Asus ROG Phone lanceres officielt i Danmark

Gamertelefonen ROG Phone fra Asus er nu officielt lanceret på det danske marked og kan forudbestilles fra i dag. Telefonen kommer i et begrænset antal.

Asus ROG Phone (Foto: Asus)

Asus ROG Phone (Foto: Asus)

Asus annoncerede deres gamertelefon Asus ROG Phone i starten af juni måned, men først nu er den officielt lanceret i Danmark.

Forsalget er allerede begyndt hos Power fra dags dato.

 – Asus lancerer vild mobil til gamere – ROG Phone

ROG Phone har en 6 tommer stor AMOLED-skærm med en opløsning på 1.080 x 2.160 pixels. Skærmformatet er 18:9. Derudover understøtter skærmen HDR med en opdateringshastighed på 90 Hz.

Processoren er en Qualcomm Snapdragon 845, som køles ned af GameCool vapor-chamber køling. Så der kan bare spilles løs. Telefonen kommer med 8 GB RAM og 128 GB eller 512 GB intern hukommelse.

ROG Phone nøglespecifikationer

  • Qualcomm Snapdragon 845 (2.96 GHz)
  • 8 GB RAM
  • 128 GB – 512 GB
  • 6.0 tommer 18:9 (2160 x 1080 px) AMOLED skærm 90 Hz
  • Batteri på 4.000 mAh
  • Android styresystem

 GUIDE: Sådan køber du en fed brugt gamercomputer

Asus ROG Phone (Foto: Asus)

Asus ROG Phone (Foto: Asus)

Asus har optimeret telefonen, så den så vidt muligt kan vinde indpas hos en række gamere. Selve softwareoplevelsen er også gamer-optimeret. Ligesom den kommer med Airtrigger softwareknapper og et force feedback system. Der er også tænkt på, at placeringen af USB-C stikket ikke skal være i vejen når man spiller, selvom kablet er sat i telefonen.

Hvis telefonen i sig selv ikke er nok, så medfølger også en AeroActive Cooler, der er en ekstern blæser, som kan forbindes til bagsiden af telefonen. Så skulle du spille i længere tid, så kan du altså køle både telefon og hænder.

Der sidder en sidemonteret USB-C-port samt et 3,5 mm hovedtelefonstik, der sammen med opladningsstikket nu sidder i en mere optimal placering, i forhold til horisontal gaming.

Bred vifte af tilbehør kan tilkøbes

Der findes en masse forskelligt tilbehør til ROG Phone. Det er blandt andet muligt at købe en TwinView Doc, Mobile Desktop Dock, Gamevice controller med WiGig Dock.

GameVice controlleren er en traditionel gamepad med joysticks og knapper, hvori man isætter ROG Phone. Denne medfølger, hvis du forudbestiller din enhed hos Power.

Asus ROG Phone koster 6.995 kroner uden abonnement for udgaven med 128 GB intern hukommelse og forhandles eksklusivt hos Power. Den kommer i et begrænset antal på det nordiske marked og leveres omkring uge 43, men kan som sagt forudbestilles dags dato.

Sony genopliver PlayStation 1 som PlayStation Classic

Billedegalleri af Asus ROG Phone

Mere til historien

Der er ingen tvivl om, at mobilgaming er kraftigt stigende. Nye rapporter viser også, at mobile enheder allerede i år vil stå for 51 procent af det samlede spilmarked.

Ny kompakt smartphone måske på vej

Kompakt i størrelsen, i forhold til konkurrenterne, men med Snapdragon 8 Gen 3 inden i.

(mere…)
Asus ROG Phone 8-serien er officiel

Asus har offentliggjort ROG Phone 8-serien. Den kan allerede forudbestilles nu.

(mere…)
ASUS ROG Phone 8 og 8 Pro lækket

Et læk skulle angiveligt vise specifikationerne på den kommende ROG Phone 8 og ROG Phone 8 Pro.

(mere…)
Asus ROG Phone 8 lanceres i januar

KORT NYT: Der har tidligere været oplysninger ude om, at Asus ROG Phone 8 var på vej. Nu er det bekræftet, at den lanceres i januar.

(mere…)
ASUS ROG Phone 8 er snart på vej 

Det tyder på, at Asus snart er på vej med ROG Phone 8. Måske allerede i januar?

(mere…)
Asus afviser rygter: Zenfone fortsætter

Der har været rygter om, at Asus lukkede Zenfone-afdelingen. Det afvises nu officielt af Asus.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram