Huawei Mate 30 Pro kommer ikke til Danmark

Huawei har lanceret Mate 30 og Mate 30 Pro, men danskerne må væbne sig med tålmodighed. I første omgang kommer telefonerne ikke til Danmark.

Huawei Mate 30 Pro
Huawei Mate 30 Pro (Foto: Huawei)

Huawei har netop lanceret den længe ventede Mate 30-serie, der tæller Mate 30 og Mate 30 Pro. Det er telefoner med den absolut nyeste og mest innovative teknologi. Desværre skal du som dansker vente lang tid på de nye fede modeller.

Her er Huawei Mate 30 Pro og Mate 30

Meldingen er indtil videre, at den 26. september 2019 lanceres Mate 30-serien i Kina, hvorefter Malaysia, Filippinerne, Singapore og Thailand får den til salg i løbet af oktober.

Det oplyses også, at Huawei Mate 30-serien bliver tilgængelig i Europa. Der er dog ingen oplysninger om tidspunkt på nuværende tidspunkt.

Trods præsentationen af to super spændende produkter vælger Huawei Danmark at fortælle, at deres fokus er på en anden ny smartphone.

-”Mate 30 serien bliver også tilgængelig i Europa. Vi kan dog på nuværende tidspunkt ikke komme ind på yderligere detaljer. I Danmark er Huaweis fokus på en anden ny smartphone, som annonceres i oktober måned. Huaweis nye lancering bliver en konkurrencedygtig flagskibsmodel inden for sit segment, og den har hele 5 AI- kameraer,” lyder det fra Huawei Danmark til MereMobil.dk.

Huawei teaser for ny smartphone – uden detaljer

Det er rigtig spændende, hvad den nye smartphone byder på, samt om den også kommer uden Google Mobile Services.

Om lanceringen af Huawei Mate 30-serien udskydes på det europæiske marked til der er nyt om handelsforbuddet mod de amerikanske virksomheder er uvist. Men i midten af november er vi måske klogere på, hvad det ender med. Netop nu har Huawei midlertidig licens, der udløber 19. november 2019.

Hvad tror du? Tror du Huawei vil klare den på smartphonemarkedet og få lært brugerne, at benytte deres egen applikationsbutik og egne tjenester?

Mere til historien

Huawei lancerede også et nyt smartwatch samtidig med Mate 30-serien. Dette kommer til salg i Danmark – afhængig af model så starter salget mellem slut oktober og start december.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
22 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram