Razer lancerer sin første telefon til gamere

Razer Phone har en skærm på 120 Hz, Snapdragon 835 og 8 GB RAM. Telefonen er til ‘gamere”, lyder det.

“Razer Phone” er tilgængelig i en sær-udgave med grønt bagsidelogo. Razer laver kun 1337 særudgaven. (Foto: Razer)

“For gamers. By gamers”, står der på Razers hjemmeside. Og det insinuerer, at Razers seneste produkt er specielt til “gameren”. Produktet hedder “Razer Phone”.

Razer Phone er Razers første telefon efter firmaets overtagelse af smartphone-producenten Nextbit.

At dømme ud fra PR-materialet er det første forsøg ikke skudt helt ved siden af.

Nøglespecifikationer:

– Qualcomm Snapdragon 835
– 8 GB RAM
– 64 GB lagerplads. Kan udvides med microSD
– 5,7 tommer skærm
– Opløsning: 1440 x 2560 px (120 Hz)
– To bagsidekameraer 12MP AF f1.75 vidvinkel, 13MP AF f2.6 telefoto
– Batteri på 4.000 mAh
– Android 7.1.1. Bliver opgraderet til Oreo i løbet af 1. kvartal 2018.

På telefonens forside finder man hovedpunktet. En skærm med en opdateringsfrekvens på 120 Hz. Det er uset på telefoner, og betyder, at billedet opdateres op til 120 gange per sekund. Det resulterer i, at brugerfladen er mere flydende.

For “gamere” betyder det, at man kan spille spil med væsentlige flere billeder per sekund. Det forudsætter dog, at spiludvikleren ikke har begrænset spillet til 60 billeder per sekund, som er den nuværende standard.

Razer er ikke de første til at lancere en mobilenhed med 120 Hz-skærm. Apple introducerede en lignende skærm, da iPad Pro fik en opdatering tidligere i år.

Det fik rosende ord med på vejen i MereMobil.dk’s anmeldelse af 10,5 tommer-udgaven: “De 120 Hz kan opleves, når iPad’en drejes så ikoner og anden grafik følger med. Dette sker bare lidt mere flydende og lækkert end på tidligere modeller.”

Razer har modsat mange andre smartphone-producenter ikke valgt at minimere skærmens ramme i bunden og toppen. Derfor er skærmen omgivet af to højtalere, der resulterer i et stereo-lydbillede. Ifølge Razer resulterer det i en “biografagtig oplevelse”.

På et punkt ligner Razer Phone dog sine konkurrenter til forveksling. Indmaden hedder Snapdragon 835-processor ligesom så mange andre Android-flagskibe. Telefonen er dog udstyret 8 GB RAM. Razer har som flere andre producenter også vinket farvel til hovedtelefon-stikket.

To er bedre end ét – kom med bag om dual-kameraet

Razer Phone har to bagsidekamereaer; det ene med vidvinkel og det andet med telefoto.

Hvis du er på udgik efter en spil-mobil, så kan du også overveje Motorola Moto Z2 Play og kombinere den med en særlig gamepad til 699 kroner. Så får du rigtige fysiske knapper til spilbetjening. Moto Gamepad fungerer også på Moto Z2 Force, der ligesom Razer Phone, kører på Snapdragon 835.

Mere til historien

Teleselskabet 3 er det eneste danske teleselskab, som sælger Razer Phone. 3 åbner for forudbestillinger den 3. november. Prisen uden abonnement lyder på 5.899 kroner.

Gamer-telefonen Razer Phone 2 klar til salg i Danmark

Forsalget på den nye gamer-telefon, Razer Phone 2, er startet og telefonen lander i handlen fredag den 26. oktober.

(mere…)
Razer vil forvandle din mobil til en bærbar computer

Razer har netop fremvist Projekt Linda ved CES 2018. Konceptet lader dig forvandle din Razer-telefon til en bærbar computer (mere…)

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram