OnePlus 6T McLaren Edition har 10 GB RAM

OnePlus har sat ekstra turbo på OnePlus 6T med en særlig McLaren Edition. Den har 10 GB RAM og er produceret i samme kulfibermateriale som Formel 1-bilerne.

OnePlus 6T McLaren Edition (Foto: OnePlus)
OnePlus 6T McLaren Edition (Foto: OnePlus)

OnePlus 6T er klar i en særlig udgave – og det er en udgave med fart på.

Det er nemlig en særlig McLaren Edition med hele 10 GB RAM. Men det er ikke det eneste, som er særligt ved denne udgave. Den er nemlig lavet i samme kulfibermateriale, som McLarens Formel 1-biler og så kan den oplades på kun 20 minutter.

OnePlus 6T i ny lilla farve – Thunder Purple

-“OnePlus 6T McLaren Edition er vores hurtigste og mest teknologisk avancerede telefon nogensinde. Det er en hyldest til godt håndværk, og vi er ekstremt begejstrede over at kunne slå os sammen med McLaren, så vi kan give vores fans den uovertrufne følelse af fart og råstyrke, som vi kender fra Formel 1,” siger Pete Lau, CEO i OnePlus i en pressemeddelelse.

Bagsiden på telefonen er dekoreret med et u-formet design i McLarens papaya-orange farve.

Batteriet i OnePlus 6T McLaren Edition er på 3.700 mAh, som i de almindelige OnePlus-telefoner, men i McLaren Editionen er det opdateret med Warp Charge 30.

Warp Charge 30 er en videreudvikling af OnePlus’ Fast Charge-teknologi. Du får dermed en hel dags batteri på kun 20 minutters opladning.

De øvrige specifikationer er ligesom på de øvrige OnePlus 6T telefoner.

ANMELDELSE: OnePlus 6T – få nyheder og kedelig

OnePlus 6T McLaren Edition (Foto: OnePlus)
OnePlus 6T McLaren Edition (Foto: OnePlus)

-“OnePlus 6TMcLaren Edition er kulminationen på flere måneders samarbejde mellem OnePlus’ og McLarens’ ingeniører, designere og udviklere. Vi havde et mål om at skabe en telefon, der leverer råstyrke på et niveau, vi aldrig har set før, og takket være vores partnere fra OnePlus kan vi levere et produkt, der lever op til vores motto om uovertruffen fart og kraft,” lyder det fra Zak Brown, CEO iMcLaren Racing.

Pris og tilgængelighed

Denne nye udgave af OnePlus 6T er i butikkerne fra tirsdag den 18. december. OnePlus 6T McLaren Edition har en pris på 5.399 kroner uden abonnement og den forhandles hos Telia, ProShop og OnePlus’ hjemmeside.

Mere til historien

OnePlus havde planlagt at lancere OnePlus 6T samme dag, som Apple lancerede nye iPads. Men OnePlus valgte at flytte eventen én dag frem for ikke at lancere samme dag som Apple.

Ny variant af OnePlus Watch 2 er snart tilgængelig

OnePlus er på vej med en ny variant af deres populære OnePlus Watch 2. Det bliver tilgængeligt i næste uge.

(mere…)
OnePlus klar med ny tablet

KORT NYT: OnePlus har netop lanceret en ny mellemklasse-tablet, som allerede lander i handlen i næste uge.

(mere…)
Rygter om ny tablet fra OnePlus – OnePlus Pad 2?

KORT NYT: Der svirrer lige nu rygter om, at OnePlus er på vej med en ny generation af deres tablet. Læs de seneste rygter om OnePlus Pad 2 her.

(mere…)
OnePlus klar med Eraser AI på udvalgte modeller

OnePlus er klar med AI-funktionen Eraser AI på udvalgte modeller og teaser for flere AI funktioner kommer i år.

(mere…)
Det bedste smartwatch til Android-telefoner

DUELTEST: Lang batteritid eller omfattende sundhedsdata. Det er hovedforskellene på disse to smartwatches.

(mere…)
Nye OnePlus-telefoner på vej – de seneste rygter

Det ventes, at vi inden for de næste måneder får mindst to nye OnePlus-modeller.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram