Tilbehørsbutikker sladrer om nye topmodeller

0

Du kan købe covers til Samsung Galaxy S10, Nokia 9 PureView og Huawei P30 Pro, selvom mobilerne ikke er lanceret. Hvordan kan det lade sig gøre?

Cover til Huawei P30 Pro
Cover til Huawei P30 Pro kan købes allerede nu, selvom telefonen ikke er præsenteret af Huawei (Foto: Mobilcovers.dk)

Samsung, Apple, Huawei og alle de andre producenter af nye smartphones gør meget ud af, at holde kortene om nye produkter ekstremt tæt til kroppen. Alligevel slipper der rigtigt mange oplysninger ud på nettet inden de officielle lanceringer.

Hvis du vil vide, hvad der snart kommer, så tag et kig på tilbehørsbutikkerne – dem der sælger covers, tasker og dimser til smartphones. Disse butikker er særdeles godt informeret om de nye smartphones.

Den 20. februar vil Samsung præsentere den nye topmodel Galaxy S10, der får følgeskab af Galaxy S10+. Allerede nu kan der købes en stor mængde covers til modellerne selvom covers jo skal passe meget præcist på mål. Mål som ikke er offentliggjort.

Ikke kun Samsung Galaxy S10 kan der købes covers til nu. Nokia 9 PureView med penta-kamera findes der også cover til. Det samme gælder Huawei P30 og Huawei P30 Pro. Ingen af disse telefoner er offentliggjort. Der eksisterer også covers til Sony Xperia XZ4, der ventes præsenteret ved Mobile World Congress i februar.

I 2016, op mod lanceringen af iPhone 7, mødte jeg det danske firma PanzerGlass. De kunne præsentere beskyttelsesglas til telefonen vel at mærke inden Apple havde sagt ét eneste ord. Men glasset passede fint på iPhone 7, da den så endelig kom.

Måske deler kineserne de hemmelige detaljer

Cover til Nokia 9 PureView
Cover til Nokia 9 PureView. Bemærk udskæringen til penta-kameralinserne (Foto: Mobilcovers.dk)

Hvor oplysningerne stammer fra, der gør, at fabrikkerne kan producere blandt andet mobilcovers til smartphones, der ikke er lanceret, er uvist.

Et kvalificeret gæt vil være, at fabrikkerne der producerer de nye telefoner, lækker informationer til ”deres venner i branchen”. Eller hvem ved. Til dem som vil betale mest for oplysningerne. Men det er altså bare et gæt.

Uanset hvor detaljerne kommer fra, så har tilbehørsbutikker ikke nogle problemer med at skaffe produkterne før tid.

– ”Hver gang der kommer en ny telefon, så har vi tilbehøret tilgængeligt før præsentationen. Vi sidder med cover-produkterne fysisk i hånden, når de oprettes i webshoppen – de findes altså fysisk. I de syv år vores virksomhed har eksisteret, har jeg stort set aldrig prøvet, at covers ikke passede på telefonen, når den så endelig kom,” fortæller Mads Maul Jensby, indehaver og bestyrelsesformand i Mobilcovers.dk til MereMobil.dk.

Beskyttelsesglas til Samsung Galaxy S10
Beskyttelsesglas til Samsung Galaxy S10 (Foto: Mobilcovers.dk)

Op mod lanceringen af iPhone Xs havde Mobilcovers.dk omkring 10-15 procent af udvalget, der ikke passede. En uge før lanceringen af iPhone Xs fra scenen var der besked fra leverandøren om fejlen, fortæller Mads Maul Jensby videre.

På dette tidspunkt var varerne ikke sendt ud til kunderne, så ingen opdagede nogensinde fejlen. Hvis en kunde skulle risikere at modtage et cover til eksempelvis Samsung Galaxy S10, der ikke passer, fremsendes et nyt, uden kunden skal returnere det forkerte.


Synes du, at denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.


Mere til historien

I Danmark har de største tilbehørsshops Mytrendyphone og Mobilcovers.dk produkter til uannoncerede telefoner. Det har tilsvarende shops i udlandet også.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer