Motorola Razr får skarp pris og Android 10

1

Motorolas bud på en foldbar smartphone, som bærer det ikoniske Razr-navn, har fået en justering på prisen. Razr er netop opdateret til Android 10.

Razr i Telia butik
Motorola Razr forhandles eksklusivt hos Telia og prisen er nu justeret, hvilket betyder den kommer ned på en pris, hvor flere formentlig kan være med (Foto: MereMobil.dk)

Motorola Razr blev præsenteret i efteråret 2019 og salgsstarten var annonceret til januar 2020. Men coronakrisen gjorde sit til, at lanceringen ikke blev som planlagt.

Det betød på det danske marked, at Razr landede senere i handlen end planlagt og kun kom til de, der havde forudbestilt telefonen til tiden.

Her er Motorola Razr

Razr kom i handlen med Android 9 Pie, men Motorola har netop oplyst, at Android 10 opdateringen er klar til Motorola Razr.

Opdateringen byder på en masse nyheder og nye funktioner i forbindelse med “Quick View”-skærmen. Eksempelvis er det blevet muligt at foretage opkald uden at åbne telefonen først. Dette sker ved, at swipe til venstre på ”Quick View”-skærmen, hvor der adgang til ”favoritter”.

Prisen på Motorola Razr er nedjusteret og er nu 9.999 kroner uden abonnement. Motorola Razr forhandles eksklusivt hos Telia.

Motorola: Så meget kan Razr holde til

Grundet coronakrisen har MereMobil.dk heller ikke haft Razr til test på nuværende tidspunkt. Men du kan se vores første indtryk i videoen herunder. Disse blev lavet tilbage efter præsentationen i november 2019.

Motorola har også netop sendt modellerne Edge og Edge+ på markedet, hvor Edge+ er den første “rigtige” topmodel fra Motorola i mange år. Her kan du læse vores første indtryk af Edge+.

Motorola Edge+ overrasker på specs og pris

Første indtryk af Motorola Razr

Mere til historien

Motorola lancerede tilbage i 2004 mobilen Razr V3 og den var med til, at dette nu er et ikonisk navn. Du kan læse vores tilbagebliksartikel her.

Læs også:
TEST: Motorola Moto G8 Power | Et kæmpebatteri til lavpris

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer