OnePlus-chef: Jeg kan ikke vænne mig til det

72

Trådløs opladning og OnePlus er ikke en god kombination. Chefen kan ikke vænne sig til det.

OnePlus har flere gange dømt trådløs opladning ude. Selvom branchen trækker mere og mere i retning af trådløse teknologier, så er OnePlus-chef og medgrundlægger Pete Lau ikke fan af trådløs opladning.

I stedet for trådløs opladning vil OnePlus hellere dreje fokus over på Warp Charge, som er den udgave af hurtigopladning, der benyttes på OnePlus telefoner.

Pete Lau har prøvet trådløs opladning, men det var ikke noget for ham. Det har han fortalt i Vergecast, der er podcasten som The Verge udgiver.

– ”Jeg har prøvet 10 watt trådløs opladning og jeg kan ikke vænne mig til det. Jeg følte det gik langsomt og det er bare ikke det værd i forhold til at forbinde min telefon til en Warp Charge-lader og dens hurtige opladning,” fortalte Pete Lau til The Verge.

Pete Laus kinesiske navn er i øvrig Liu Zuohu.

Android Central kalder de udtalelsen for en dårlig undskyldning. Skribenten her er tydeligvis fan af trådløs opladning, hvilket jeg personligt sagtens kan tilslutte mig.

Kabelopladning er for mig fint, når der hurtigt skal fyldes strøm på batteriet, men med en trådløs oplader på skrivebordet, ved sengen og i bilen, så er jeg rigeligt dækket ind.

OnePlus har et mål om at kunne komme med hurtigere trådløs opladning end det vi kender i dag. Udfordringen er den varme, som den trådløse opladningsproces udvikler.

– ”Det forsøger vi at finde en løsning på,” lød det fra OnePlus-chefen i podcasten.

Der har tidligere været rygter om, at OnePlus 8 ville få trådløs opladning, men med Pete Laus seneste udtalelser skal vi nok ikke sætte forventningerne for højt.

Usynligt OnePlus-kamera kommer i handlen

Mere til historien

Warp Charge er marketingsnavnet for VOOC (Voltage Open Loop Multi-step Constant-Current Charging) som Oppo star bag. Oppo ejes af BBK Electronics, der også ejer OnePlus. VOOC er licenseret til BBK-varemærkerne OnePlus og Vivo.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
72 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer