Del dit favoritbillede og vind Nokia 9 PureView

10

Elsker du at tage billeder? Så del dit yndlingsbillede med os og vær med i konkurrencen om en Nokia 9 PureView. Læs her hvordan du deltager.

Nokia 9 PureView
Nokia 9 PureView (Foto: HMD Global)

Mobilkameraet fylder mere og mere i smartphones. Og i den nye Nokia 9 PureView er det også kameraet, der gør, at telefonen adskiller sig fra konkurrenterne.

Nokia 9 PureView kommer med hele fem kameraer på bagsiden – i øvrigt som den første smartphone i verden. Det såkaldte penta-kamera består af 5 sensorer, der hver er på 12 megapixel (f/1.82).

Nokia 9 PureView – verdens første med 5 kameraer

Når du har taget en masse gode billeder med Nokia 9 PureView, så kan du se dem på den flotte 5.99 tommer store pOLED-skræm (2K HD-opløsning).

Derudover har telefonen 6 GB RAM, 128 GB intern hukommelse (kan ikke udvides), Qualcomm Snapdragon 845 processor, ansigtsgenkendelse (Face Unlock), in-screen sensor til fingeraftryksgenkendelse, hurtigopladning, trådløs opladning og et batteri på 3.320 mAh.

Se de første billeder fra Nokia 9 PureView

Vind Nokia 9 PureView

Verdens første smartphone med penta-kamera kan blive din.

Elsker du at tage billeder, så skal du blot dele dit yndlingsbillede med os. Blandt alle posts trækker vi lod om et eksemplar af Nokia 9 PureView.

Du uploader dit billede i vores konkurrence-opslag på Facebook.

Konkurrencen slutter den 5. april 2019 hvorefter vinderen offentliggøres og kontaktes.

Det med småt / betingelser

Denne konkurrence er oprettet og drives af:

MereMobil.dk
[email protected]

De oplysninger der opgives, er udelukkende til brug for denne konkurrence, og vil ikke blive videregivet til tredjepart. Du accepterer, at vi må sende dig en mail, når konkurrencen er slut.

Præmie og konkurrence er sponseret af Nokia / HMD Global.

Hvem kan deltage?

Deltagere bekræfter at være fyldt 13 år.

Præmie

Gevinsten er: Ét styk Nokia 9 PureView til en samlet værdi af cirka 4.999 kroner. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre produkter.

Konkurrenceperiode

Konkurrencen er aktiv fra 20. marts 2019 til 5. april 2019. Vinderen udtrækkes og offentliggøres umiddelbart efter på vores Facebook side. Vinderen vil få direkte besked.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer