OnePlus 7T er først med Android 10

KORT NYT: OnePlus har bekræftet, at deres kommende flagskibstelefon kommer med den seneste version af Android fra salgsæsken.

OnePlus har i et tweet bekræftet, at OnePlus 7T er den første smartphone, der lanceres med Android 10 fra salgsstart. Det skriver Android Central.

Android Q ikke en dessert – blot Android 10

Foruden Android 10 ventes det, at OnePlus 7T kommer med OnePlus' egen brugerflade OxygenOS 10 på toppen af Android. Vi forventer, at også OnePlus 7T Pro kommer med Android 10 installeret fra salgsæsken.

Det er lidt forskelligt, hvilke Android-producenter der er først med de store Android-opdateringer. I en periode kom de først på Googles egne smartphones. Men i år er det altså OnePlus, som er først med Android 10.

Så er Android 10 frigivet

OnePlus afholder event den 10. oktober, hvor de vil afsløre OnePlus 7T og OnePlus 7T Pro. Meget er allerede afsløret. Eksempelvis kan du se nærmere på designet, der viser de nye topmodeller.

OnePlus 7T og OnePlus 7T Pro – specifikationerne er lækket

Mere til historien

Det ventes, at Google sender deres egen Pixel 4 og Pixel 4 XL på markedet efter en officiel annoncering den 15. oktober. De kommer også med Android 10 fra salgsæsken.

OnePlus har ikke droppet ’alert slider’ for altid

Hvis alert slider er vigtig for dig, skal du ikke købe OnePlus 10T, men fremtiden byder på nye telefoner MED knappen, fortæller OnePlus.

(mere…)
OnePlus 10T – en billigere OnePlus 10 Pro

Den mangler lidt for at være en topmodel. Til gengæld er prisen interessant og du får den helt nye Snapdragon processor. Se hvilke forskelle der er på OnePlus 10T og OnePlus 10 Pro her.

(mere…)
Google Play runder 10 år – og får nyt logo

Det er 10 år siden, at Google ændrede Android Market til Google Play Store. Det fejres blandt andet med et nyt logo.

(mere…)
OnePlus 10T: De sidste detaljer er afsløret

Vi har allerede set billeder af den kommende telefon og lidt detaljer. Nu får vi de sidste specifikationer.

(mere…)
OnePlus 10T vil mangle to vigtige egenskaber

Ingen fysisk ’alertslider’ og uden Hasselblad-branded kamera, fortæller OnePlus.

(mere…)
OnePlus 10T kommer i august

Sommeren er for alvor over os her i Danmark og OnePlus inviterer OnePlus til stor lanceringsevent om nogle uger. De vil præsentere OnePlus 10T 5G.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram