Se fede magnetiske covers og holdere med trådløs opladning

Her er nogle super fede covers og holdere til bord og bil med trådløs opladning. Se mere her.

Bordholder og lader fra Nordic Elements (Foto: Nordic Elements)
Bordholder og lader fra Nordic Elements (Foto: Nordic Elements)

Wauw…Det var faktisk min umiddelbare tanke, da jeg så opladeren Thor fra Nordic Elements.

I forhold til opladere, hvor telefonen kan lades trådløst, så står denne op og kan ”drejes”, hvilket gør det muligt at se indhold vist både vertikalt og horisontalt på skærmen.

Holderen kan roteres op til 90 grader. Og da det er trådløs opladning, så slipper du også for ledning mellem holder og telefon, der kan filtre sammen.

Navnene til de forskellige produkter har, ligesom designet, inspiration fra den nordiske mytologi.

LÆS OGSÅ: Top 10: De mest solgte mobiler i maj 2019

Udviklingen af kollektionen af produkter fra Nordic Elements er sket i samarbejde med den danske møbelstofproducent Gabriel, som tidligere har samarbejdet med kendte møbeldesignere som Arne Jacobsen og Fritz Hansen.

Nogle af de forskellige covers er designet ”kun” med stof, mens andre er med træ (100 procent bæredygtigt FCS-certificeret).

Demo af bordlader

Bord- og billader

Køber man et af Nordic Elements covers, så kan man også gøre brug af deres bordlader Thor og Air-vent holder (bil-lader). De forskellige covers indeholder nemlig magnet, der gør, at de kan blive hængende på både bordladeren og bil-laderen.

Nordic Elements har udviklet covers til iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone Xr, iPhone Xs og iPhone Xs Max.

Bil- og bordlader er kompatibel med flere forskellige telefoner foruden de iPhone-modeller, der understøtter trådløsopladning. Eksempelvis Samsung Galaxy S9, Sony Xperia XZ2 og andre Qi-kompatible enheder. Der medfølger en magnet til holderne, som kan klistres bagpå ens telefon for den så kan hænge på holderne.

Der vil også ved lanceringen af dette års iPhone-modeller være covers klar. Nordic Elements fortæller til MereMobil.dk, at de er i gang med at designe og producerer covers til 2019.

Tilbehørsbutikker sladrer om nye topmodeller


Synes du, at denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.


Mere til historien

Vi har tidligere lavet et klip med det danske firma PanzerGlass, som laver beskyttelsesglas til smartphones, om hvordan man producerer noget tilbehør til et produkt, der endnu ikke er offentliggjort.

Tilbehør til beskyttelse af mobiltelefon

Covers, beskyttelsesglas og andet tilbehør til at beskytte mobiltelefonen findes overalt. Her er hvad du skal tænke over, når du køber tilbehør til mobilen.

(mere…)
Kom i gang med green-screen videoer fra mobilen

VIDEO: Med din telefon og en green-screen kan du skabe tjekkede videoer. Her er mine begyndertips til let og billigt at komme i gang med green-screen.

(mere…)
Så er der covers og tilbehør klar til iPhone SE (2022)

Apple har netop præsenteret deres nyeste generation af den populære iPhone SE. Allerede nu er tilbehørsbutikkerne klar med tilbehør til den nye iPhone SE.

(mere…)
Sony har afsløret designet på det nye VR headset

Sony satser fortsat på VR gaming og har nu afsløret designet på deres kommende PS VR2 headset, der designmæssigt matcher PlayStation 5.

(mere…)
Sony Linkbuds test | det underligste headset du ikke skal købe

TEST: Sony Linkbuds er et anderledes designet trådløst in-ear headset. På nogle punkter har Sony glemt den gode lyd.

(mere…)
AirTag forfølger og overvåger dig – hvad gør du?

GUIDE: Dette skal du gøre, hvis du har fornemmelsen af, at et AirTag forfølger og overvåger dig.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram