Gamer-telefonen Razer Phone 2 klar til salg i Danmark

Forsalget på den nye gamer-telefon, Razer Phone 2, er startet og telefonen lander i handlen fredag den 26. oktober.

Razer Phone 2 (Foto: Razer)

Razer Phone 2 (Foto: Razer)

Razer er klar med deres nyeste gamersmartphone. Den kan forudbestilles fra i dag og lander endeligt i handlen fredag den 26. oktober 2018.

Det betyder kort og godt, at danske gamere kan glæde sig til en smartphone, hvor gaming er i fokus. Præcis som det også er på den netop lancerede Asus ROG Phone.

 – Asus ROG Phone lanceres officielt i Danmark

Razer Phone blev også lanceret eksklusivt i Danmark hos teleselskabet 3 og det samme gør sig altså gældende med Razer Phone 2. Den vil også kunne findes hos uafhængige forhandlere.

Razer Phone 2 kommer med Qualcomm Snapdragon 845 processoren, 64 GB intern hukommelse, 8 GB RAM og Android 8.1 Oreo. Batteriet er på 4.000 mAh og understøtter hurtig trådløs opladning og QuickCharge 4.0+.

– ”Razer er jo skræddersyet til dem, som gerne vil have den højeste kvalitet inden for grafik, lys og power. Razer Phone 2 er for eksempel det eneste mobile device, som kommer med 120Hz Ultramotion Display, der sikrer, at gaming-oplevelsen bliver så virkelighedsnær som muligt. Og det er også den eneste telefon, hvor du kan se Netflix i Full HD. Så det er altså en powerfuld smartphone,” siger David Elsass, direktør for privatmarkedet hos 3 i en pressemeddelelse.

Razer Phone 2 kommer i en sort aluminium farve og har en glasbagside med LED-logo. Her kan man selv vælge hvilken farve, at logoet skal lyse op i.

GUIDE: Sådan køber du en fed brugt gamercomputer

Specifikationer Razer Phone 2

 • Skærm: 5,7 tommer 120 Hz UltraMotion QHD-skærm
 • Processor: Qualcomm Snapdragon 845 (2.80 GHz)
 • RAM: 8 GB RAM
 • Hukommelse: 64 GB intern hukommelse
 • Styresystem: Android 8.1 Oreo
 • Kamera: f/2.6 objektiv med 12 MP Sony IMX sensor
 • Kamera: f/1.75 objektiv med 12 megapixels Sony IMX sensor og optisk billedstabilisering (OIS)
 • Frontkamera: f/2.0 objektiv med 8 megapixels
 • Fysiske mål: 158,5 x 78,99 x 8,5 mm
 • Batteri: 4.000 mAh Li-Po batteri med Qualcomm QuickCharge 4.0+
 • Forbindelser: 11 a/b/g/n/ac WiFi, Dual-band (MIMO), Antennae 2×2
 • Andet: Op til 4K videooptagelse med stereolyd, understøtter microSD-kort op til 1 TB, stereohøjttalere og to forstærkere, samt Audio Adapter inkluderet med 24-bit DAC
 • Bluetooth 5.0
 • NFC

Det er uvist om den bliver opdateret til Android 9 Pie, og hvis den gør, hvornår det så bliver. Razer Phone 2 koster 7.499 kroner uden abonnement.

Mere til historien

Du kan finde dagsaktuelle priser på sidste års model Razer Phone hos forskellige forhandlere på Sponseret link Pricerunner.dk.

Razer vil forvandle din mobil til en bærbar computer

Razer har netop fremvist Projekt Linda ved CES 2018. Konceptet lader dig forvandle din Razer-telefon til en bærbar computer (mere…)

Razer lancerer sin første telefon til gamere

Razer Phone har en skærm på 120 Hz, Snapdragon 835 og 8 GB RAM. Telefonen er til 'gamere", lyder det.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram