Se fede magnetiske covers og holdere med trådløs opladning

Her er nogle super fede covers og holdere til bord og bil med trådløs opladning. Se mere her.

Bordholder og lader fra Nordic Elements (Foto: Nordic Elements)
Bordholder og lader fra Nordic Elements (Foto: Nordic Elements)

Wauw…Det var faktisk min umiddelbare tanke, da jeg så opladeren Thor fra Nordic Elements.

I forhold til opladere, hvor telefonen kan lades trådløst, så står denne op og kan ”drejes”, hvilket gør det muligt at se indhold vist både vertikalt og horisontalt på skærmen.

Holderen kan roteres op til 90 grader. Og da det er trådløs opladning, så slipper du også for ledning mellem holder og telefon, der kan filtre sammen.

Navnene til de forskellige produkter har, ligesom designet, inspiration fra den nordiske mytologi.

LÆS OGSÅ: Top 10: De mest solgte mobiler i maj 2019

Udviklingen af kollektionen af produkter fra Nordic Elements er sket i samarbejde med den danske møbelstofproducent Gabriel, som tidligere har samarbejdet med kendte møbeldesignere som Arne Jacobsen og Fritz Hansen.

Nogle af de forskellige covers er designet ”kun” med stof, mens andre er med træ (100 procent bæredygtigt FCS-certificeret).

Demo af bordlader

Bord- og billader

Køber man et af Nordic Elements covers, så kan man også gøre brug af deres bordlader Thor og Air-vent holder (bil-lader). De forskellige covers indeholder nemlig magnet, der gør, at de kan blive hængende på både bordladeren og bil-laderen.

Nordic Elements har udviklet covers til iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone Xr, iPhone Xs og iPhone Xs Max.

Bil- og bordlader er kompatibel med flere forskellige telefoner foruden de iPhone-modeller, der understøtter trådløsopladning. Eksempelvis Samsung Galaxy S9, Sony Xperia XZ2 og andre Qi-kompatible enheder. Der medfølger en magnet til holderne, som kan klistres bagpå ens telefon for den så kan hænge på holderne.

Der vil også ved lanceringen af dette års iPhone-modeller være covers klar. Nordic Elements fortæller til MereMobil.dk, at de er i gang med at designe og producerer covers til 2019.

Tilbehørsbutikker sladrer om nye topmodellerBLIV OPDATERET GRATIS: Tre gange om ugen udsendes nyhedsbrevet ‘Kaffepause ☕️ med tech‘. Tilmeld dig her – frameld når du har lyst. Alle nye følgere modtager som tak vores skræddersyede liste med 10 af de bedste guides og tips til mobilen.


AirTag 2 måske først klar i 2025

Der har været mange rygter om næste generation af Apples AirTag. Nu forlyder det, at AirTag 2 måske først er klar i 2025.

(mere…)
Apple bringer Qi2-opladning til ældre iPhones

Den næste større iOS-opdatering bringer Qi2-opladning til iPhone 13- og iPhone 14-modellerne.

(mere…)
Trådløs opladning får et løft

Den første trådløse oplader med Qi2 standarden, er lige om hjørnet. Opladebrikken fastholdes med magneter.

(mere…)
Apple i modvind med nye iPhone-covers
(mere…)
Galaxy S23 Ultra oplader langsommere trådløst end forgænger

En ny stor test afslører, hvor hurtigt Samsungs telefoner og iPhone 14-serien oplades trådløst.

(mere…)
Apple klar med en masse nyt tilbehør

KORT NYT: Apple har sendt en masse nyt tilbehør på markedet til både iPhone, Apple Watch og AirTag.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram