Motorola Razr får skarp pris og Android 10

1

Motorolas bud på en foldbar smartphone, som bærer det ikoniske Razr-navn, har fået en justering på prisen. Razr er netop opdateret til Android 10.

Razr i Telia butik
Motorola Razr forhandles eksklusivt hos Telia og prisen er nu justeret, hvilket betyder den kommer ned på en pris, hvor flere formentlig kan være med (Foto: MereMobil.dk)

Motorola Razr blev præsenteret i efteråret 2019 og salgsstarten var annonceret til januar 2020. Men coronakrisen gjorde sit til, at lanceringen ikke blev som planlagt.

Det betød på det danske marked, at Razr landede senere i handlen end planlagt og kun kom til de, der havde forudbestilt telefonen til tiden.

Her er Motorola Razr

Razr kom i handlen med Android 9 Pie, men Motorola har netop oplyst, at Android 10 opdateringen er klar til Motorola Razr.

Opdateringen byder på en masse nyheder og nye funktioner i forbindelse med “Quick View”-skærmen. Eksempelvis er det blevet muligt at foretage opkald uden at åbne telefonen først. Dette sker ved, at swipe til venstre på ”Quick View”-skærmen, hvor der adgang til ”favoritter”.

Prisen på Motorola Razr er nedjusteret og er nu 9.999 kroner uden abonnement. Motorola Razr forhandles eksklusivt hos Telia.

Motorola: Så meget kan Razr holde til

Grundet coronakrisen har MereMobil.dk heller ikke haft Razr til test på nuværende tidspunkt. Men du kan se vores første indtryk i videoen herunder. Disse blev lavet tilbage efter præsentationen i november 2019.

Motorola har også netop sendt modellerne Edge og Edge+ på markedet, hvor Edge+ er den første “rigtige” topmodel fra Motorola i mange år. Her kan du læse vores første indtryk af Edge+.

Motorola Edge+ overrasker på specs og pris

Første indtryk af Motorola Razr

YouTube

Når du starter videon, godkender du samtidig YouTube’s Privacy Policy.
Læs mere

Afspil video

Mere til historien

Motorola lancerede tilbage i 2004 mobilen Razr V3 og den var med til, at dette nu er et ikonisk navn. Du kan læse vores tilbagebliksartikel her.

Læs også:
TEST: Motorola Moto G8 Power | Et kæmpebatteri til lavpris