Sony har udsendt invitationer til presseevent

0

Sony Mobile har sendt invitationerne ud til deres presseevent på Mobile World Congress, hvor det ventes de vil afsløre det kommende flagskib Xperia XZ4.

Sony Mobile har sendt invitationerne ud til verdenspressen. Invitationerne er til deres presseevent på Mobile World Congress 2019 i Barcelona.

Sony ventes at lancere Xperia XZ4 til MWC 2019

Præcis som de seneste år, så har Sony Mobile valgt at afholde deres event om mandagen. Det betyder, at eventen afholdes mandag den 25. februar 2019 klokken 8.30 (dansk tid). Det skriver GSMArena.com.

Den 25. februar 2019 er desuden den første officielle dag på Mobile World Congress 2019, men allerede i weekenden op til den 25. februar ventes det, at flere producenter vil afholde deres events.

Mobile World Congress 2019 afholdes i Barcelona i perioden 25. til 28. februar 2019.

Ifølge GSMArena.com, så vil vi måske få løftet sløret for Xperia XA3 og Xperia L3 ved samme event. Det er dog Xperia XZ4, som ventes at blive showets stjerne.

Derimod ser det ud til, at vi ikke skal glæde os for tidligt, hvis vi elsker Sonys Compact modeller. Rygterne svirrer nemlig om, at der ikke vil blive lanceret en Sony Xperia XZ4 Compact.

Sony har ikke bekræftet de mange rygter og spekulationer.

I vores anmeldelse af Xperia XZ3 var vi ret så begejstret for Sony – så forventningerne til Xperia XZ4 er også store her på redaktionen.

ANMELDELSE: Sony Xperia – det er nu du skal købe Sony

Mere til historien

Samsung har tidligere benyttet Mobile World Congress til at lancere deres Galaxy S-flagskib. Men i år finder lanceringen sted ugen op til i San Fransisco. De har nemlig inviteret til stor Unpacked-event onsdag den 20. februar 2019.

Læs også:
Top 20: De mest søgte smartphones i 2018

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer