OnePlus 8 Pro test | bedre men ikke perfekt

TEST: Fede fremskridt med fremtidssikret 5G, rimeligt kamera og trådløs opladning. Ikke standardiserede løsninger og softwarefejl slører dog billedet.

OnePlus 8 Pro test
OnePlus 8 Pro (Foto: MereMobil.dk)

OnePlus er ikke længere et lavprismobilbrand med meget lave priser for first-class-hardware. Over tid er priserne gradvist sat op, hvilket også er tilfældet for OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro.

Jeg har et stykke tid før den officielle lancering haft mulighed for at teste OnePlus 8 Pro. Jeg vil ikke bruge ordet ”imponeret”, men jeg synes dog OnePlus skal have point for at bringe ny innovation til bordet.

Lad mig lægge ud der, altså med det som virkelig er nyheden. OnePlus bringer sig nemlig på omgangshøjde med konkurrenterne, ved ENDELIG at introducere trådløs opladning.

Samsung har haft det i årevis, mens Apple kom med fra iPhone X i 2017 og har haft det i alle modeller lige siden.

Jeg er vild med trådløs opladning og vild med OnePlus’ ekstra skridt, der sætter opladehastigheden op. Mere om det om lidt. Du får først specifikationerne på den testede model.

Specifikationerne: OnePlus 8 Pro

 • Skærm: 6,78”, 120 Hz, 513 PPI
 • Type: Fluid AMOLED
 • Opløsning: 3168 x 1440 pixels
 • Beskyttelse: Gorilla Glass (version ukendt)
 • Processor: Qualcomm Snapdragon 865, 5G
 • RAM: 8 eller 12 GB, LPDDR5
 • Hukommelse: 128 / 256 GB
 • Udvidelse: Nej
 • Hovedkamera: 48 megapixels, f/1.78, OIS, Sony IMX689-sensor
 • Ultra vidvinkelkamera: 48 megapixels, 120gr, f/2.2
 • Telefoto: 8 megapixels, f/2.44, OIS
 • Color Filter Camera, 5 megapixels, f/2.4
 • Frontkamera: 16 megapixels, f/2.45
 • Batteri: 4.510 mAh
 • Trådløs opladning: Ja. Op til 10 watt Qi-understøttet – 30 watt via OnePlus’ egen oplader
 • Hurtigoplader: Ja. 30 watt-lader i salgspakken
 • 3.5 mm. Jackstik: Nej
 • Forbindelser: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/ax, hotspot, Bluetooth 5.1, GPS, Glonass, Galileo, NFC, USB-C
 • 5G: Non-standalone (NSA), 5G Sub6 og Standalone (SA)
 • Dual-SIM: Ja
 • E-SIM: Nej
 • Fingeraftrykssensor: Ja. Optisk i skærmen
 • IP-beskyttelse: IP68
 • Størrelse: 165.3 x 74.35 x 8.5 mm
 • Vægt: 199 gram
 • System: Android 10
 • Brugerflade: Oxygen OS

Vild power på trådløs opladning

OnePlus har i lang tid holdt sig fra trådløs opladning. Forklaringerne har, hvis du spørger mig, været temmelig søgte. Jeg synes at have hørt alt fra, det ønsker kunderne ikke til, det går for langsomt osv. Dernæst har OnePlus’ CEO været ude med et statement om, at han ikke kan vænne sig til at oplade trådløst. Dette kunne læses som: Det fungerer ikke for chefen, så det kan heller ikke fungere for kunderne.

Nå men nok om den del. Faktum er, at OnePlus nu introducerer trådløs opladning med op til 30 watt. Det er markedets hurtigste. De har tilmed introduceret deres egen trådløse oplader. De 30 watt baserer sig dog på en proprietær løsning, som derfor ikke er standardiseret.

OnePlus 8 Pro kan, ifølge specifikationerne, lades fra 1-50 procent på en halv time – trådløst vel at mærke. Min test viste, at det er lidt for optimistisk. Jeg kunne oplade til 45 procent på en halv time.

Det svarer til, at OnePlus 8 Pro lader 67 mAh per minut. Du kan sammenligne med OnePlus 7T, hvor den medfølgende 30 watts kablede oplader, leverede 89 mAh per minut. Så det er uden tvivl et rigtigt godt resultat OnePlus er kommet op med.

For at opnå resultatet kræver det en OnePlus Warp Charge 30 Wireless Charger, som det mundrette navn for OnePlus’ oplader er. Prisen for denne er 549 kroner.

Den trådløse oplader fra OnePlus er nok den grimmeste trådløse oplader, som jeg nogensinde har set. Det er en virkelig ucharmerende klods. Opladeklodsen har en sprække på forsiden og en stor rund grill på bagsiden. Dette kan, sammen med en indbygget ventilator, flytte varmen, der udvikles på bagsiden af telefonen under opladningen, væk, så temperaturen holdes i skak.

En af udfordringerne ved opladning er altid varmeudviklingen. Hvis batteriet kan holdes køligere end ellers ved opladning, så kan der teoretisk oplades hurtigere. Dette er en af årsagerne til, at OnePlus kan oplade hurtigere end konkurrenterne.

Det skal siges, at blæseren i opladeren larmer en del, men der findes en indstilling, der kan slå den fra om natten. Opladningen vil så ske langsommere.

Understøtter Qi og egen standard

Selvom OnePlus benytter deres egen metode til opladning, så er den gode nyhed, at OnePlus stadig understøtter Qi-standarden. Telefonen kan således oplades på alle andre trådløse opladere og ikke blot på producentens egen. Når du bruger en anden trådløs oplader end den fra OnePlus, skal du være opmærksom på, at kun 10 watt er kan udnyttes. Men OnePlus får i min bog point for stadig at være kompatible med markedsstandarden.

Det er udelukkende OnePlus 8 Pro, der understøtter trådløs opladning. OnePlus 8 har kun opladning via kabel.

Salgspakken indeholder en 30 watts kablet oplader, der kan bruges til OnePlus egen hurtigopladning.

Som de fleste andre moderne smartphones understøtter OnePlus også ”adaptive opladning” – på dansk ”optimeret opladning”. Her oplades telefonen til cirka 80 procent, når du lader om natten. Over tid når systemet ”lærer”, hvornår du fjerner mobilen fra opladeren, vil den forsøge at lade batteriet op til fuld kapacitet, så telefonen er ladet helt op, når du skal bruge den.

Adaptiv opladning er med til at beskytte batteriet, så det holder længere, inden det står til udskiftning. Derfor er funktionen et stort plus.

Skærmbilleder fra OnePlus 8 Pro

Langt bedre sensor end Samsung

Jeg har virkelig haft mine problemer med fingeraftrykslæseren på Samsung Galaxy S20 Ultra samt nogle af Samsungs tidligere modeller. Sensoren er vanvittig upræcis på mine fingre og jeg kan se rundt på nettet, at jeg langt fra er den eneste, som står med dette problem.

Heldigvis gør OnePlus det bedre. MEGET bedre! Den optiske sensor under skærmen er hurtig og præcis på en og samme tid.

I lighed med Samsung har OnePlus også ansigtsgenkendelse. Begge telefoner har desværre kun en 2D-type, der ikke kan betegnes som en sikker beskyttelse af data. Huawei P40 Pro har derimod en 3D-sensor. Apple tilbyder det også, men på Android findes endnu ikke en fælles standard.

Huaweis telefon kan dog ikke anbefales. Du kan læse min anmeldelse af Huawei P40 Pro her.

Flot og flydende skærm

OnePlus 8 Pro (Foto: MereMobil.dk)

OnePlus 8 Pro kommer med 120 Hz skærmteknologi, der som standard er aktiveret. I modsætning til 90 Hz på OnePlus 7T og 7T Pro, så giver 120 Hz meget bedre mening da forskellen tydeligere ses og mærkes. Fra fabrikken er opløsningen sat til Full HD+ men kan, hvis du ønsker det, forøges til QHD+. Det svarer til 3168 x 1440 pixels – ligeledes med 120 Hz. Reelt er det ret svært at se forskel på Full HD+ og QHD+. Derfor vil jeg anbefale, at du holder du på Full HD+ af hensyn til strømforbruget.

Ifølge OnePlus er det Samsung Display, der har produceret skærmene til OnePlus 8 Pro og OnePlus 8. Disse leverer i øvrigt et fremragende billede.

Hvis du vil dykke ned i detaljerne omkring 120 Hz opdateringshastighed, så hør denne podcast-episode, hvor jeg taler med skærmekspert Rasmus Larsen fra Flatpanels.dk.

Skærmstørrelsen på 6,78 tommer i 19.9:9 format resulterer i en temmelig lang telefon, hvilket du lige skal vænne dig til. I øvrigt havde det klædt OnePlus at gå på 21:9-format, som i modsætning til 19.9:9 er et standardformat.

Detaljerne driller

OnePlus 8 Pro
OnePlus 8 Pro (Foto: MereMobil.dk)

OnePlus 8 Pro har ved dagligt brug nogle irritationsmomenter. Flere gange har jeg eksempelvis oplevet, at SMS-beskeder ikke er blevet sendt. Her løste en genstart af telefonen problemet – indtil det opstod igen.

Irriterede er den buede skærmkant langs siderne også. Denne kant er til tider ”overfølsom”, hvilket resulterer i fejltryk. Du kan også komme ud for, at f.eks. chatbobler fra Facebook Messenger, er vanskelige at flytte uden at aktivere et fejltryk. Det er voldsomt irriterende og et problem, der også eksisterede på OnePlus 7T.

For at spare på strømmen lægges apps og funktioner i dvale, når de ikke anvendes. Uheldigvis lukkes ind i mellem også nogle basale funktioner ned. Det betyder, at du ind i mellem går glip af notifikationer. Når du tænder skærmen manuelt, vælter det så ind med de manglende notifikationer.

Du kan minimere dette ved fjerne de apps, som er vigtigst for dig, fra den intelligente strømstyring. Jeg synes bare ikke, det er optimalt.

Jeg har også oplevet udfordringer omkring stabiliteten af dataforbindelsen. I de værste tilfælde modtog en given app slet ikke data og måtte genstartes. Dette er ikke noget, jeg normalt oplever på andre telefoner.

OnePlus har stadig lidt at arbejde med.

Lad mig desuden bemærke mængden af bloatware, der stiger i foruroligende grad. I bunken findes blandt andet: Netflix, Community, OnePlus Support, Filhåndtering, Vejr, Spilleområde, Galleri, Messenger, Noter, Optager, Instagram samt et stort bjerg af Googles egne apps og OnePlus’ egne apps til SMS, Opkald m.v. Flere af disse apps, eksempelvis Netflix, kan ikke afinstalleres.

Jeg hader bloatware apps. Er du i tvivl, så se dette indslag jeg har lavet om bloatware.

Hurtig som en gazelle

Når det er sagt, så er telefonen rigtig kvik. Snapdragon 865 processoren skuffer i hvert fald ikke. Det er de hidtil højeste benchmarktal, jeg har målt. Køber du denne telefon vil der altså gå rigtigt lang tid, inden du på grund af ydelsen, skal skifte telefon.

Udgaven jeg har målt på, er OnePlus 8 Pro med 12 GB RAM, der i øvrigt benytter LPDDR5-RAM. Køber du OnePlus 8 må du nøjes med LPDDR4-RAM og du skal derfor nok forvente en lidt lavere ydelse, når du måler på den. I dagligdags brug betyder det ikke noget.

I Antutu Benchmark scorede OnePlus 8 Pro 571.054 point, mens den i 3D Mark fik 7.101. Den telefon, der kommer nærmest, er Samsung Galaxy S20 Ultra. Her er scoren 525.214 og 6.707 point med Samsungs egen Exynos processor.

Qualcomm Snapdragon 865 processoren gør desuden OnePlus 8 Pro i stand til at benytte 5G-netværket (Standalone og nonstandalone) samt den nye standard WiFi 6.

Rimeligt kamera der har udfordringer

OnePlus 8 Pro har hele fire kameraer på bagsiden. Her er detaljerne:

 • Hovedkamera: 48 megapixels, f/1.78, OIS
 • Ultra vidvinkelkamera: 48 megapixels, 120gr, f/2.2
 • Telefoto: 8 megapixels, f/2.44, OIS
 • Color Filter Camera, 5 megapixels, f/2.4

Dertil kommer muligheden for at tage såkaldte super-makrobilleder. Her kan du gå helt tæt på motivet. Faktisk helt ned til tre centimeter. Det kræver så til gengæld, at motivet står HELT stille.

Jeg er generelt godt tilfreds med billederne og ikke mindst med kameraets muligheder. Jeg oplever ikke kameraet i OnePlus 8 Pro som et enestående aldrig-før-set kamera. Men det leverer rigtigt gode resultater i de fleste situationer.

Der hvor jeg synes kameraet klarer sig dårligst er på nightmode. Her er OnePlus et pænt stykke fra, hvad der findes i konkurrerende produkter. Ved dagligt brug er jeg sikker på, at du ikke bliver skuffet.

Videokameraet klarer sig ligeledes rigtigt fornuftigt. Særligt Super stable-funktionen er værd at nævne, da optagelserne her bliver meget flydende. Det er i øvrigt den første telefon, jeg har anmeldt, hvor 4K 30 fps er aktiveret som standard videoformat.

Du kan manuelt vælge ned til Full HD 1080p 30 fps eller gå op til 4K 60 fps. Super stable understøttes dog kun af 30 fps-tilstandene på Full HD og 4K.

Overraskende format

OnePlus 8 Pro gemmer i øvrigt på et lille ”påskeæg” i videoindstillinger. Selvom skærmen ikke er i 21:9-format, så understøttes 4K videooptagelse med 30 såvel som 60 fps i ”cine-format”. Altså 21:9 – det originale biograf-, film- og serieformat.

Du kan høre mere om skærmformater og de moderne videoformater i episode 61 af min podcast. Her går jeg tæt på emnet sammen med den professionelle videoproducent Make Sense Film og TV.

I 2019 kom Sony med topmodellen Xperia 1, hvor der var gjort rigtigt meget ud af 21:9-videoformatet. Det er også gældende for den kommende Sony Xperia 1 II, der lander i sommeren 2020.

Se min videodemo af 21:9 mulighederne på Xperia 1 her.

ANMELDELSE: Sony Xperia 1 kommer tæt på Huawei P30 Pro

Zoom imponerer ikke

OnePlus 8 Pro har 3x optisk zoom, 10x hybrid zoom (kombination af optisk og digitalt zoom) samt 30x digital zoom. Her klarer OnePlus så ikke overbevisende. Selv ved den optiske zoom skal der meget få mikroskopiske rystelser til, inden motivet ikke bliver skarpt. Ved brug af zoom har telefonen desuden svært ved at sætte fokus rigtigt. Ofte er det baggrunden og ikke motivet i forgrunden, der er skarpt.

Hvis du vil have en smartphone, hvor zoom giver lidt mere mening, så er det Samsung Galaxy S20 Ultra, som du skal se efter.

OnePlus introducerer med OnePlus 8 Pro en lidt mystisk linse kaldet ”Color Filter Camera” på 5 megapixels – i softwaren nævnes den som ”photochrom”. Efter jeg har læst lidt op på begreberne ”photochrom”, ”photochromic lens” og ”lens filters” er jeg på ingen måde blevet klogere.

Ifølge OnePlus er ”photochrom” inspireret af farvetoninger, som professionelle fotografer anvender. Formålet er at skabe et surrealistisk billede med en unik farvetone.

Jeg er enig. Billedet er ”unikt” men også på alle måder helt uanvendeligt til noget som helst.

Alt i alt en hæderlig kameraoplevelse til god hverdagsfotografering og hvor du ikke får specielt overbevisende resultater, når du udfordrer kameraet eller benytter zoom, nattilstand og photochrom.

Billeder taget med OnePlus 8 Pro

SÅDAN BLIVER ONEPLUS 8 PRO OPDATERET: OnePlus vil vedligeholde OnePlus 8 Pro med sikkerhedsopdateringer i tre år. Softwaren, Android og OnePlus’ egen brugerflade Oxygen OS, loves vedligeholdt i to år. Sikkerhedsopdateringer bliver udsendt minimum hver anden måned – ofte dog hver måned. Det oplyser OnePlus til MereMobil.dk.

Piller stadig ved unødvendige ting

OnePlus 8 Pro
OnePlus 8 Pro (Foto: MereMobil.dk)

Hvis du forventer at finde Android 10’s Dark Mode under indstillinger for skærmen, sådan som det oprindeligt findes i Android, så går du skuffet hjem.

Lige som på OnePlus 7T har OnePlus fjernet Androids Dark Mode og lagt den ind i under Oxygen OS. Hvor er det dog irriterede, når producenterne ændrer noget som er basis i Android!

Standardindstillingen for farveprofilen er ”let”. Udover ”Mørk” findes også tilstanden ”farverig”.

Apps, der ikke understøtter Dark Mode, kan via en OnePlus-funktion få ændret sit farveskema. OnePlus foreslår på min telefon WhatsApp. Det giver ingen mening, da WhatsApp allerede har Dark Mode som standard i sine indstillinger.

Respekt for at prøve at gøre noget nyt, men det behøver ikke være steder som her, hvor det ikke giver mening.

OnePlus skal til gengæld have ros for at benytte Android 10s bevægelsesnavigation i brugerfladen som standard. Dette var ikke tilfældet på forgænger-mobilen. Menu og tilbage til hjemmeskærm er ”swipe up”. Et swipe fra kanterne går et skridt tilbage. Swipe op og hold åbner programskiftmenuen. Skønt det ikke er lavet om. Så nu er betjeningen snart ens på alle Android telefoner og iPhone. Det er godt for slutbrugerne.

Jeg er også rigtig glad for, at den fysiske tretrins-knap på siden til lyd, lydløs og vibrer er bibeholdt. Underligt de andre producenter ikke for længst har kopieret denne fantastiske idé.

Du bliver derimod trist, hvis du forventer 3,5 mm. jackstik eller en adapter i salgspakken. Du kan heller ikke udvide hukommelsen eller benytte Esim.

KOMMER MED GOOGLE: Mens konkurrenten Huawei ikke kan lancere telefoner med Googles apps og tjenester, ser det anderledes ud for OnePlus. BBK Electronics, der ejer varemærkerne OnePlus, Oppo og Vivo har ikke gjort sig uvenner med amerikanerne. Derfor kommer telefoner fra de tre varemærker med fuld understøttelse af Googles services og apps. Det står tilmed på et klistermærke bagpå OnePlus 8 Pro-æsken: “With easy access to the Google apps you use the most“.

Konklusion: I tæt konkurrence med Samsung

OnePlus 8 Pro
OnePlus 8 Pro (Foto: MereMobil.dk)

OnePlus 8 Pro er prissat til 7.899 kroner uden abonnement for den største model. Denne har 12 GB RAM og 256 GB lagerplads. Det er en afbalanceret pris, men også en pris der placerer OnePlus 8 Pro på samme hylde som Samsung Galaxy S20+.

Ifølge Pricerunner koster Galaxy S20+ omkring 7.700 kroner. Denne model har 12 GB RAM dog kun 128 GB lagerplads, men du kan her bruge MicroSD-kort.

Du kan også købe OnePlus 8 Pro med 8 GB RAM og 128 GB lagerplads til 6.999 kroner. Denne er det bedste køb blandt proversionerne, hvis du går efter OnePlus.

Valget står for kunderne mellem OnePlus 8 Pro og Samsung Galaxy S20+. Tror køberne på koreanske Samsung eller kinesiske OnePlus?

Jeg synes OnePlus 8 Pro er et pænt fremskridt i forhold til OnePlus 7T Pro. Heldigvis er det håbløse popup-kamera fjernet, telefonen er klar til 5G og der er gjort en del ud af hovedkameraet. Her skal du dog holde dig fra zoom og lowlight-billeder som ikke imponerer mig.

Naturligvis er den nye Qualcomm-processor også er stort plus, ligesom OnePlus også optjener point for en tydelig udmelding om fremtidige Android-opdateringer.

Jeg kan rigtigt godt lide skærmen med 120 Hz, men jeg lever også fint uden. Strømforbruget er i den sammenhæng holdt i kort snor og du får ikke problemer med at holde strøm en hel dag morgen til aften – alt efter brugsmønsteret selvfølgelig.

I øvrigt store anerkendende blikke herfra for ENDELIG at komme med trådløs opladning.

30 watt trådløs opladning ser jeg dog som en gimmick, da forbrugerne skal købe en særlig oplader og dermed påføres en ekstraudgift. Desuden benyttes en proprietær løsning, hvilket jeg kun er fan af hvis den efterfølgende bliver en markedsstandard.

De fleste købere vil uden tvivl blot bruge Qi-opladningen, der matcher deres nuværende oplader.

Jeg har undervejs i testen oplevet en del softwarerelaterede fejl. OnePlus er ved at være oppe i en prisklasse hvor nettet strammes og forventningerne stiger. Her skal der strammes op!

PRISER: Her er priserne på OnePlus 8-serien

OnePlus 8 Pro er rigtig god telefon som står og falder med hvad konkurrenterne har på hylderne samt hvorvidt OnePlus via opdateringer rydder børnesygdommene af vejen.

Bliver du glad, hvis du køber OnePlus 8 Pro? Ja! Absolut! Men ikke lykkelig. OnePlus 8 Pro er helt klart en bedre telefon end OnePlus’ tidligere produkter.

Jeg giver OnePlus 8 Pro 4 ud af 6 stjerner.

Aktuelle priser på OnePlus 8 Pro

Herunder kan du se dagspriserne på OnePlus 8 Pro.

Vi henter priserne. Vent venligst ⏳

Indlæses priserne ikke?
Klik her for at ændre dit samtykke

Vælg "Accepter alle", klik på "Gem og luk" og genindlæs siden, hvis der fortsat intet sker.

Se testen af OnePlus 8 Pro

Se min anmeldelse af OnePlus 8 Pro

Fordele og lidt at tænke over

Fordele

 • Rimeligt kamera med både ultra vidvinkel, makro og portræt
 • Lynhurtig processor
 • God skærm og flydende grafik via 120 Hz
 • Strøm til en hel dag selv med 120 Hz aktiveret
 • Trådløs Qi-opladning op til 10 watt samt OnePlus’ eget system med 30 watt
 • Kablet hurtigopladning er understøttet med OnePlus egen lader, der medfølger
 • Fingeraftrykssensoren er vildt hurtig og meget præcis
 • Tydelige udmeldinger om fremtidige opdateringer

Lidt at tænke over

 • Hukommelsen kan ikke udvides
 • Ikke 3.5 mm. jackstik. Adapter medfølger ikke
 • Usikker 2D-ansigtsgenkendelse
 • Forskellige irriterede softwarebaserede fejl
 • Kameraet skuffer på zoom og ved lowlight-billeder
 • En del bloatware hvoraf nogle apps ikke kan fjernes

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Inden du kaster pengene i grams efter en OnePlus 8 Pro så hold hesten et øjeblik. I horisonten vinker et andet kinesisk firma med deres første brede topmodel. Det er Motorola Edge+, jeg tænker på. Denne kunne måske også være interessant at kigge nærmere på.

OnePlus 8 Pro
OnePlus Watch 2 test | én ting gør hele forskellen

TEST: 100 timer uden en oplader. Lækkert design og relevante funktioner. Læs min OnePlus Watch 2 test.

(mere…)
Udfordrer Samsung på batteritid – mød OnePlus Watch 2

OnePlus Watch 2 imponerer på batteritiden, der sætter Samsung Galaxy Watch og Apple Watch til vægs.

(mere…)
Der teases for OnePlus Watch 2

Skal man tro de seneste rygter, så er OnePlus klar med et nyt smartwatch i næste uge, der ventes at hedde OnePlus Watch 2.

(mere…)
OnePlus 12R er måske den perfekte budget-telefon i 2024

VIDEO: Du vil have en billig Android-smartphone, der stadig er rigtig god? Se min test af OnePlus 12R her.

(mere…)
Disse OnePlus-telefoner opdateres med AI-funktioner

LISTE: Her kan du se hvilke OnePlus-telefoner, der bliver opdateret med AI-funktionalitet.

(mere…)
Lysstyrke-fusk? Kan det virkelig passe…

4.500 nits lysstyrke på OnePlus 12. Det er over 40 procent kraftigere end på en Samsung-topmodel.  Det lyder jo vildt.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
28 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram