Reklameplaket afslører Huawei Mate 30 Pro

4

Er dette Huaweis næste topmodel?

En af efterårets store nyheder på Android-fronten er uden tvivl Huawei Mate 30 Pro. Telefonen ventes lanceret i september.

Som altid op til en stor lancering svirrer det med rygter. Derfor er det heller ikke så overraskende, at der nu er dukket lækkede billeder op, som angiveligt viser Huaweis kommende topmodel.

Plakat af Mate 30 Pro lækket på Weibo (Kilde: Weibo / Tek.no / GSMArena.com)
Plakat af Mate 30 Pro lækket på Weibo (Kilde: Weibo / Tek.no / GSMArena.com)

Ifølge Tek.no er der tale om en reklameplakat, som er blevet lækket på den kinesiske Weibo-tjeneste.

Billedet viser for- og bagsiden af telefonen og det der stikker mest ud er kameraet. Telefonen kommer med hele fire linser og blitzen er blevet flyttet ud til venstre side af telefonen. Det store spørgsmål er naturligvis, hvilken funktion det fjerde kamera har.

Huawei P30 Pro er allerede godt dækket ind på kamerasiden med en ultra vidvinkel, vidvinkel og tele-linse. Derfor er det meget sandsynligt at den fjerde linse på Mate 30 Pro er et såkaldt time-of-flight (ToF) kamera. Denne type kamera optager 3D billeder til brug i f.eks augmentet reality eller 3D-scanning.

Huawei P30 Pro har også en ToF-sensor, men denne er placeret udenfor kamerafeltet, hvor de andre linser sidder.

GSMArena skriver, at tidligere læk tyder på, at den kommende Huawei Mate 30 Pro får to store kamerasensorer. Hovedkameraet får en sensor på 1/1.55 tommer og ultra vidvinkelkameraet får en sensor på 1/1.7 tommer. Det tredje kamera bliver et 5x periskop zoom modul.

Mere til historien

Det vides endnu ikke med sikkerhed hvornår Huawei har tænkt sig at lancere Mate 30 Pro. Tek.no skriver, at telefonen lanceres den 19. september, mens GSMArena skriver, at det bliver den 6. september.

Begge datoer er sandsynlige, da det ventes at Apple lancerer deres næste iPhone den 10. september. Dog har Huawei tidligere først annonceret Mate-telefonen i oktober og november.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer