Huawei P30 Pro – mit første kig på 50x zoom

VIDEO: Vi har set nærmere på den nye topmodel Huawei P30 Pro. Se med her og oplev det vilde 50x zoom.

Ny P-serie

Huawei har præsenteret den nye P30-serie, der indtil nu tæller familiemedlemmerne P30 og P30 Pro. Vi har set nærmere på P30 Pro og oplevet den på tæt hold.

Huawei P30 Pro – Vildt! Op til 50x zoom

Særligt Huawei P30 Pro er interessant. Ikke alene kommer den med et yderst interessant kamera, der tilbyder zoom på en måde, som ikke tidligere er set i en smartphone. Faktisk kan du zoome helt op til 50x digitalt, mens det er 5x optisk zoom.

Zoom-delen imponerer virkelig i de første forsøg. Også makrokameraet er helt fantastisk.

Overvejer du om du skal købe Huawei P30 eller Huawei P30 Pro, så vil jeg sige, at det er pro-modellen, der virkelig er interessant. Kigger man på specifikationerne, så er der sparet lidt for meget på Huawei P30.

Huawei P30 har samme processor på P30 Pro men har ikke den vilde zoom, trådløs opladning og har desuden mindre skærm. Begge modeller kommer med fingeraftrykslæser indbygget i skærmen.

Huawei P30 Pro og P30 – pris og tilgængelighed

Hvornår kan du så købe Huawei P30 og P30 Pro? Ja, det lyder måske vildt, men det kan du faktisk allerede nu. Tirsdag den 26. marts 2019 fra klokken 16.00 startede salget. Det var 20 minutter efter den officielle præsentation sluttede.

Du kan købe den billigste konfiguration af Huawei P30 for 5.299 kroner uden abonnement. Den kommer med 128 GB intern hukommelse og 6 GB RAM.

Den dyreste model er Huawei P30 Pro, som kommer med 8 GB RAM og 256 GB intern hukommelse. Denne koster 7.499 kroner uden abonnement.

Alle udgaver kan fås i farverne Black, Breathing Crystal og Aurora.

Huawei P30 Pro
Huawei P30 Pro (Foto: MereMobil.dk)

Mere til historien

Huawei P30 Lite er også på vej. Denne blev dog ikke præsenteret sammen med P30 og P30 Pro. Denne P30 Lite bringer vi senere mere info om.

Huawei har succes på elbilmarkedet

Samarbejdet mellem Seres og Huawei går rigtig godt og de sælger biler som aldrig før på det kinesiske marked.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Apple får artige stryg af Huawei

Trods slutspurt på de nyere markeder, vil der forlade færre smartphones fra fabrikkerne i år, vurderer analysefirma.

(mere…)
Hvad har Huawei gang i?

Huawei har på egen hånd skabt telefoner med et 5G-chipset.

(mere…)
Mistanke: Huawei etablerer chipfabrikker med statsstøtte

Brancheorganisation mener, at den blacklistede kinesiske mobil- og teknologigigant Huawei omgår amerikanske sanktioner.

(mere…)
EU lukker Huawei og ZTE ude

Topleder i daværende TDC delte i bogstaveligste forstand seng med kinesisk tech-gigant, skriver velanset amerikansk medie.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram