Huawei teaser for nyt chipsæt – Kirin 990

21

KORT NYT: Huawei har en teaservideo klar for Kirin 990-chipsættet, hvilket sætter rygterne i gang om, at det vil være at finde i den kommende Mate 30 Pro.

Huawei Mate 30 Pro er for mange en telefon, som de venter spændt på. Mate 20 Pro satte barren højt og forventningerne til efterfølgeren Mate 30 Pro er store.

Nu er det bekræftet, at Kirin 990-chipsættet vil blive lanceret ved dette års IFA-messe, som finder sted i Berlin i dagene 6.-11. september 2019.

Huawei har en teaservideo klar, der har fået titlen ”Huawei Kirin 990 Warm-up”. I videoen nævnes 5G blandt andet, samt ordene Rethink og Evolution. Dermed er der altså spænding til den 6. september, der også er en dato, som nævnes sidst i videoen. Så vi forventer, at vi her får yderligere informationer om det nye chipsæt.

Huawei Kirin 990 Warm-up

Der har været flere rygter om Mate 30 Pro, men endnu intet officielt. Det er derfor også uvist, præcis hvad vi kan forvente af den kommende topmodel fra Huawei.

Mate 20 Pro blev annonceret i midten af oktober måned sidste år, så måske vi ikke skal vente så længe endnu, før Huawei er klar med mere nyt om Mate 30 Pro.

Det er dog utrolig spændende om Huawei kan overraske ligeså meget med Mate 30 Pro, som de gjorde med Mate 20 Pro.

ANMELDELSE: Huawei Mate 20 Pro – slår både Samsung og Huawei selv

MereMobil.dk holder dig opdateret når der er nyt fra Huawei omkring Mate 30 Pro.

Første kig på Huawei Mate 20 Pro

Mere til historien

MereMobil.dk dækker IFA-messen og de forskellige producenters lanceringer, samt eventuelt andre nyheder.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
21 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer