Usynligt OnePlus-kamera kommer i handlen

KORT NYT: Teknologien der kan skjule kameraet på bagsiden af telefonen, finder vej til en rigtig telefon, lyder det fra OnePlus.

Vi har tidligere skrevet om koncepttelefonen OnePlus Concept One. Et af de vigtigste designmæssige tiltag er usynlige kameralinser på bagsiden af telefonen. I stedet for at kameralinserne stikker ud eller fylder hele bagsiden og dermed skæmmer designet, er de usynlige.

OnePlus har anvendt en glasteknik på bagsiden, der kan skifte fra at være helt uigennemsigtig til helt klar. Dermed kan linserne gøres usynlige og bagsiden helt ren – designmæssigt.

Da OnePlus Concept One er en prototype, der viser nogle af firmaets drømme og tanker, så kommer denne telefon ikke i handlen. Det forhindrer dog ikke OnePlus i at sende dele af koncepttelefonens teknologier på markedet.

Topchef i OnePlus, Pete Lau, har overfor The Verge bekræftet, at det specielle glas og usynlige kameralinser kommer ud i konsumer-produkter.

Han kunne dog ikke afsløre en tidsplan, men indikerede, at det nok ikke var så langt væk endda. Ifølge Pete Lau kræves der flere tests og mere feedback før det kan implementeres.

Glasteknologien som benyttes kaldes for ”dynamic glass” eller ”smartglass”. Du kan læse mere om OnePlus tanker og teknologien her.

Mere til historien

OnePlus næste telefon, eller telefoner, bliver OnePlus 8, der givetvis er mere en én telefon. De næste topmodel vil gøre brug af 120 Hz skærmteknologi.

Salget af OnePlus-telefoner er stoppet i Tyskland

Brud på patentrettigheder har ført til et øjeblikkeligt stop for salg af OnePlus og Oppo-telefoner i Tyskland.

(mere…)
OnePlus har ikke droppet ’alert slider’ for altid

Hvis alert slider er vigtig for dig, skal du ikke købe OnePlus 10T, men fremtiden byder på nye telefoner MED knappen, fortæller OnePlus.

(mere…)
OnePlus 10T – en billigere OnePlus 10 Pro

Den mangler lidt for at være en topmodel. Til gengæld er prisen interessant og du får den helt nye Snapdragon processor. Se hvilke forskelle der er på OnePlus 10T og OnePlus 10 Pro her.

(mere…)
OnePlus 10T: De sidste detaljer er afsløret

Vi har allerede set billeder af den kommende telefon og lidt detaljer. Nu får vi de sidste specifikationer.

(mere…)
OnePlus 10T vil mangle to vigtige egenskaber

Ingen fysisk ’alertslider’ og uden Hasselblad-branded kamera, fortæller OnePlus.

(mere…)
OnePlus 10T kommer i august

Sommeren er for alvor over os her i Danmark og OnePlus inviterer OnePlus til stor lanceringsevent om nogle uger. De vil præsentere OnePlus 10T 5G.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram