OnePlus kommer med 120 Hz skærm på ny topmodel

OnePlus har afsløret en ny skærm, som har 120 Hz refresh rate. Det ventes at være skærmen på den kommende OnePlus 8-serie.

OnePlus 120 Hz
OnePlus kommer i 2020 med 120 Hz skærme på en eller flere topmodeller (Foto: OnePlus)

Helt som forventet er OnePlus kommet med en skærmnyhed.

Pete Lau, CEO i OnePlus, har på det sociale medie Weibo offentliggjort, at ny teknologi er klar og at den vil blive brugt på den kommende OnePlus 8-serie.

OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro er lækket – se billederne

OnePlus har fremvist en AMOLED-skærm med 120 Hz refresh rate, som er den nye stjerne inden for skærme hos OnePlus. OnePlus går dermed fra 90 Hz til 120 Hz på topmodellerne.

OnePlus har tidligere haft 90 Hz skærme på OnePlus 7 Pro samt i OnePlus 7T-serien 

Den nye skærm er en såkaldt "fluid skærm", som har en eksklusiv optimeringsløsning, hvilket betyder, at den gengiver billeder syv procent hurtigere og har en sampling frekvens på 240 Hz.

OnePlus mener i øvrigt, at de er klar med den bedste mobilskærme i 2020. Det skriver Mspoweruser.com.

Hvad de øvrige mobilproducenter har i ærmet er uvist, men det kunne tyde på, at en af de ting, som der satses på i 2020, er skærme. Det har også været rygtet, at Samsung og Apple ville komme med 120 Hz mobilskærme. Så det kan altså være det er ”the next big thing”.

2020-iPhone kommer med 120 Hz OLED-skærm

De nye skærme fra OnePlus udvikles i samarbejde med Samsung.

Der er allerede i skrivende stund lanceret smartphones med 120 Hz skærme, hvilket dog særligt er ”gamer-telefoner” som Razer Phone 2 og ASUS ROG Phone 2. Derudover har Apple sendt en iPad Pro på markedet med 120 Hz skærmteknologi.

Det bliver spændende at se, hvornår OnePlus 8-serien offentliggøres, men det forventes altså at være denne, som kommer med den nye skærmtype. Dette stemmer også med rygter, der har floreret siden slutningen af sidste år.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Hurtige opdateringshastigheder på skærme kommer ikke uden en pris. Udover skærmene er dyrere at producere, så bruger de også mere strøm. Brugerne skal derfor ikke forvente den samme strømtid på en telefon med 120 Hz skærm som en telefon med 60 Hz skærm med mindre, der sker noget radikalt inden for størmstyring og batterier.

OnePlus 11 Pro – specifikationer lækket

Rygterne svirrer om, at OnePlus er på vej med en ny topmodel. Se de lækkede specifikationer på OnePlus 11 Pro her.

(mere…)
En god telefon jeg ikke kan anbefale

EP113: OnePlus 10T er en god smartphone. Lyt med og hør, hvorfor denne fine mobil ikke kan anbefales.

(mere…)
OnePlus-topchef driller om foldbar mobil

Er OnePlus og Oppos udviklingssamarbejde ved at spille OnePlus ind på markedet for foldbare smartphones?

(mere…)
OnePlus 10T test | salgsargumentet mangler

TEST: Denne telefon sælger andre telefoner. Som selvstændigt produkt giver OnePlus 10T ikke mening. selvom det er en fin mobil.

(mere…)
Salget af OnePlus-telefoner er stoppet i Tyskland

Brud på patentrettigheder har ført til et øjeblikkeligt stop for salg af OnePlus og Oppo-telefoner i Tyskland.

(mere…)
OnePlus har ikke droppet ’alert slider’ for altid

Hvis alert slider er vigtig for dig, skal du ikke købe OnePlus 10T, men fremtiden byder på nye telefoner MED knappen, fortæller OnePlus.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram