OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro er lækket – se billederne

OnePlus har kun lige lanceret OnePlus 7T-serien, men allerede nu er billeder af det næste flagskib, OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro, lækket. Se billederne her.

Lækket billede af OnePlus 8 Pro (Kilde: @OnLeaks / 91mobiles.com)
Lækket billede af OnePlus 8 Pro (Kilde: @OnLeaks / 91mobiles.com)

Der er lækket billeder af OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro på Twitter. Dermed kan man altså nu nå at slå koldt vand i blodet, da salget af OnePlus 7T-serien først lige er startet.

Det kræver selvfølgelig, at man kan væbne sig med tålmodighed og leve med lidt ventetid på at få OnePlus 8 i hænderne.

De lækkede billeder afslører en del af det, som kan forventes på OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro. Det er den ofte ret så troværdige Twitter-bruger, @OnLeaks, der i samarbejde med hjemmesiden 91mobiles.com har afsløret billederne.

OnePlus 7T Pro McLaren Edition – pris og tilgængelighed

Billederne viser også, at OnePlus 8 Pro kommer uden en ”notch”, men i stedet med et ”punch-hole” i skærmen til frontkameraet. Derudover ser det ud til, at vi skal forvente 3D ToF sensor på OnePlus 8 Pro. Det skriver GSMArena.com.

Placeringen af knapper, højttaler, USB-C port og SIM-kort slot er den samme på både OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro. Pro-modellen er dog tykkere og kommer med en skærm på 6,65 tommer, hvor OnePlus 8 ”kun” har en skærm på 6,5 tommer.

Ikke overraskende kommer både OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro med en skærm, der har 90 Hz refresh rate. Dette er dog ikke overraskende, da de har oplyst, at deres fremtidige telefoner som minimum vil komme med 90 Hz skærme.

OnePlus 7T Pro – dansk pris og tilgængelighed

Hvis billederne viser sig at holde stik, så vil OnePlus 8 få samme kameradesign, som OnePlus 8 Pro. Dermed vil det "runde" kamera-design fra OnePlus 7T udgå.

Du kan se flere billeder på GSMArena.com.

Tålmodighed er en dyd...

Er du en tålmodig sjæl, så kan du måske godt vente på OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro. Men det kræver tålmodighed. Det ventes ikke, at telefonerne vil blive tilgængelige før omkring maj måned næste år.

Rygterne og spekulationerne er i hvert fald i gang om OnePlus 8-serien og @OnLeaks plejer at være ganske troværdig.

Lanceres OnePlus 8-serien først til maj, så kan der også dukke mange flere oplysninger op inden. Det bliver spændende om OnePlus 8-serien vil understøtte trådløs opladning, hvilket OnePlus 7T-serien ikke gør.

Mere til historien

OnePlus har også lanceret deres første bud på et smart-TV. Det er dog kun tilgængeligt på det indiske marked. Der er i skrivende stund ingen planer om en dansk lancering.

Se dette før du køber OnePlus Nord 2T

VIDEO: Kom tæt på OnePlus Nord 2T og alt det du skal vide, hvis du overvejer at købe den nye OnePlus Nord 2T.

(mere…)
Mindst én af iPhone 14-modellerne bliver forsinket

Mindst en af de kommende iPhone 14-modeller skulle netop nu være forsinket pga. coronanedlukninger. Det er uvist om det påvirker salgsstarten.

(mere…)
Disse iPhones forventes at få iOS 16

En ny stor iOS-opdatering er på vej til iPhone. Se her hvilke telefoner, der ventes at blive opdateret til iOS 16.

(mere…)
Motorola på vej med 200 megapixels kamera-telefon

Rygterne svirrer - og har gjort længe - om en kommende Motorola telefon, der har et 200 megapixels kamera.

(mere…)
Min mening om OnePlus Nord 2T

EP110: Lyt med i få minutter og få de vigtigste pointer fra min test af OnePlus Nord 2T.

(mere…)
Lanceringsdatoen for iPhone 14-serien er måske afsløret

RYGTE: Der er længe til, men rygterne svirrer allerede om, hvornår Apple vil annoncere den kommende iPhone 14-serie.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram