OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro er lækket – se billederne

3

OnePlus har kun lige lanceret OnePlus 7T-serien, men allerede nu er billeder af det næste flagskib, OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro, lækket. Se billederne her.

Der er lækket billeder af OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro på Twitter. Dermed kan man altså nu nå at slå koldt vand i blodet, da salget af OnePlus 7T-serien først lige er startet.

Det kræver selvfølgelig, at man kan væbne sig med tålmodighed og leve med lidt ventetid på at få OnePlus 8 i hænderne.

De lækkede billeder afslører en del af det, som kan forventes på OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro. Det er den ofte ret så troværdige Twitter-bruger, @OnLeaks, der i samarbejde med hjemmesiden 91mobiles.com har afsløret billederne.

OnePlus 7T Pro McLaren Edition – pris og tilgængelighed

Billederne viser også, at OnePlus 8 Pro kommer uden en ”notch”, men i stedet med et ”punch-hole” i skærmen til frontkameraet. Derudover ser det ud til, at vi skal forvente 3D ToF sensor på OnePlus 8 Pro. Det skriver GSMArena.com.

Placeringen af knapper, højttaler, USB-C port og SIM-kort slot er den samme på både OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro. Pro-modellen er dog tykkere og kommer med en skærm på 6,65 tommer, hvor OnePlus 8 ”kun” har en skærm på 6,5 tommer.

Ikke overraskende kommer både OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro med en skærm, der har 90 Hz refresh rate. Dette er dog ikke overraskende, da de har oplyst, at deres fremtidige telefoner som minimum vil komme med 90 Hz skærme.

OnePlus 7T Pro – dansk pris og tilgængelighed

Hvis billederne viser sig at holde stik, så vil OnePlus 8 få samme kameradesign, som OnePlus 8 Pro. Dermed vil det “runde” kamera-design fra OnePlus 7T udgå.

  • Lækket billede af OnePlus 8 (Kilde: @OnLeaks / 91mobiles.com)
  • Lækket billede af OnePlus 8 Pro (Kilde: @OnLeaks / 91mobiles.com)
  • Lækket billede af OnePlus 8 Pro (Kilde: @OnLeaks / 91mobiles.com)
  • Lækket billede af OnePlus 8 Pro (Kilde: @OnLeaks / 91mobiles.com)

Du kan se flere billeder på GSMArena.com.

Tålmodighed er en dyd…

Er du en tålmodig sjæl, så kan du måske godt vente på OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro. Men det kræver tålmodighed. Det ventes ikke, at telefonerne vil blive tilgængelige før omkring maj måned næste år.

Rygterne og spekulationerne er i hvert fald i gang om OnePlus 8-serien og @OnLeaks plejer at være ganske troværdig.

Lanceres OnePlus 8-serien først til maj, så kan der også dukke mange flere oplysninger op inden. Det bliver spændende om OnePlus 8-serien vil understøtte trådløs opladning, hvilket OnePlus 7T-serien ikke gør.

Mere til historien

OnePlus har også lanceret deres første bud på et smart-TV. Det er dog kun tilgængeligt på det indiske marked. Der er i skrivende stund ingen planer om en dansk lancering.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer