Asus lancerer vild mobil til gamere – ROG Phone

Vi har for nyligt set Razer Mobile, som var en god mobil til gamere. Nu kommer Asus med deres bud på en vild gamer mobil. Navnet er ROG Phone.

Republic of Gamers er en eksklusiv serie af produkter til gamere, som Asus står bag. I dagligt tale kaldes den serie for ROG.

Asus er gået skridtet videre, og har lanceret en vild mobil til den krævende gamer. Byd velkommen til ROG Phone.

ROG Phone

ROG Phone (Foto: Asus)

ROG har været en del af gamet i lang tid snart. Vi skal helt tilbage til 2006, hvor de lancerede deres første produkt til denne serie. Nu vil de også erobre mobilverdenen med deres nye monster af en mobil.

LÆS OGSÅRazer lancerer sin første telefon til gamere

ROG Phone nøglespecifikationer

  • Qualcomm Snapdragon 845 (2.96GHz)
  • 8 GB RAM
  • 128 GB – 512 GB
  • 6.0 tommer 18:9 (2160 x 1080 px) AMOLED skærm 90Hz
  • Batteri på 4.000 mAh
  • Android styresystem

Overcloking af Snapdragon processor

Den kvikke læser vil med det samme bemærke, at Snapdragon 845 processoren kører med 2.96 GHz, frem for de 2.8 GHz som vi normalt ser. Asus har valgt at overclocke mobilens processor for den vildeste ydeevne. Batteriet på de 4.000 mAh skulle gerne sikre os, at mobilen holder godt strøm mens man spiller sine ynglings spil.

LÆS OGSÅ: ASUS klar med Snapdragon 845-topmodel til budgetpris

Nu når man spiller, så ved man at ens normale mobil har det med at blive alt for varm. Det har Asus gjort et godt forsøg på at gøre noget ved. De har nemlig med ROG Phone lanceret et helt nyt kølingssystem. De har lavet ”3D Vapor-champer cooling system”, som er en ekstern enhed du kan sætte bag på mobilen når du spiller. På den måde skulle du ikke opleve de samme problemer med en varm mobil når der spilles.

Dockingstationer er vejen frem

Med denne annoncering er der tre typer dockingstationer som vi ligger mærke til. Den første er ”WiGig Dock”, som klikkes på mobilen, og laver den om til en vild controller. Den vil både få skuldreknapper, og muligheden for at streame via Wi-Fi til en større skærm.

Den anden dockingstation der ligges mærke til er ”TwinView Dock”, som gør mobilen til en håndholdt konsol. Denne dockingstation giver din mobil et look, som vi blandt andet kender fra Nintendo 3DS. Den er dog ikke til sammenligning med den håndholdte konsol. Med TwinView får man et 6.000 mAh batteri oven i, så der er god mulighed for at forlænge ens spilletid når man er på farten.

Nu kommer vi til den sidste dockingstation, og det er nok en gamere vil elske. Byd velkommen til ”Mobile Desktop Dock”, som laver din mobil om til en PC. Først og fremmest har den selvfølgelig flere USB porte, så man kan tilslutte de nødvendige enheder. Det bliver muligt at slutte en 4K skærm til. Ud over det, kan man selvfølgelig slutte mus og tastatur til denne vilde mobil.

Se billederne herunder.

Asus har desværre ikke meldt ud om hvornår ROG Phone udgives. Vi kender desværre hellere ikke prisen på den, eller om den overhovedet udgives i Europa. Vi krydser dog fingre for at få denne vilde mobil til Europa, så vi kan se om den lever op til forventningerne.

Mere til historien

Republic of Gamers har siden 2006 haft til mission at give gamere det vildeste udstyr, og lige gå skridtet videre i forhold til konkurrenterne.

Her er Asus’ topmodel – Zenfone 11 Ultra

Ønsker du en ikke-kinesisk smartphone, så er den nye topmodel Asus Zenfone 11 Ultra måske et bud. På ydelsen slår den alle.

(mere…)
Ny kompakt smartphone måske på vej

Kompakt i størrelsen, i forhold til konkurrenterne, men med Snapdragon 8 Gen 3 inden i.

(mere…)
Asus ROG Phone 8-serien er officiel

Asus har offentliggjort ROG Phone 8-serien. Den kan allerede forudbestilles nu.

(mere…)
ASUS ROG Phone 8 og 8 Pro lækket

Et læk skulle angiveligt vise specifikationerne på den kommende ROG Phone 8 og ROG Phone 8 Pro.

(mere…)
Asus ROG Phone 8 lanceres i januar

KORT NYT: Der har tidligere været oplysninger ude om, at Asus ROG Phone 8 var på vej. Nu er det bekræftet, at den lanceres i januar.

(mere…)
ASUS ROG Phone 8 er snart på vej 

Det tyder på, at Asus snart er på vej med ROG Phone 8. Måske allerede i januar?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram