Sony er klar med en masse lækkert tilbehør

Sony er klar med Xperia XZ3 , men vidste du, at Sony også er leveringsdygtige i et væld af tilbehør? Se et udpluk tilbehøret her.

Annoncørbetalt indhold

Sony er klar med Xperia XZ3, der har begejstret en række anmeldere. Dommen er klar. Sony har lanceret en rigtig spændende smartphone, der henvender sig til de mobilkøbere, som ønsker en stabil og lækker smartphone.

TEST: Sony Xperia XZ3 – det er nu du skal købe Sony

Ønsker du lidt ekstra ”krydderi” så er Sony selvfølgelig klar med lidt forskelligt tilbehør.

Det er derfor muligt at købe alt fra et stående cover, berøringscover til trådløs opladedock. Er du til headsets og højttalere, så er Sony også leveringsdygtig i dette. En del af tilbehøret kan desuden benyttes til andre telefoner end lige netop Sonys egne.

Interaktivt cover og holder SCSH70 til Sony Xperia XZ3 (Foto: Sony)

Interaktivt cover og holder SCSH70 til Sony Xperia XZ3 (Foto: Sony)

Stående cover

Bruger du din smartphone til at se en masse film, serier eller andet på, så er det stående cover fra Sony helt genialt. Skærmen på Sony Xperia XZ3 er på 6 tommer og af typen P-OLED, du kan derfor nyde en masse underholdning i god opløsning.

Du kan få det stående cover på Sonys egen hjemmeside til en vejledende pris på 299 kroner.

Interaktivt cover og holder SCSH70 til Sony Xperia XZ3 (Foto: Sony)

Interaktivt berøringscover og holder SCSH70 til Sony Xperia XZ3 (Foto: Sony)

Interaktivt berøringscover

Er du mere til, at ting skal være lidt ”særlige” så har Sony et interaktivt berøringscover til Xperia XZ3.

Ikke alene giver det en unik beskyttelse fra alle sider det fås i samme farve som din Xperia XZ3.

Coveret findes på Sonys egen hjemmeside til en vejledende pris på 449 kroner.

Trådløs opladestation WCH20 (Foto: Sony)

Trådløs opladestation WCH20 (Foto: Sony)

Trådløs oplader dock

Sony Xperia XZ3 kan oplades trådløst. Der medfølger dog ikke en trådløs oplader i salgsæsken til telefonen. Men det kan du købe separat.

Sony har en smart 2-vejs oplader, der kan lade telefonen både lodret og vandret. Det giver dig også mulighed for at oplade telefonen mens du eksempelvis ser videoer.

Den trådløse opladestation fra Sony koster 749 kroner vejledende og kan købes på Sonys hjemmeside.

MereMobil.dk har testet Sonys trådløse oplader tidligere, hvilket du kan læse mere om i vores guide til de bedste trådløse opladere.

GUIDE: Her er de bedste trådløse opladere

Vil du have gavn af den gode lyd, som du får med Sony Xperia XZ3, så kan du også benytte dig af enten trådløse Bluetooth højttalere eller headsets.

Trådløse bluetooth højttalere

Er du til trådløse højttalere, så har Sony en masse forskellige. Du finder dem alle på deres hjemmeside, men vi har valgt to ud i hver sin prisklasse.

Du kan finde den trådløse højttaler XB01, som har en vejledende pris på 270 kroner. Den findes i flere forskellige farver – lige fra meget farvestrålende til helt neutrale i sort og grå.

Du finder højttaleren her.

Men er du til mere, så har de også højttaleren XB41, der har en vejledende pris på 1.900 kroner.

Du får ikke blot en trådløs højttaler med XB41, men faktisk et helt lille diskotek. Den har nemlig flerfarvede, blinkende lys der synkroniseres i takt med rytmen. Der er desuden lys-striber hele vejen rundt om højttaleren og blinkende stroboskoplys. Du finder højttaleren på Sonys officielle hjemmeside.

Headsets

Er du mere til, at lyden ikke skal deles med andre. Så kan du også finde flere forskellige headsets på Sonys hjemmeside. Sony har altid vægtet god lyd og derfor finder du en række interessante headsets fra Sony. De findes også i forskellige prisklasser.

Er du den sporty-type, så kan du eksempelvis finde headsettet der er god til sport. Det er headsettet WP-SP700N. Støjelimineringsteknologi lukker forstyrrelser ude og holder dig fokuseret, mens Ambient Sound-tilstanden lader dig nyde musikken uden at lukke omgivelserne ude. Du kan købe headsettet for 1.500 kroner via Sony.

Sony har under IFA-messen i slutningen af august lanceret deres nyeste headset, som lader dig komme “endnu dybere ind i stilheden”. Det har også funktionen Smart lytning, som tilpasser sig din lyttesituation. Dette headset har siden IFA fået nogle flotte anmeldelser med på vejen.

Headsettet WH-1000XM3 har en vejledende pris på 2.800 kroner. Og kan købes på Sonys officielle hjemmeside.

Er du mere til ”mindre” headsets eller ørepropper, så har Sony også deres 2-way Style USB Audio & Bluetooth Headset SBH90C. Det er et fleksibelt headset, som giver dig mulighed for at kabeltilslutte og lytte i høj opløsning. Så du kan benytte kabel hjemme og trådløst på farten. Headsettet kan i øvrigt oplades direkte fra din Xperia.

Headsettet SBH90C har en vejledende pris på 1.499 kroner og kan købes på Sonys officielle webshop.

Headsettet WH-CH700N er et rigtig fint headset med noice cancelling. Du tilslutter desuden via NFC. Headsettet har en vejledende pris på 1.400 kroner på Sonys hjemmeside.

Mere til historien

Foruden de officielle Sony produkter, så er der også covers fra andre producenter, som f.eks. Ideal of Sweden, Case Factory m.m. disse er i prisklassen 2-300 kroner.

Powerbank med nødstrøm til hjemmet

GUIDE: Forbliv online ved strømafbrydelser og cyberangreb. Denne powerbank med nødstrøm til hjemmet trækker både køleskab og telefoner.

(mere…)
Slut med Netflix på udvalgte Sony-skærme

Understøttelse af Netflix forsvinder fra en række Sony-skærme.

(mere…)
Hvorfor trækker Sony sig ikke fra smartphones?

Sony Xperia-telefonerne sælger ikke nok. Hvorfor trækker Sony sig ikke ud og dropper smartphones?

(mere…)
Xperia 10 VI: Prisvenlig, kompakt og med to dags batteri

Sony Xperia 10 VI er interessant i overskrifter, men virkeligheden er måske knapt så spændende.

(mere…)
Sony Xperia 1 VI er officiel – læs detaljerne

Sony dropper tidligere ’darlings’ og har skabt en telefon, der måske er konkurrencedygtig. Her er Sony Xperia 1 VI.

(mere…)
Pressemateriale for Sony-telefoner lækket

KORT NYT: Evan Blass har lækket nye billeder, som ligner pressematerialer fra Sony.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram