Huawei Mate 30 og Mate 30 Pro lanceres medio september

1

Huawei har på Twitter afsløret, at de afholder event i München senere på måneden. Her vil de afsløre Mate 30-serien.

Måske er dette Huawei Mate 30 Pro
Måske er dette Huawei Mate 30 Pro

Vi ved allerede en del om den kommende Huawei Mate 30-serie, hvis de mange rygter holder stik i hvert fald.

Et af rygterne kunne godt vise sig at passe. Nemlig at kameraet er designet i en ”cirkel”. Huawei skriver nemlig følgende på Twitter: -”We’re going full circle in Munich on 19.09.2019,” hvilket kunne hentyde til kameraet på det kommende flagskib.

Sikkert er det, at Huawei afslører Mate 30-serien torsdag den 19. september 2019 i München. Huawei har tidligere afholdt lanceringsevent i München. Da de i oktober 2017 afslørede Mate 10 Pro var det også i den tyske by.

I år bliver det spændende at se Mate 30-serien, men mere spændende bliver det næsten om de lanceres med Android og Googles services.

HVAD ER GOOGLE MOBILE SERVICES? GMS er alle de Google-tjenester som definerer en Android-smartphone i vores marked. Blandt tjenesterne er Google Søgning, Chrome-browseren, YouTube, Google Maps, Gmail, Google Play Store, Google Fotos og mange andre. Google Mobile Services er Googles egen tilføjelse til Android. I modsætning til Android Open Source Project (AOSP) er GMS et lukket univers, der udelukkende håndteres af Google.

Mød HarmonyOS – Huaweis Android-erstatning

Rygterne svirrer om, at Mate 30 Pro kommer med quad-kamera og forventningerne er høje. Mate 30 Pro skal leve op til Mate 20 Pro og P30 Pro. Derudover forventes det, at den kommer med det nye 7nm Kirin 990 chipsæt. Dette ventes at blive offentliggjort til IFA-messen, der afholdes i denne uge.

En anden forventning til Mate 30 Pro er, at den kommer med hurtig-opladning og måske endda mere end tilfældet var med P30 Pro tidligere i år, som kom med 40 watt SuperCharge.

Reklameplakat afslører Huawei Mate 30 Pro

Huawei har dog ikke meldt noget ud om specifikationerne på det kommende flagskib. Men MereMobil.dk holder dig opdateret og glæder sig til at vi er klogere torsdag den 19. september.

Mere til historien

Hele sagen med USA og Donald Trump kan betyde, at Huawei er nødsaget til at finde en anden løsning end Android-styresystemet. De har i august præsenteret HarmonyOS, som er deres eget styresystem. Men det er uvist om det kan overraske og altså allerede være installeret på Huawei Mate 30-serien.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer