Nye billeder af Huawei Mate 30 Pro

Nye billeder afslører flere detaljer om Huawei’s kommende flagskib.

GSMArena fremviser nye billeder af Huawei Mate 30 Pro. Billederne er såkaldte CAD-renderinger – altså computerskabte 3D billeder – af Huaweis kommende flagskib.

Billederne stammer fra OnLeaks, som er kendt for at være troværdig. OnLeaks siger selv, at hans renderinger ikke er 100 procent præcise. Defor vil det endelig produkt afvige fra billederne.

Billederne viser, at skærmen vil være buet, som det kendes fra Samsung telefoner. Det rygtes, at skærmen vil være på 6,6 tommer og formodentlig vil have en indbygget fingeraftrykslæser. Telefonen kommer til at have en bred notch i toppen med tre indbyggede kameraer.

Spændende nyt om Huawei Mate 30

På bagsiden kan vi se, at telefonen kommer til at have fire kameralinser, som sidder i cirkulær forhøjning. Ifølge rygter vil kameraerne være et 40 megapixels hovedkamera, 40 megapixels ultra-vidvinkel og en 8 megapixels telefoto-linse. Den sidste linse er en 3D TOF (Time of Flight) sensor, som kan opfange 3D billeder.

Her ses 3D rendering af den kommende Huawei Mate 30 Pro

Til højre på telefonen ses strømknappen. Billederne viser ikke nogen volumen knap. Dette skyldes, at den kommende Huawei Mate 30 Pro kommer til at have et berøringsfølsomt område omkring strømknappen. Dette skulle angiveligt gøre det muligt, at styre volumen ved at glide fingeren op og ned. Vi har tidligere set noget tilsvarnede fra HTC, men dette fungerede ikke overbevisende.

Huawei Mate 30 og Mate 30 Pro lanceres medio september

I bunden af telefonen ses en USB-C port. Ved siden af den ses en enkelt højtaler, en primær mikrofon og en port til simkortet. På toppen af telefonen er der en sekundær mikrofon samt en infrarød sender (IR Blaster).

Efter al sandsynlighed vil processoren være Huawei’s egen Kirin 990 SoC.

Mere til historien

Rygter skal altid tages med et gran salt. Der er endnu ikke meldt noget ud officielt fra Huawei, men det ventes at flere detaljer vil blive frigivet efterhånden, som vi nærmer os lanceringsdatoen.

Specifikationerne på Xiaomi 15 og Xiaomi 15 Pro er lækket

KORT NYT: Der er flere måneder til lanceringen, men allerede nu er specifikationerne på Xiaomi 15 og 15 Pro ude.

(mere…)
Samsung Galaxy Buds 3 afsløret inden lancering

Video afslører de kommende Samsung Galaxy Buds 3. Se videoen her.

(mere…)
Smartere Siri kommer først i 2025

RYGTE: Hvis du venter spændt på en smartere Siri, skal du nok vente noget tid endnu.

(mere…)
Xiaomis næste foldbare kommer måske globalt

RYGTE: Den kommende Xiaomi Mix Fold 4 rammer globalt, og vil være verdens tyndeste foldbare telefon.

(mere…)
Nyt Apple Watch i plastik? 

RYGTE: Apple Watch SE i plastik er måske på vej. Der tales også om større skærm på det kommende Apple Watch Series 10.

(mere…)
Nyt læk om Samsung Galaxy Z Flip6

KORT NYT: Endnu et læk har ramt Samsung. Nu skulle flere billeder af Galaxy Z Flip6 være ude.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram