Se fede magnetiske covers og holdere med trådløs opladning

Her er nogle super fede covers og holdere til bord og bil med trådløs opladning. Se mere her.

Bordholder og lader fra Nordic Elements (Foto: Nordic Elements)
Bordholder og lader fra Nordic Elements (Foto: Nordic Elements)

Wauw…Det var faktisk min umiddelbare tanke, da jeg så opladeren Thor fra Nordic Elements.

I forhold til opladere, hvor telefonen kan lades trådløst, så står denne op og kan ”drejes”, hvilket gør det muligt at se indhold vist både vertikalt og horisontalt på skærmen.

Holderen kan roteres op til 90 grader. Og da det er trådløs opladning, så slipper du også for ledning mellem holder og telefon, der kan filtre sammen.

Navnene til de forskellige produkter har, ligesom designet, inspiration fra den nordiske mytologi.

LÆS OGSÅ: Top 10: De mest solgte mobiler i maj 2019

Udviklingen af kollektionen af produkter fra Nordic Elements er sket i samarbejde med den danske møbelstofproducent Gabriel, som tidligere har samarbejdet med kendte møbeldesignere som Arne Jacobsen og Fritz Hansen.

Nogle af de forskellige covers er designet ”kun” med stof, mens andre er med træ (100 procent bæredygtigt FCS-certificeret).

Demo af bordlader

Bord- og billader

Køber man et af Nordic Elements covers, så kan man også gøre brug af deres bordlader Thor og Air-vent holder (bil-lader). De forskellige covers indeholder nemlig magnet, der gør, at de kan blive hængende på både bordladeren og bil-laderen.

Nordic Elements har udviklet covers til iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone Xr, iPhone Xs og iPhone Xs Max.

Bil- og bordlader er kompatibel med flere forskellige telefoner foruden de iPhone-modeller, der understøtter trådløsopladning. Eksempelvis Samsung Galaxy S9, Sony Xperia XZ2 og andre Qi-kompatible enheder. Der medfølger en magnet til holderne, som kan klistres bagpå ens telefon for den så kan hænge på holderne.

Der vil også ved lanceringen af dette års iPhone-modeller være covers klar. Nordic Elements fortæller til MereMobil.dk, at de er i gang med at designe og producerer covers til 2019.

Tilbehørsbutikker sladrer om nye topmodeller


Synes du, at denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.


OnePlus Buds Pro 2 – pris og tilgængelighed

OnePlus er klar med et nyt headset, der er udviklet i samarbejde med den danske højttalerproducent Dynaudio. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Ny trådløs standard fremvist – Qi2

En ny trådløs oplade-standard er netop fremvist. Qi2 gør det lettere og mere strømeffektivt at oplade trådløst. Qi2 er baseret på Apples MagSafe.

(mere…)
Beoplay Portal test | Headsettet til den voksne gamer

TEST: Fantastisk lyd og fedt design til den voksne gamer, som ikke gider pangfarvede gamerheadsets. Jeg har kigget og lyttet til Beosound Portal og jeg kan lide det.

(mere…)
AirPods Pro 2 er vildt populære

Apple er uden sammenligning markedsleder på det globale marked for trådløse headsets. Apple er tre gange større end Samsung.

(mere…)
Skift selv batteri på AirTags | Guide

VIDEO: Batteriudskiftning på AirTags er let. AirTag bruger batteriet CR2032. Se her hvordan du skifter batteri på AirTag.

(mere…)
Giga powerbank med nødstrøm til hele huset og shelterturen

VIDEO: Forbliv online ved strømafbrydelser. Med EcoFlow Delta2 powerstation går du ikke død for strøm derhjemme eller på shelterturen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram