Huawei teaser for ny smartphone – uden detaljer

0

Huawei er på vej med en ny smartphone i oktober, men yderligere detaljer er ukendte. Prisen på den nye telefon bliver i mellempris-segmentet.

Huawei er på vej med en ny smartphone i oktober, ifølge dem selv endda en flagskibsmodel. Sådan skriver de i en ny pressemeddelelse. Derudover er det begrænset, hvor mange detaljerede oplysninger at de kommer med på den nye telefon.

Nye billeder af Huawei Mate 30 Pro

Der er dog ikke tale om en flagskibsmodel i high-end segmentet.

Huawei skriver, at den kommer med et godt kamera, kraftfulgt batteri, kunstig intelligens og en intuitiv brugerflade.

Telefonen kommer ind på mellempris-segmentet, hvor telefonerne har en pris på 3.000 til 5.000 kroner. Dette er også her markedet er steget med 27 procent i første halvår af 2019, mens det samlede smartphonemarked er faldet med 3-4 procent. Begge dele sammenlignet med første halvår af 2018.

-“Middelklasse-segmentet er et voksende og vigtigt område, som vi kommer til at satse på. Vi har traditionelt været stærke på high-end og de mest prisvenlige modeller, men vi kan se et stort potentiale i middelklasse-segmentet, og derfor satser vi stærkt på den kommende model til dette område,” siger RenKe, der er direktør for Huawei Consumer Business Group i Danmark.

Huawei er dog ikke meget for at fortælle præcis hvad den nye smartphone byder på eller hvad navnet bliver. Dog oplyser de, at prisen forventes at blive på 3.499-3.999 kroner.

Det er derfor spændende at se, hvad telefonen byder på. Netop i ”samme” prisleje har Motorola lanceret Motorola One Zoom, da denne kommer i handlen til 2.999 kroner uden abonnement.

Huawei P30 Pro får måske to nye farver

Det er spændende om Huawei også inden længe kommer med Mate 30 Pro eller hvad der sker med denne. Rygterne svirrer netop nu om, at den ikke vil blive aktuel på vores marked, hvis den kommer uden Googles tjenester. Dette er dog kun rygter og spekulationer.

-”Vi kommer naturligvis stadig til at satse på high-end-segmentet på den lange bane. Vores innovationskraft og evne til at designe smartphones i høj kvalitet, der både er brugervenlige og smukke har ikke ændret sig. Vi har stadig store ambitioner lokalt og globalt,” slutter RenKe.

Mere til historien

Det Huawei ”spiller” på i pressemeddelelsen er AI og at denne nye smartphone kommer med 5 AI-kameraer, hvoraf hovedkameraet kommer med 48 megapixels og frontkameraet 32 megapixels.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer