Usynligt OnePlus-kamera kommer i handlen

7

KORT NYT: Teknologien der kan skjule kameraet på bagsiden af telefonen, finder vej til en rigtig telefon, lyder det fra OnePlus.

Vi har tidligere skrevet om koncepttelefonen OnePlus Concept One. Et af de vigtigste designmæssige tiltag er usynlige kameralinser på bagsiden af telefonen. I stedet for at kameralinserne stikker ud eller fylder hele bagsiden og dermed skæmmer designet, er de usynlige.

OnePlus har anvendt en glasteknik på bagsiden, der kan skifte fra at være helt uigennemsigtig til helt klar. Dermed kan linserne gøres usynlige og bagsiden helt ren – designmæssigt.

Da OnePlus Concept One er en prototype, der viser nogle af firmaets drømme og tanker, så kommer denne telefon ikke i handlen. Det forhindrer dog ikke OnePlus i at sende dele af koncepttelefonens teknologier på markedet.

Topchef i OnePlus, Pete Lau, har overfor The Verge bekræftet, at det specielle glas og usynlige kameralinser kommer ud i konsumer-produkter.

Han kunne dog ikke afsløre en tidsplan, men indikerede, at det nok ikke var så langt væk endda. Ifølge Pete Lau kræves der flere tests og mere feedback før det kan implementeres.

Glasteknologien som benyttes kaldes for ”dynamic glass” eller ”smartglass”. Du kan læse mere om OnePlus tanker og teknologien her.

Mere til historien

OnePlus næste telefon, eller telefoner, bliver OnePlus 8, der givetvis er mere en én telefon. De næste topmodel vil gøre brug af 120 Hz skærmteknologi.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer