Huawei P30 Pro – et kamera i verdensklasse

Wauw. Det er sådan det lyder, når billeder fra Huawei P30 Pro vises til folk omkring én. Se en række overraskede billeder fra Huaweis topmodel her.

Huawei P30 Pro
Huawei P30 Pro (Foto: MereMobil.dk)

Vi har testet Huawei P30 Pro, der er den seneste flagskibstelefon fra Huawei. Selve telefonen gør det rigtigt godt på de fleste punkter, hvilket du også kan læse meget mere om i vores fyldestgørende anmeldelse.

ANMELDELSE: Huawei P30 Pro | alt det du forventer

Vi fremhæver flere punkter i testen, hvor Huawei gør det bedre end konkurrenterne. Ét af de steder hvor konkurrenterne virkelig får baghjul, er på kameraet.

Huawei P30 Pro har den vildeste zoom, der nogensinde er set på en smartphone. Det er helt utroligt, hvor tæt du kan komme på ting – uden de bliver vildt pixelerede og utydelige. Vi har i vores tests forsøgt, at tage billeder af motiver flere kilometer væk – med fornuftig succes.

Huawei P30 Pro har 5x optisk zoom, 10x hybrid zoom (kombination af optisk og digital) samt 50x digitalt zoom.

Da vi testede telefonen i aftenbelysningen – uden blitz, ja der blev vi nærmest chokerede og måtte tage billederne ad flere omgange. Hvorfor? Jo simpelthen fordi, at vi var i tvivl om vi havde fået sat blitz til ved en fejl.

Huawei P30 Pro gør det markant bedre end konkurrenterne. End ikke iPhone Xs Max eller Samsung Galaxy S10+ eller lignende kan være med.

Huawei P30 Pro – mit første kig på 50x zoom

De billeder vi har taget ude på en terrasse en mørk aften viser Gurli Gris og familie. Det ses tydeligst på billederne taget med Huawei P30 Pro.

Du kan se billederne i galleriet herunder, der viser hvor meget Huawei P30 Pro adskiller sig fra konkurrenterne nu.

Huawei P30 Pro vs. konkurrenterne

Zoom-test 1: Lindø-kranen – 3 km. til motivet

Zoom-test 2: Den lille gård – 750 meter til motivet

Lowlight-test: Aften udendørs

DxOMark har givet Huawei P30 Pro æren, som det bedste smarpthone-kamera netop nu. Hvor længe de holder førstepladsen er dog uvist, da udviklingen går stærkt.

Efterhånden er helt normalt, at nye smartphone-modeller får førstepladsen i en kort periode. Ud fra vores billeder at dømme er der dog et stykke for konkurrenterne.

Mere til historien

Du kan vinde kamera-telefonen Nokia 9 PureView netop nu. Dette gør du blot ved, at uploade dit ynglingsbillede på vores Facebookside. Læs mere om det her, samt se nogle af de andres eksempler her.

Ny Huawei-telefon med Google-apps er på vej

RYGTE: Huawei P30 Pro kommer snart i en opdateret udgave med mere RAM og større hukommelse. ’New Edition’-P30 Pro har Google ombord.

(mere…)
Nyt om Android 10 til Huawei P30 og Mate 20

KORT NYT: Du skal ikke forvente Android 10 og EMUI 10 til Huawei P30- og Mate 20-serien før senere i år.

(mere…)
Huawei P30 Pro er Årets Mobil 2019

Trods store udfordringer for Huawei blev både Samsung og Apple overhalet af kineserne. Huawei P30 Pro har taget titlen som Årets Mobil 2019.

(mere…)
Huawei klar med nye salgstal for Mate 20- og P30-serierne

17 millioner eksemplarer! Så mange enheder af Mate 20-serien har Huawei formået at sælge. P30-serien har rundet en stor milepæl. Se de seneste tal her.

(mere…)
P30-serien er den mest solgte P-serie fra Huawei

En milepæl på 16,5 millioner solgte eksemplarer på 6 måneder er nået, hvilket gør P30-serien til den mest solgte P-serie nogensinde.

(mere…)
Huawei P30 Pro får måske to nye farver

RYGTE: Vi får muligvis to nye farver at se til Huawei P30 Pro i forbindelse med den kommende IFA-event i Berlin.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
18 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram