OnePlus 7T er stadig uden trådløs opladning

OnePlus 7T kommer med hurtigopladning men det kræver fortsat en ledning. Trådløs opladning udebliver.

OnePlus har tidligere været meget fremme i bussen, når det kom til opladeteknologi. Deres bud på hurtigopladning kaldet Warp Charge og Dash Charge har været på markedet de seneste år. OnePlus One var klar med hurtig opladning tilbage i 2014.

Endnu engang er der sket noget i udviklingen.

OnePlus 7T kommer med hurtigere opladning end forgængerne. Pete Lau, grundlægger af OnePlus, har fortalt til TechRader, at mobilen kommer med Warp Charge 30T teknologien. Det skriver Android Central.

-”Vi tror at Warp Charge 30T tilbyder den bedste opladeløsning. Du kan oplade telefonen 23 procent hurtigere og endda bruge enheden imens,” lyder det fra Pete Lau.

Når det kommer til trådløs opladning, så lader OnePlus vente på sig. Og heller ikke på OnePlus 7T og OnePlus 7T Pro er der trådløs opladning.

-”Trådløs opladning tilbyder endnu ikke den hurtige opladning, som vi godt kan lide at tilføje vores enheder,” fortæller Pete Lau.

Der sker dog noget på trådløs opladning også. Huawei og Samsung tilbyder 18 watt trådløs opladning eller mere, mens Oppo (OnePlus’ søsterselskab) netop har annonceret 30 watt trådløs opladning.

OnePlus er dog ikke den eneste producent, der også holder fast i udviklingen af opladning med ledning. Eksempelvis har Samsung Galaxy Note10+ en 25 watt oplader med i salgsæsken, mens Oppo har annonceret 65 watt opladning til deres kommende telefon Reno Ace.

Samsung har en 45 watt-oplader som en del af deres tilbehørsprogram. Her kan du læse en test af Samsung nye hurtigoplader.

Det skal dog siges, at Samsung og Apples nyeste telefoner alle understøtter trådløs opladning.

Pete Laus kommentar er derfor det tætteste vi kommer på en bekræftelse af, at OnePlus 7T ikke understøtter trådløs opladning.

Håber du, at OnePlus 7T kommer med trådløs opladning eller betyder det ikke noget for dig? Skriv gerne, hvad du tænker om trådløs opladning eller mangel på sammen i kommentarfeltet herunder.

Mere til historien

Er du til trådløs opladning, så kan du se forskellige holdere til telefonen, der også tilbyder trådløs opladning foruden blot at være en "holder".

Salget af OnePlus-telefoner er stoppet i Tyskland

Brud på patentrettigheder har ført til et øjeblikkeligt stop for salg af OnePlus og Oppo-telefoner i Tyskland.

(mere…)
OnePlus har ikke droppet ’alert slider’ for altid

Hvis alert slider er vigtig for dig, skal du ikke købe OnePlus 10T, men fremtiden byder på nye telefoner MED knappen, fortæller OnePlus.

(mere…)
OnePlus 10T – en billigere OnePlus 10 Pro

Den mangler lidt for at være en topmodel. Til gengæld er prisen interessant og du får den helt nye Snapdragon processor. Se hvilke forskelle der er på OnePlus 10T og OnePlus 10 Pro her.

(mere…)
OnePlus 10T: De sidste detaljer er afsløret

Vi har allerede set billeder af den kommende telefon og lidt detaljer. Nu får vi de sidste specifikationer.

(mere…)
OnePlus 10T vil mangle to vigtige egenskaber

Ingen fysisk ’alertslider’ og uden Hasselblad-branded kamera, fortæller OnePlus.

(mere…)
OnePlus 10T kommer i august

Sommeren er for alvor over os her i Danmark og OnePlus inviterer OnePlus til stor lanceringsevent om nogle uger. De vil præsentere OnePlus 10T 5G.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
41 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram