OnePlus 7T Pro – dansk pris og tilgængelighed

0

OnePlus har langt om længe offentliggjort deres nyeste flagskib, OnePlus 7T Pro. Du kan se dansk pris og tilgængelighed på produktet her.

OnePlus 7T Pro (Foto: OnePlus)
OnePlus 7T Pro (Foto: OnePlus)

OnePlus har netop lanceret den længe ventede topmodel, OnePlus 7T Pro. I slutningen af september annoncerede de OnePlus 7T, som formegentlig bliver den af modellerne, der vil blive solgt flest af. Men nu er de altså også klar med topmodellen.

OnePlus 7T – dansk pris og tilgængelighed

OnePlus 7T Pro kommer i farven Hase Blue og altså ikke helt samme blå farve, som OnePlus 7T da den kommer i Glasier Blue.

Designet er også anderledes på OnePlus 7T Pro end på OnePlus 7T. Eksempelvis er det runde ”kamera-design” ikke ført videre over på Pro-modellen.

Prisen på OnePlus 7T Pro er 5.699 i vejledende uden abonnement. Salgsstarten på denne er også torsdag den 17. oktober 2019, men det er allerede nu muligt, at forudbestille den.

OnePlus 7T er først med Android 10

Prissætningen fra OnePlus er præcis som på OnePlus 7 Pro i forsommeren, hvis vi sammenligner RAM- og hukommelse.

Vil du læse mere om OnePlus 7T og OnePlus TV, der blev afsløret for offentligheden i slutningen af september, så kan du få de vigtigste detaljer her.

Mere til historien

Inden lanceringen håbede mange, at OnePlus 7T Pro ville understøtte trådløs opladning. Men præcis som OnePlus 7T er dette altså ikke tilfældet.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer