OnePlus 7T Pro og 7T Pro McLaren Edition endelig officiel

1

Rygterne og spekulationerne har svirret længe, men nu er alle detaljerne officielt ude. OnePlus har lanceret OnePlus 7T Pro. Læs alle detaljerne her.

OnePlus 7T Pro (Foto: OnePlus)
OnePlus 7T Pro (Foto: OnePlus)

OnePlus lancerede OnePlus 7T ved en event i New Delhi (Indien) i slutningen af september. Og i dag, torsdag den 10. oktober 2019, var det så den store globale lancerings event for flagskibet OnePlus 7T Pro.

I forbindelse med den store globale lanceringsevent blev også OnePlus 7T fremvist igen. Men det er altså samme telefon, som blev annonceret i slutningen af september.

OnePlus 7T og OnePlus TV er lanceret

Der er heller ikke nogen tvivl om, at det er på OnePlus 7T at der er flest opgraderinger i forhold til 7-serien. Pro-modellen har dog også fået opgraderinger.

Prisen er 5.699 kroner for Pro-modellen af OnePlus 7T-serien.

Processoren i OnePlus 7T Pro er en Snapdragon 8550 SoC, derudover kommer den med 8 GB RAM og 256 GB intern hukommelse. Den nye processor giver op til 15 procent hurtigere grafikgengivelse og højere processorhastighed.

Skærmen er en 6,65 tommer AMOLED-skærm. Skærmen har en QHD+-opløsning på 3120×1440 pixels og 516ppi.

Frontkameraet er pop-up på 16 megapixels, mens kameraet på bagsiden er et triplekamera. Designet fra OnePlus 7T er ikke videreført på Pro-modellen her benyttes lignende design, som fra OnePlus 7 Pro. Triplekameraet har henholdsvis 48 megapixels + 8 megapixels + 16 megapixels linser.

Derudover understøtter telefonen dual-SIM.

Der er fortsat ikke trådløs opladning på OnePlus 7T eller OnePlus 7T Pro. Grunden til dette er, at OnePlus endnu ikke mener det går stærkt nok. I stedet har de Warp Charge 30T, som giver 23 procent hurtigere opladning end tidligere. Batteriet kan oplades til 68 procent på 30 minutter. Warp Charge teknologien gør også, at telefonen afkøles under ladningen, også når der spilles krævende spil.

OnePlus 7T (Foto: OnePlus)

Batteriet er på 4.085 mAh og så kommer den med Android 10 fra salgsæsken, samt Oxygen OS ovenpå.

Salgsstarten på OnePlus 7T og OnePlus 7T Pro er torsdag den 17. oktober 2019.

OnePlus 7T – dansk pris og tilgængelighed

OnePlus 7T Pro kommer igen i en særlig McLaren Edition. Denne har dog salgsstart lidt senere end OnePlus 7T og OnePlus 7T Pro.

OnePlus 7T Pro McLaren Edition – pris og tilgængelighed

Mere til historien

OnePlus har også lanceret et smart-TV, samtidig med OnePlus 7T, men dette er der i skrivende stund ikke planer om lanceres andre steder end i Indien.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer