Usynligt OnePlus-kamera kommer i handlen

KORT NYT: Teknologien der kan skjule kameraet på bagsiden af telefonen, finder vej til en rigtig telefon, lyder det fra OnePlus.

Vi har tidligere skrevet om koncepttelefonen OnePlus Concept One. Et af de vigtigste designmæssige tiltag er usynlige kameralinser på bagsiden af telefonen. I stedet for at kameralinserne stikker ud eller fylder hele bagsiden og dermed skæmmer designet, er de usynlige.

OnePlus har anvendt en glasteknik på bagsiden, der kan skifte fra at være helt uigennemsigtig til helt klar. Dermed kan linserne gøres usynlige og bagsiden helt ren – designmæssigt.

Da OnePlus Concept One er en prototype, der viser nogle af firmaets drømme og tanker, så kommer denne telefon ikke i handlen. Det forhindrer dog ikke OnePlus i at sende dele af koncepttelefonens teknologier på markedet.

Topchef i OnePlus, Pete Lau, har overfor The Verge bekræftet, at det specielle glas og usynlige kameralinser kommer ud i konsumer-produkter.

Han kunne dog ikke afsløre en tidsplan, men indikerede, at det nok ikke var så langt væk endda. Ifølge Pete Lau kræves der flere tests og mere feedback før det kan implementeres.

Glasteknologien som benyttes kaldes for ”dynamic glass” eller ”smartglass”. Du kan læse mere om OnePlus tanker og teknologien her.

Mere til historien

OnePlus næste telefon, eller telefoner, bliver OnePlus 8, der givetvis er mere en én telefon. De næste topmodel vil gøre brug af 120 Hz skærmteknologi.

OnePlus klar med Eraser AI på udvalgte modeller

OnePlus er klar med AI-funktionen Eraser AI på udvalgte modeller og teaser for flere AI funktioner kommer i år.

(mere…)
Det bedste smartwatch til Android-telefoner

DUELTEST: Lang batteritid eller omfattende sundhedsdata. Det er hovedforskellene på disse to smartwatches.

(mere…)
Nye OnePlus-telefoner på vej – de seneste rygter

Det ventes, at vi inden for de næste måneder får mindst to nye OnePlus-modeller.

(mere…)
OnePlus Nord 5 er snart på vej

RYGTE: OnePlus Nord 4 springes over. OnePlus ventes at gå direkte på 5’eren.

(mere…)
OnePlus Watch 2 test | én ting gør hele forskellen

TEST: 100 timer uden en oplader. Lækkert design og relevante funktioner. Læs min OnePlus Watch 2 test.

(mere…)
Udfordrer Samsung på batteritid – mød OnePlus Watch 2

OnePlus Watch 2 imponerer på batteritiden, der sætter Samsung Galaxy Watch og Apple Watch til vægs.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram