Så kom datoen for Motorolas topmodel

Motorola Edge+ er topmodellen med Snapdragon 865-processor, 5G og waterfall-screen. Den præsenteres om kort tid, oplyser Motorola.

Efter i flere år at have introduceret den ene low- og midrange topmodel efter den anden, er Motorola nu klar til at bide skeer med de store.

Det som mangler i porteføljen, er en bred topmodel. Ikke en nichemodel, som klaptelefonen Motorola Razr, men en direkte konkurrent til eksempelvis Samsung Galaxy S20-serien eller OnePlus 8-serien.

Den telefon, som måske kan konkurrere en-til-en, med de øvrige producenters topmodeller, kommer endelig nu.

Efter at have været på rygtebasis i månedsvis er datoen sat.

Motorola fremviser deres flagskib, der måske hedder Motorola Edge+, den 22. april 2020. Det oplyser Motorola via deres officielle kanal på Twitter.

Eventen afholdes online klokken 11.00 AM CDT. Det svarer til klokken 18.00 mandag aften dansk tid. MereMobil.dk dækker naturligvis præsentationen.

Motorola kalder selv arrangementet for ”Motorola Flagship Launch E-vent”.

Teaseren, som du kan se herunder, viser ret tydeligt en buet kant med såkaldt ”waterfall”-effekt hvor billede "løber ud over kanten".

Ifølge rygterne vil Motorola Edge+ have en Qualcomm Snapdragon 865 processor. Det betyder understøttelse af 5G-nettet. Skærmen er 6,67-tommer Full HD+ med 90 Hz opdateringshastighed.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Det springende punkt bliver prisen. Motorolas gode anmeldelser er ret meget bundet op på en god pris for en rimelig hardware; value for money. Om Motorola fortsætter ad den vej, ser vi den 22. april.

Den første smartphone med 200 megapixels kamera

Motorola har præsenteret verdens første med et 200 megapixels kamera. Læs mere om den her.

(mere…)
Motorola Razr 2022 er nu officiel

Motorola har netop offentliggjort Razr 2022. Fokus er lagt på, at den er minimalistisk, kompakt og i lommestørrelse.

(mere…)
Motorola bekræfter den 11. august som dato for event

Rygterne har svirret efter det i sidste uge endte med en eventaflysning. Nu bekræfter Motorola en ny dato for præsentationen.

(mere…)
Ny dato for afsløring af Motorolas nye supermobiler

Efter den noget kryptiske - og ikke mindst mystiske - aflysning skulle Motorola være klar med ny dato for lanceringen.

(mere…)
Mystik efter aflysning af Motorolas nye supermobiler

Kun få timer før lanceringen af Razr 2022 og X30 Pro aflyste Motorola uden forklaring begivenheden.

(mere…)
Motorola Moto Razr 2022 får lanceringsdato

Efter rygter i sidste uge om forsinkelser, kommer Motorola nu med en lanceringsdato for den kommende Moto Razr 2022.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram