OnePlus 7T Pro McLaren Edition – pris og tilgængelighed

OnePlus har igen produceret en særlig McLaren Edition, hvor der lige er skruet ekstra op på blandt andet RAM, hvilket også giver højere pris. Se pris og tilgængelighed her.

OnePlus 7T Pro McLaren Edition (Foto: OnePlus)
OnePlus 7T Pro McLaren Edition (Foto: OnePlus)

OnePlus 7T Pro kommer i en særlig McLaren Edition, hvilket de også gjorde sidste år med OnePlus 6T McLaren Edition. Og nu er de klar med endnu en.

OnePlus 6T McLaren Edition har 10 GB RAM

Specifikationerne er lig med dem, som vi ser på den almindelige OnePlus 7T Pro model, men der er lige skruet lidt op for RAM. McLaren Edition kommer nemlig med 12 GB RAM og ikke ”kun” 8 GB, som i den almindelige OnePlus 7T Pro model. Den interne hukommelse er fortsat på 256 GB.

Designet er særligt – og flere RAM tilføjet…

OnePlus 7T Pro McLaren Edition (Foto: OnePlus)
OnePlus 7T Pro McLaren Edition (Foto: OnePlus)

Designet er også særligt på McLaren Edition. Her er der nemlig brugt inspiration fra McLarens velkendte design.

-”Vi er enormt glade for igen at arbejde sammen med McLaren og bruge det ikoniske bilmærke som inspiration til dette utrolige stykke ingeniørkunst. Denne limited edition-smartphone er en hyldest til begge brands’ jagt på det ypperste, og resultatet er den bedst mulige smartphoneoplevelse,” fortæller Pete Lau, grundlægger og CEO i OnePlus.

På OnePlus 7T Pro McLaren Edition kan den ikoniske papaya-orange farve ses diskret. Coveret er designet med Alcantata og er et sammensat stofmateriale, hvilket giver en blød følelse i hånden, samt sikre et godt greb.

Det er ikke kun på det ydre, at McLaren har sat sit præg på den særlige McLaren Edition. Også i softwaren ses det. Eksempelvis ses eksklusive animationer, temaer og baggrunde. Ved låst skærm ses et minimalistisk ur, der er inspireret af McLarens tidløse instrumentbræt. Og ved notifikationer lyser skærmens kurvede kanter op i et blødt papaya-orange skær. Derudover er der unikke ikoner, der kun er tilgængelige på OnePlus 7T Pro McLaren Edition.

OnePlus 7T Pro og 7T Pro McLaren Edition endelig officiel

-”Efter den succesfulde ’Salute to Speed’-lancering sidste år er vi glade for endnu en gang at kunne lancere en limited edition-smartphone sammen med vores partner, OnePlus. Vi er begge visionære brands, hvis jagt på innovation når et højdepunkt med OnePlus 7T Pro McLaren Edition. OnePlus 7T Pro McLaren Edition hylder vores delte passion for design og håndværk, og vi glæder os til at se, hvordan den bliver modtaget af tech-entusiaster og McLaren-fans over hele verden,” siger Mike Flewitt, CEO i McLaren Automotive.

OnePlus 7T Pro McLaren Edition kommer i handlen lidt senere end den almindelige OnePlus 7T Pro. Det er nemlig først muligt at købe McLaren Edition fra 5. november 2019. Den vejledende pris er 6.499 kroner uden abonnement.

Mere til historien

OnePlus 7T Pro McLaren Edition er den dyreste OnePlus-telefon indtil nu.

OnePlus Watch 2 test | én ting gør hele forskellen

TEST: 100 timer uden en oplader. Lækkert design og relevante funktioner. Læs min OnePlus Watch 2 test.

(mere…)
Udfordrer Samsung på batteritid – mød OnePlus Watch 2

OnePlus Watch 2 imponerer på batteritiden, der sætter Samsung Galaxy Watch og Apple Watch til vægs.

(mere…)
Der teases for OnePlus Watch 2

Skal man tro de seneste rygter, så er OnePlus klar med et nyt smartwatch i næste uge, der ventes at hedde OnePlus Watch 2.

(mere…)
OnePlus 12R er måske den perfekte budget-telefon i 2024

VIDEO: Du vil have en billig Android-smartphone, der stadig er rigtig god? Se min test af OnePlus 12R her.

(mere…)
Disse OnePlus-telefoner opdateres med AI-funktioner

LISTE: Her kan du se hvilke OnePlus-telefoner, der bliver opdateret med AI-funktionalitet.

(mere…)
Lysstyrke-fusk? Kan det virkelig passe…

4.500 nits lysstyrke på OnePlus 12. Det er over 40 procent kraftigere end på en Samsung-topmodel.  Det lyder jo vildt.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram