OnePlus 7T er først med Android 10

KORT NYT: OnePlus har bekræftet, at deres kommende flagskibstelefon kommer med den seneste version af Android fra salgsæsken.

OnePlus har i et tweet bekræftet, at OnePlus 7T er den første smartphone, der lanceres med Android 10 fra salgsstart. Det skriver Android Central.

Android Q ikke en dessert – blot Android 10

Foruden Android 10 ventes det, at OnePlus 7T kommer med OnePlus’ egen brugerflade OxygenOS 10 på toppen af Android. Vi forventer, at også OnePlus 7T Pro kommer med Android 10 installeret fra salgsæsken.

Det er lidt forskelligt, hvilke Android-producenter der er først med de store Android-opdateringer. I en periode kom de først på Googles egne smartphones. Men i år er det altså OnePlus, som er først med Android 10.

Så er Android 10 frigivet

OnePlus afholder event den 10. oktober, hvor de vil afsløre OnePlus 7T og OnePlus 7T Pro. Meget er allerede afsløret. Eksempelvis kan du se nærmere på designet, der viser de nye topmodeller.

OnePlus 7T og OnePlus 7T Pro – specifikationerne er lækket

Mere til historien

Det ventes, at Google sender deres egen Pixel 4 og Pixel 4 XL på markedet efter en officiel annoncering den 15. oktober. De kommer også med Android 10 fra salgsæsken.

Googles næste foldbare får måske nyt navn

Google Pixel Fold var den første foldbare fra Google. Nu går rygterne på, at efterfølgeren får et andet navn. Læs mere om det her.

(mere…)
Ny variant af OnePlus Watch 2 er snart tilgængelig

OnePlus er på vej med en ny variant af deres populære OnePlus Watch 2. Det bliver tilgængeligt i næste uge.

(mere…)
OnePlus klar med ny tablet

KORT NYT: OnePlus har netop lanceret en ny mellemklasse-tablet, som allerede lander i handlen i næste uge.

(mere…)
Rygter om ny tablet fra OnePlus – OnePlus Pad 2?

KORT NYT: Der svirrer lige nu rygter om, at OnePlus er på vej med en ny generation af deres tablet. Læs de seneste rygter om OnePlus Pad 2 her.

(mere…)
Android 15 er ude i beta – se nyhederne

Google har sendt første betaversion af Android 15 ud til offentligheden. Se hvordan du får den.

(mere…)
OnePlus klar med Eraser AI på udvalgte modeller

OnePlus er klar med AI-funktionen Eraser AI på udvalgte modeller og teaser for flere AI funktioner kommer i år.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram