Huawei P30 Pro og P30 – pris og tilgængelighed

Her er de danske priser, hukommelses-størrelser og farver på Huawei P30 Pro og Huawei P30.

Huawei P30 Pro
Huawei P30 Pro i farverne Black, Breathing Crystal og Aurora (Foto: MereMobil.dk)

Huawei P30 Pro og Huawei P30 er forårets, og sommerens, bud på topsmartphones fra den kinesiske producent.

OVERBLIK: Her er detaljerne om Huawei P30 Pro

De største nyheder findes i Huawei P30 Pro. Et nyt triplekamera med ultra vidvinkel og det vildeste digitale 50x zoom ser rigtigt spændende ud. Du kan desuden lave makrofotografering med en afstand på blot 2,5 centimeter.

Du får også trådløs opladning og et stort batteri med 40 watts hurtigopladning. Der ligger en hurtigoplader i salgspakken.

Huawei P30 er den skrabede udgave. Skærmen er lidt mindre, kameraet ikke helt så godt og du må undvære trådløs opladning. Processoren, altså regnekraften, er den samme som på P30 Pro.

Det koster Huawei P30 og P30 Pro i Danmark

Priserne starter fra 5.299 kroner uden abonnement. Det er for Huawei P30 med 128 GB hukommelse og 6 GB RAM. Den dyreste model er Huawei P30 Pro med 8 GB RAM og 256 GB hukommelse. Den koster 7.499 kroner uden abonnement.

Huawei kommer ikke med P30-serien i hukommelsesstørrelser på 512 GB eller 1 TB.

Alle udgaver kan fås i farverne Black, Breathing Crystal og Aurora.

Begge modeller sælges fra tirsdag den 26. marts 2019 hos alle de store forhandlere i Danmark.

 8 GB / 256 GB6 GB / 128 GBFarver
Huawei P30 Pro7.499 kr.6.699 kr.Black, Breathing Crystal, Aurora
Huawei P30-5.299 kr.Black, Breathing Crystal, Aurora

I forhold til Samsung, der er Huaweis største konkurrent, bliver Huaweis nye smartphone tilgængelige til lavere priser.

Samsung Galaxy S10 koster 7.199 kroner for udgaven med 8 GB RAM og 128 GB lagerplads.

Plusmodellen, Galaxy S10+, koster 7.999 kroner for varianten med 8 GB RAM og 128 GB lagerplads. Det er 1.300 kroner dyrere end Huawei P30 Pro (6 GB / 256 GB).

Samsung har ikke en variant af Galaxy S10’erne med 256 GB lagerplads. Derfor er sammenligningen ikke helt præcis.

Dette kostede Galaxy S10-serien ved lanceringen

Første kig på Huawei P30 Pro

Her kan du komme tæt på Huawei P30 Pro

Mere til historien

Efter præsentationen af nye telefoner går der normalt et stykke tid inden produkterne kan købes. Huawei har med P30-serien valgt, at gøre dem tilgængelige i butikkerne på samme dag som lanceringen.

Huawei bekræfter Leica-samarbejde er slut

Xiaomi og Leica har indgået et samarbejde omkring mobilkameraet. Nu bekræfter Huawei, at de ikke længere samarbejder med Leica.

(mere…)
Find nemmere rundt i mobilselskaber og sammenlign abonnementer nemt

Du kan selv lave et tele-pristjek og se om du har det bedste om billigste mobilabonnement. Læs her hvordan du sammenligner telepriserne.

Smartphone
Tag et tele-pristjek på mp.dk og sammenlign de bedste mobilabonnementer netop nu (Foto: Jonas Leupe)

####

Mobilen er en essentiel del af hverdagen for rigtigt mange. De fleste går derfor også op i at have en god og solid telefon, som kan leve op til de mange krav og ønsker, som de fleste har i dag. Det er uanset om man har brug for et godt kamera, stærke processer, en holdbar skærm, eller et elegant design.

Ligeså vigtig som mobilen er, er dog også det mobilselskab, som man har tilknyttet. Uden det rette abonnement, så er de fleste telefoner ikke meget værd.

Der er dog mange mobilselskaber på markedet. Det kan derfor være svært at vælge det rette abonnement. Gennem den rette guide online, har man dog mulighed for, at sammenligne abonnementer og se efter deres forskellige fordele og altså ikke blot deres prisforskelle.

mp.dk kan du få detaljerede sammenligninger, over de bedste mobilselskaber på markedet, så du kan finde det helt rette til dig.

Gennemskuelighed med priserne

I tilfælde af de fleste mobilselskaber, så er det ikke så ligetil med priserne.

Der er naturligvis den månedlige pris, hvor man lægger langt den største del af sine omkostninger. Det er dog også vigtigt at holde øje med de andre priser, som er forbundet med et abonnement.

Med guiden i ovenstående link kan du også sammenligne priserne for oprettelse ved et bestemt mobilselskab. Samtidig kan du også se, om der er en bindingsperiode hos de forskellige selskaber. Her kan der nemlig ofte ligge visse skjulte gebyrer, især hvis du ikke er opmærksom på bindingsperioden.

Find det rette tilbud

Det rette mobilselskab kan ofte stå og falde på et særligt tilbud, hvis du vælger at oprette dig hos dem. Disse særlige tilbud bliver også oplistet på mp.dk, så du ikke blot kan sammenligne priserne for de forskellige selskaber, men også de ekstra fordele, som du kan få ud af at oprette dig ved selskabet.

Ofte kan du modtage specielle priser, gavekort eller andre fordele, som kan gøre et bestemt selskab endnu mere tiltalende.

Mere information og flere detaljer

Udover omkostninger, så kan du finde detaljer omkring selskabernes tekniske services. Det er ting som mængden af data i abonnementet, hvilket netværk som selskabet benytter og hvordan fordelene er i udlandet.

Naturligvis kan du også se, om det specifikke selskab har gode anmeldelser og ratings. På denne måde finder du kun de bedste og mest anvendte selskaber. Med den rette information og specifikke detaljer, kan du blive klar med det helt rigtige abonnement til netop dine behov. 

OnePlus 10 Pro – pris og tilgængelighed

OnePlus har endelig annonceret topmodellen, OnePlus 10 Pro, på det danske marked. Du finder her pris, salgsstart og forhandlere

(mere…)
Her er priserne på Samsung Galaxy S22-serien

PRISER: Samsung Galaxy S22 koster fra 6.699 kroner. Se alle priserne på Galaxy S22-serien her.

(mere…)
Huawei røg fra toppen til bunden på få år

Straffet. Ja, det var hvad Huawei blev, da amerikanerne indførte de mange forbud i handelskrigen, som for alvor tog livet af Huawei.

(mere…)
Samsung Galaxy S22-serien – se de forventede danske priser

PRISLÆK: Galaxy S22 Ultra bliver billigere, mens de øvrige modeller holder priserne fra 2021.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram