Huawei Mate 30 og Mate 30 Pro lanceres medio september

Huawei har på Twitter afsløret, at de afholder event i München senere på måneden. Her vil de afsløre Mate 30-serien.

Måske er dette Huawei Mate 30 Pro
Måske er dette Huawei Mate 30 Pro

Vi ved allerede en del om den kommende Huawei Mate 30-serie, hvis de mange rygter holder stik i hvert fald.

Et af rygterne kunne godt vise sig at passe. Nemlig at kameraet er designet i en ”cirkel”. Huawei skriver nemlig følgende på Twitter: -”We’re going full circle in Munich on 19.09.2019,” hvilket kunne hentyde til kameraet på det kommende flagskib.

Sikkert er det, at Huawei afslører Mate 30-serien torsdag den 19. september 2019 i München. Huawei har tidligere afholdt lanceringsevent i München. Da de i oktober 2017 afslørede Mate 10 Pro var det også i den tyske by.

I år bliver det spændende at se Mate 30-serien, men mere spændende bliver det næsten om de lanceres med Android og Googles services.

HVAD ER GOOGLE MOBILE SERVICES? GMS er alle de Google-tjenester som definerer en Android-smartphone i vores marked. Blandt tjenesterne er Google Søgning, Chrome-browseren, YouTube, Google Maps, Gmail, Google Play Store, Google Fotos og mange andre. Google Mobile Services er Googles egen tilføjelse til Android. I modsætning til Android Open Source Project (AOSP) er GMS et lukket univers, der udelukkende håndteres af Google.

Mød HarmonyOS – Huaweis Android-erstatning

Rygterne svirrer om, at Mate 30 Pro kommer med quad-kamera og forventningerne er høje. Mate 30 Pro skal leve op til Mate 20 Pro og P30 Pro. Derudover forventes det, at den kommer med det nye 7nm Kirin 990 chipsæt. Dette ventes at blive offentliggjort til IFA-messen, der afholdes i denne uge.

En anden forventning til Mate 30 Pro er, at den kommer med hurtig-opladning og måske endda mere end tilfældet var med P30 Pro tidligere i år, som kom med 40 watt SuperCharge.

Reklameplakat afslører Huawei Mate 30 Pro

Huawei har dog ikke meldt noget ud om specifikationerne på det kommende flagskib. Men MereMobil.dk holder dig opdateret og glæder sig til at vi er klogere torsdag den 19. september.

Mere til historien

Hele sagen med USA og Donald Trump kan betyde, at Huawei er nødsaget til at finde en anden løsning end Android-styresystemet. De har i august præsenteret HarmonyOS, som er deres eget styresystem. Men det er uvist om det kan overraske og altså allerede være installeret på Huawei Mate 30-serien.

Den nye Snapdragon kan blive dyrere at producere

RYGTE: Den kommende Snapdragon 8 Gen 4 kan ende med at blive noget dyrere at producere end tidligere.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold6 er lækket totalt

Et stort læk afslører angiveligt alle specifikationerne på den kommende foldbare Samsung Galaxy Z Fold6. Se dem her.

(mere…)
OnePlus Nord 4 er nok en stærk budgettelefon

Nord-telefonerne har altid givet meget værdi for pengene. Nu er OnePlus Nord 4 på vej og det tegner godt.

(mere…)
Specifikationerne på Xiaomi 15 er lækket

RYGTE: Specifikationerne på den kommende Xiaomi 15 skulle være blevet lækket i Kina.

(mere…)
iPhone 16-modellerne kommer i disse farver

Det rygtes, at de kommende iPhone-modeller kommer i hele syv forskellige farver.

(mere…)
Ny kalender-mulighed fra den næste store iPhone-opdatering

Når iOS 18 lander, bliver det med en længe ventet mulighed i kalenderen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram