Tilbehørsbutikker sladrer om nye topmodeller

Du kan købe covers til Samsung Galaxy S10, Nokia 9 PureView og Huawei P30 Pro, selvom mobilerne ikke er lanceret. Hvordan kan det lade sig gøre?

Cover til Huawei P30 Pro
Cover til Huawei P30 Pro kan købes allerede nu, selvom telefonen ikke er præsenteret af Huawei (Foto: Mobilcovers.dk)

Samsung, Apple, Huawei og alle de andre producenter af nye smartphones gør meget ud af, at holde kortene om nye produkter ekstremt tæt til kroppen. Alligevel slipper der rigtigt mange oplysninger ud på nettet inden de officielle lanceringer.

Hvis du vil vide, hvad der snart kommer, så tag et kig på tilbehørsbutikkerne – dem der sælger covers, tasker og dimser til smartphones. Disse butikker er særdeles godt informeret om de nye smartphones.

Den 20. februar vil Samsung præsentere den nye topmodel Galaxy S10, der får følgeskab af Galaxy S10+. Allerede nu kan der købes en stor mængde covers til modellerne selvom covers jo skal passe meget præcist på mål. Mål som ikke er offentliggjort.

Ikke kun Samsung Galaxy S10 kan der købes covers til nu. Nokia 9 PureView med penta-kamera findes der også cover til. Det samme gælder Huawei P30 og Huawei P30 Pro. Ingen af disse telefoner er offentliggjort. Der eksisterer også covers til Sony Xperia XZ4, der ventes præsenteret ved Mobile World Congress i februar.

Måske deler kineserne de hemmelige detaljer

Cover til Nokia 9 PureView
Cover til Nokia 9 PureView. Bemærk udskæringen til penta-kameralinserne (Foto: Mobilcovers.dk)

Hvor oplysningerne stammer fra, der gør, at fabrikkerne kan producere blandt andet mobilcovers til smartphones, der ikke er lanceret, er uvist.

Et kvalificeret gæt vil være, at fabrikkerne der producerer de nye telefoner, lækker informationer til ”deres venner i branchen”. Eller hvem ved. Til dem som vil betale mest for oplysningerne. Men det er altså bare et gæt.

Uanset hvor detaljerne kommer fra, så har tilbehørsbutikker ikke nogle problemer med at skaffe produkterne før tid.

– ”Hver gang der kommer en ny telefon, så har vi tilbehøret tilgængeligt før præsentationen. Vi sidder med cover-produkterne fysisk i hånden, når de oprettes i webshoppen – de findes altså fysisk. I de syv år vores virksomhed har eksisteret, har jeg stort set aldrig prøvet, at covers ikke passede på telefonen, når den så endelig kom,” fortæller Mads Maul Jensby, indehaver og bestyrelsesformand i Mobilcovers.dk til MereMobil.dk.

Beskyttelsesglas til Samsung Galaxy S10
Beskyttelsesglas til Samsung Galaxy S10 (Foto: Mobilcovers.dk)

Op mod lanceringen af iPhone Xs havde Mobilcovers.dk omkring 10-15 procent af udvalget, der ikke passede. En uge før lanceringen af iPhone Xs fra scenen var der besked fra leverandøren om fejlen, fortæller Mads Maul Jensby videre.

På dette tidspunkt var varerne ikke sendt ud til kunderne, så ingen opdagede nogensinde fejlen. Hvis en kunde skulle risikere at modtage et cover til eksempelvis Samsung Galaxy S10, der ikke passer, fremsendes et nyt, uden kunden skal returnere det forkerte.BLIV OPDATERET GRATIS: Tre gange om ugen udsendes nyhedsbrevet ‘Kaffepause ☕️ med tech‘. Tilmeld dig her – frameld når du har lyst. Alle nye følgere modtager som tak vores skræddersyede liste med 10 af de bedste guides og tips til mobilen.


Mere til historien

I Danmark har de største tilbehørsshops Mytrendyphone og Mobilcovers.dk produkter til uannoncerede telefoner. Det har tilsvarende shops i udlandet også.

AirTag 2 måske først klar i 2025

Der har været mange rygter om næste generation af Apples AirTag. Nu forlyder det, at AirTag 2 måske først er klar i 2025.

(mere…)
Apple i modvind med nye iPhone-covers
(mere…)
Apple klar med en masse nyt tilbehør

KORT NYT: Apple har sendt en masse nyt tilbehør på markedet til både iPhone, Apple Watch og AirTag.

(mere…)
OnePlus går ind på nyt marked

Kinesiske OnePlus er i ny produktserie gået sammen med franske Keychron om at lancere et high end-tastatur.

(mere…)
OnePlus Buds Pro 2 – pris og tilgængelighed

OnePlus er klar med et nyt headset, der er udviklet i samarbejde med den danske højttalerproducent Dynaudio. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Beoplay Portal test | Headsettet til den voksne gamer

TEST: Fantastisk lyd og fedt design til den voksne gamer, som ikke gider pangfarvede gamerheadsets. Jeg har kigget og lyttet til Beoplay Portal og jeg kan lide det.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram