Webshops sælger allerede tilbehør til Sony Xperia XZ4

0

Sony har endnu ikke offentliggjort Xperia XZ4, men allerede nu sælger danske webshops tilbehør til det kommende flagskib fra Sony.

Sony er på vej med Xperia XZ4 og (man fristes til at sige) – præcis som med 2018-iPhone-modellerne, så er flere webshops allerede i gang med at sælge produkter til det kommende flagskib fra Sony.

Du kan allerede nu købe et ”panserglas” hos forhandleren Mytrendyphone.dk og Mobilcovers.dk har skærmbeskyttelse med hærdet glas klar til Sony Xperia XZ4.

Mytrendyphone.dk klar med tilbehør til Sony Xperia XZ4 (Foto: MereMobil.dk)
Mytrendyphone.dk klar med tilbehør til Sony Xperia XZ4 (Foto: MereMobil.dk)

Men det er ikke nok, du kan nemlig også købe covers som f.eks. et Nillkin Super Frosted Shield hos Mytrendyphone.dk.

Mobilcovers.dk har på nuværende tidspunkt et væld af forskellige covers, beskyttelsesglas og lignende til trods for telefonen altså endnu ikke er offentliggjort.

Sony har netop udsendt invitationerne til deres presseevent på Mobile World Congress 2019. Og helt som forventet afholdes det mandag den 25. februar 2019.

Sony har udsendt invitationer til presseevent

Sikkert er det dog, at vi på MereMobil.dk vil holde dig opdateret på nyhederne omkring Sony Xperia XZ4.

Generelt er det måske klogt at vente med at købe tilbehøret til telefonen er lanceret. Hvis nu det skulle vise sig ikke at passe. Dog er det ikke unormalt, at mobilforhandlerne har tilbehør før produkterne er klar.

Sony ventes at lancere Xperia XZ4 til MWC 2019

MereMobil.dk har i øvrigt store forventninger til Xperia XZ4, da Xperia XZ3 var en rigtig god og spændende telefon. Du kan læse vores fyldestgørende anmeldelse, mens du venter på Xperia XZ4.

Tilbage i 2016, før Apple lancerede iPhone 7, mødte vi PanzerGlass og fik en snak med dem om, at udsende et beskyttelsesglas til kunderne allerede inden produktet er officielt lanceret.

VIDEO: ’iPhone 7’ kan allerede beskyttes

Mere til historien

Da Sony i oktober 2018 sendte Xperia XZ3 på markedet, var der ligeledes en række spændende tilbehørsprodukter, som fulgte med i kølvandet på Xperia XZ3. Du kan se noget af tilbehøret her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer