er nu justeret, hvilket betyder den kommer ned på en pris, hvor flere formentlig kan være med (Foto: MereMobil.dk)

Motorola Razr blev præsenteret i efteråret 2019 og salgsstarten var annonceret til januar 2020. Men coronakrisen gjorde sit til, at lanceringen ikke blev som planlagt.

Det betød på det danske marked, at Razr landede senere i handlen end planlagt og kun kom til de, der havde forudbestilt telefonen til tiden.

Her er Motorola Razr

Razr kom i handlen med Android 9 Pie, men Motorola har netop oplyst, at Android 10 opdateringen er klar til Motorola Razr.

Opdateringen byder på en masse nyheder og nye funktioner i forbindelse med "Quick View"-skærmen. Eksempelvis er det blevet muligt at foretage opkald uden at åbne telefonen først. Dette sker ved, at swipe til venstre på ”Quick View”-skærmen, hvor der adgang til ”favoritter”.

Prisen på Motorola Razr er nedjusteret og er nu 9.999 kroner uden abonnement. Motorola Razr forhandles eksklusivt hos Telia.

Motorola: Så meget kan Razr holde til

Grundet coronakrisen har MereMobil.dk heller ikke haft Razr til test på nuværende tidspunkt. Men du kan se vores første indtryk i videoen herunder. Disse blev lavet tilbage efter præsentationen i november 2019.

Motorola har også netop sendt modellerne Edge og Edge+ på markedet, hvor Edge+ er den første "rigtige" topmodel fra Motorola i mange år. Her kan du læse vores første indtryk af Edge+.

Motorola Edge+ overrasker på specs og pris

Første indtryk af Motorola Razr

Mere til historien

Motorola lancerede tilbage i 2004 mobilen Razr V3 og den var med til, at dette nu er et ikonisk navn. Du kan læse vores tilbagebliksartikel her.

Læs også:
TEST: Motorola Moto G8 Power | Et kæmpebatteri til lavpris

Behøver du en topmodel? Test af Motorola Edge 30 Fusion

VIDEO: Motorola Edge 30 Fusion er en billig telefon, der kan gøre det ud for en topmodel. Se testen her inden du køber Edge 30 Fusion.

(mere…)
Motorola Edge 30 Neo test | Lille telefon til en lille pris

TEST: Alting bliver dyrere, men du kan spare på telefonbudgettet med Motorolas nye Edge 30 Neo til cirka 2.500 kroner. Neo er et godt køb.

(mere…)
Hvilken klaptelefon er bedst?

EP121: Klaptelefonerne Samsung Galaxy Z Flip4 og Motorola Razr 2022 er fede! Hvilken er bedst? Er de klapmobiler noget værd?

(mere…)
Motorola Razr vs. Galaxy Z Flip4 | klaptelefon-duel

VIDEO: Motorola Razr 2022 og Samsung Galaxy Z Flip4 er fede klaptelefoner. Razr 2022 vinder på skærmkvalitet. Se testen her.

(mere…)
Er Motorola på vej med nye smartwatch?

Motorola Moto Watch 70 er det næste smartwatch fra Motorola. Det er lækket på en udenlandsk forhandlers hjemmeside.

(mere…)
Motorola Razr 2022 test | Klaptelefonen er tilbage

TEST: Motorola har viderudviklet klaptelefon-formatet med en foldbar skærm - næsten uden fold. Læs Motorola Razr testen her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram