Del dit favoritbillede og vind Nokia 9 PureView

Elsker du at tage billeder? Så del dit yndlingsbillede med os og vær med i konkurrencen om en Nokia 9 PureView. Læs her hvordan du deltager.

Nokia 9 PureView
Nokia 9 PureView (Foto: HMD Global)

Mobilkameraet fylder mere og mere i smartphones. Og i den nye Nokia 9 PureView er det også kameraet, der gør, at telefonen adskiller sig fra konkurrenterne.

Nokia 9 PureView kommer med hele fem kameraer på bagsiden - i øvrigt som den første smartphone i verden. Det såkaldte penta-kamera består af 5 sensorer, der hver er på 12 megapixel (f/1.82).

Nokia 9 PureView – verdens første med 5 kameraer

Når du har taget en masse gode billeder med Nokia 9 PureView, så kan du se dem på den flotte 5.99 tommer store pOLED-skræm (2K HD-opløsning).

Derudover har telefonen 6 GB RAM, 128 GB intern hukommelse (kan ikke udvides), Qualcomm Snapdragon 845 processor, ansigtsgenkendelse (Face Unlock), in-screen sensor til fingeraftryksgenkendelse, hurtigopladning, trådløs opladning og et batteri på 3.320 mAh.

Se de første billeder fra Nokia 9 PureView

Vind Nokia 9 PureView

Verdens første smartphone med penta-kamera kan blive din.

Elsker du at tage billeder, så skal du blot dele dit yndlingsbillede med os. Blandt alle posts trækker vi lod om et eksemplar af Nokia 9 PureView.

Du uploader dit billede i vores konkurrence-opslag på Facebook.

Konkurrencen slutter den 5. april 2019 hvorefter vinderen offentliggøres og kontaktes.

Det med småt / betingelser

Denne konkurrence er oprettet og drives af:

MereMobil.dk
[email protected]

De oplysninger der opgives, er udelukkende til brug for denne konkurrence, og vil ikke blive videregivet til tredjepart. Du accepterer, at vi må sende dig en mail, når konkurrencen er slut.

Præmie og konkurrence er sponseret af Nokia / HMD Global.

Hvem kan deltage?

Deltagere bekræfter at være fyldt 13 år.

Præmie

Gevinsten er: Ét styk Nokia 9 PureView til en samlet værdi af cirka 4.999 kroner. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre produkter.

Konkurrenceperiode

Konkurrencen er aktiv fra 20. marts 2019 til 5. april 2019. Vinderen udtrækkes og offentliggøres umiddelbart efter på vores Facebook side. Vinderen vil få direkte besked.

Nostalgisk logo får nyt design

Hvis fødselsattesten gør, at du er tæt på 40 år i dag eller ældre, så husker du helt sikkert Nokia-logoet. Nu er det (næsten) slut.

(mere…)
Ny reparationsvenlig smartphone – mød Nokia G22

Nokia G22 er måske den mest reparationsvenlige smartphone, hvor der er mulighed for udskiftning af skærm og batteri.

(mere…)
Nokia T21 – ny Android-tablet til familien

En ny Android-tablet har set dagens lys. Den henvender sig både til virksomheder, men også som familiens tablet. Læs mere om Nokia T21.

(mere…)
Nokia X30 5G er i handlen – se pris og tilgængelighed

Salget af Nokia X30 5G er begyndt. Det er en miljøvenlig smartphone med et såkaldt PureView-kamera.

(mere…)
Nokia annoncerer 3 ”nye” telefoner og en tablet

HMD Global, firmaet bag Nokia, har annonceret en række klassiske mobiler.

(mere…)
Ingen nye Nokia-topmodeller på vej

Producenten bag Nokia-brandet, HMD Global, bekræfter, at de ikke har nogle topmodeller på vej. I stedet satser på mere budgetvenlige smartphones.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
13 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram