OnePlus 7T er stadig uden trådløs opladning

OnePlus 7T kommer med hurtigopladning men det kræver fortsat en ledning. Trådløs opladning udebliver.

OnePlus har tidligere været meget fremme i bussen, når det kom til opladeteknologi. Deres bud på hurtigopladning kaldet Warp Charge og Dash Charge har været på markedet de seneste år. OnePlus One var klar med hurtig opladning tilbage i 2014.

Endnu engang er der sket noget i udviklingen.

OnePlus 7T kommer med hurtigere opladning end forgængerne. Pete Lau, grundlægger af OnePlus, har fortalt til TechRader, at mobilen kommer med Warp Charge 30T teknologien. Det skriver Android Central.

-”Vi tror at Warp Charge 30T tilbyder den bedste opladeløsning. Du kan oplade telefonen 23 procent hurtigere og endda bruge enheden imens,” lyder det fra Pete Lau.

Når det kommer til trådløs opladning, så lader OnePlus vente på sig. Og heller ikke på OnePlus 7T og OnePlus 7T Pro er der trådløs opladning.

-”Trådløs opladning tilbyder endnu ikke den hurtige opladning, som vi godt kan lide at tilføje vores enheder,” fortæller Pete Lau.

Der sker dog noget på trådløs opladning også. Huawei og Samsung tilbyder 18 watt trådløs opladning eller mere, mens Oppo (OnePlus’ søsterselskab) netop har annonceret 30 watt trådløs opladning.

OnePlus er dog ikke den eneste producent, der også holder fast i udviklingen af opladning med ledning. Eksempelvis har Samsung Galaxy Note10+ en 25 watt oplader med i salgsæsken, mens Oppo har annonceret 65 watt opladning til deres kommende telefon Reno Ace.

Samsung har en 45 watt-oplader som en del af deres tilbehørsprogram. Her kan du læse en test af Samsung nye hurtigoplader.

Det skal dog siges, at Samsung og Apples nyeste telefoner alle understøtter trådløs opladning.

Pete Laus kommentar er derfor det tætteste vi kommer på en bekræftelse af, at OnePlus 7T ikke understøtter trådløs opladning.

Håber du, at OnePlus 7T kommer med trådløs opladning eller betyder det ikke noget for dig? Skriv gerne, hvad du tænker om trådløs opladning eller mangel på sammen i kommentarfeltet herunder.

Mere til historien

Er du til trådløs opladning, så kan du se forskellige holdere til telefonen, der også tilbyder trådløs opladning foruden blot at være en "holder".

OnePlus Open lanceringsdato er afsløret

Den kommende foldbare smartphone fra OnePlus er snart klar til en lancering. Datoen for lanceringseventen er lækket.

(mere…)
OnePlus Open kan forsinkes yderligere af patent-krig

Det var egentlig meningen, at OnePlus skulle lancere deres første foldbare smartphone i august. Nu er det uvist, hvor længe den er udskudt.

(mere…)
OnePlus klar med vilde specifikationer på ny model

På det kinesiske marked har OnePlus netop præsenteret en smartphone med vilde specifikationer.

(mere…)
Smartphone-skærm til regnvejr på vej

En ny teknologi er klar, som gør det muligt at bruge smartphonen i regnvejr. Første telefon med teknologien er snart i handlen.

(mere…)
OnePlus Open lækket – billeder viser nyt design

KORT NYT: Nye billeder af OnePlus Open viser et anderledes design end først antaget.

(mere…)
OnePlus Open: Ny foldbar kommer IKKE i denne måned

Den første foldbare smartphone fra OnePlus lanceres alligevel ikke i slutningen af august.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
41 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram