Se fede magnetiske covers og holdere med trådløs opladning

1

Her er nogle super fede covers og holdere til bord og bil med trådløs opladning. Se mere her.

Bordholder og lader fra Nordic Elements (Foto: Nordic Elements)
Bordholder og lader fra Nordic Elements (Foto: Nordic Elements)

Wauw…Det var faktisk min umiddelbare tanke, da jeg så opladeren Thor fra Nordic Elements.

I forhold til opladere, hvor telefonen kan lades trådløst, så står denne op og kan ”drejes”, hvilket gør det muligt at se indhold vist både vertikalt og horisontalt på skærmen.

Holderen kan roteres op til 90 grader. Og da det er trådløs opladning, så slipper du også for ledning mellem holder og telefon, der kan filtre sammen.

Navnene til de forskellige produkter har, ligesom designet, inspiration fra den nordiske mytologi.

LÆS OGSÅ: Top 10: De mest solgte mobiler i maj 2019

Udviklingen af kollektionen af produkter fra Nordic Elements er sket i samarbejde med den danske møbelstofproducent Gabriel, som tidligere har samarbejdet med kendte møbeldesignere som Arne Jacobsen og Fritz Hansen.

Nogle af de forskellige covers er designet ”kun” med stof, mens andre er med træ (100 procent bæredygtigt FCS-certificeret).

Demo af bordlader

Bord- og billader

Køber man et af Nordic Elements covers, så kan man også gøre brug af deres bordlader Thor og Air-vent holder (bil-lader). De forskellige covers indeholder nemlig magnet, der gør, at de kan blive hængende på både bordladeren og bil-laderen.

Nordic Elements har udviklet covers til iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone Xr, iPhone Xs og iPhone Xs Max.

Bil- og bordlader er kompatibel med flere forskellige telefoner foruden de iPhone-modeller, der understøtter trådløsopladning. Eksempelvis Samsung Galaxy S9, Sony Xperia XZ2 og andre Qi-kompatible enheder. Der medfølger en magnet til holderne, som kan klistres bagpå ens telefon for den så kan hænge på holderne.

Der vil også ved lanceringen af dette års iPhone-modeller være covers klar. Nordic Elements fortæller til MereMobil.dk, at de er i gang med at designe og producerer covers til 2019.

Tilbehørsbutikker sladrer om nye topmodeller


Synes du, at denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.


Mere til historien

Vi har tidligere lavet et klip med det danske firma PanzerGlass, som laver beskyttelsesglas til smartphones, om hvordan man producerer noget tilbehør til et produkt, der endnu ikke er offentliggjort.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer