OnePlus 7T er først med Android 10

0

KORT NYT: OnePlus har bekræftet, at deres kommende flagskibstelefon kommer med den seneste version af Android fra salgsæsken.

OnePlus har i et tweet bekræftet, at OnePlus 7T er den første smartphone, der lanceres med Android 10 fra salgsstart. Det skriver Android Central.

Android Q ikke en dessert – blot Android 10

Foruden Android 10 ventes det, at OnePlus 7T kommer med OnePlus’ egen brugerflade OxygenOS 10 på toppen af Android. Vi forventer, at også OnePlus 7T Pro kommer med Android 10 installeret fra salgsæsken.

Det er lidt forskelligt, hvilke Android-producenter der er først med de store Android-opdateringer. I en periode kom de først på Googles egne smartphones. Men i år er det altså OnePlus, som er først med Android 10.

Så er Android 10 frigivet

OnePlus afholder event den 10. oktober, hvor de vil afsløre OnePlus 7T og OnePlus 7T Pro. Meget er allerede afsløret. Eksempelvis kan du se nærmere på designet, der viser de nye topmodeller.

OnePlus 7T og OnePlus 7T Pro – specifikationerne er lækket

Mere til historien

Det ventes, at Google sender deres egen Pixel 4 og Pixel 4 XL på markedet efter en officiel annoncering den 15. oktober. De kommer også med Android 10 fra salgsæsken.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer