Usynligt OnePlus-kamera kommer i handlen

KORT NYT: Teknologien der kan skjule kameraet på bagsiden af telefonen, finder vej til en rigtig telefon, lyder det fra OnePlus.

Vi har tidligere skrevet om koncepttelefonen OnePlus Concept One. Et af de vigtigste designmæssige tiltag er usynlige kameralinser på bagsiden af telefonen. I stedet for at kameralinserne stikker ud eller fylder hele bagsiden og dermed skæmmer designet, er de usynlige.

OnePlus har anvendt en glasteknik på bagsiden, der kan skifte fra at være helt uigennemsigtig til helt klar. Dermed kan linserne gøres usynlige og bagsiden helt ren – designmæssigt.

Da OnePlus Concept One er en prototype, der viser nogle af firmaets drømme og tanker, så kommer denne telefon ikke i handlen. Det forhindrer dog ikke OnePlus i at sende dele af koncepttelefonens teknologier på markedet.

Topchef i OnePlus, Pete Lau, har overfor The Verge bekræftet, at det specielle glas og usynlige kameralinser kommer ud i konsumer-produkter.

Han kunne dog ikke afsløre en tidsplan, men indikerede, at det nok ikke var så langt væk endda. Ifølge Pete Lau kræves der flere tests og mere feedback før det kan implementeres.

Glasteknologien som benyttes kaldes for ”dynamic glass” eller ”smartglass”. Du kan læse mere om OnePlus tanker og teknologien her.

Mere til historien

OnePlus næste telefon, eller telefoner, bliver OnePlus 8, der givetvis er mere en én telefon. De næste topmodel vil gøre brug af 120 Hz skærmteknologi.

OnePlus Pad kommer til Danmark

Den længe ventede tablet fra OnePlus kommer i handlen herhjemme, bekræfter dansk forhandler.

(mere…)
OnePlus “bekræfter” tablet forud for event

OnePlus har næsten selv bekræftet rygterne om en tablet, da de teaser for de kommende produkter og her ses det, der unægteligt ligner en tablet.

(mere…)
OnePlus Pad lanceres måske i februar

RYGTE: Der har længe floreret rygter, men måske OnePlus langt om længe er klar med en tablet.

(mere…)
Her er OnePlus 11 

OnePlus 11 kommer snart til Danmark. Her er specifikationerne.

(mere…)
OnePlus 11 nedgraderes i USA 

RYGTE: Den amerikanske version af OnePlus 11 får angiveligt opladning med færre watts.

(mere…)
Forsalget af OnePlus 11 slår tidligere rekorder i Kina

OnePlus 11 kan snart købes i Kina. Allerede nu lader 11'eren til at blive en succes. Forsalget har slået alle rekorder.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram