Så kom datoen for Motorolas topmodel

Motorola Edge+ er topmodellen med Snapdragon 865-processor, 5G og waterfall-screen. Den præsenteres om kort tid, oplyser Motorola.

Efter i flere år at have introduceret den ene low- og midrange topmodel efter den anden, er Motorola nu klar til at bide skeer med de store.

Det som mangler i porteføljen, er en bred topmodel. Ikke en nichemodel, som klaptelefonen Motorola Razr, men en direkte konkurrent til eksempelvis Samsung Galaxy S20-serien eller OnePlus 8-serien.

Den telefon, som måske kan konkurrere en-til-en, med de øvrige producenters topmodeller, kommer endelig nu.

Efter at have været på rygtebasis i månedsvis er datoen sat.

Motorola fremviser deres flagskib, der måske hedder Motorola Edge+, den 22. april 2020. Det oplyser Motorola via deres officielle kanal på Twitter.

Eventen afholdes online klokken 11.00 AM CDT. Det svarer til klokken 18.00 mandag aften dansk tid. MereMobil.dk dækker naturligvis præsentationen.

Motorola kalder selv arrangementet for ”Motorola Flagship Launch E-vent”.

Teaseren, som du kan se herunder, viser ret tydeligt en buet kant med såkaldt ”waterfall”-effekt hvor billede "løber ud over kanten".

Ifølge rygterne vil Motorola Edge+ have en Qualcomm Snapdragon 865 processor. Det betyder understøttelse af 5G-nettet. Skærmen er 6,67-tommer Full HD+ med 90 Hz opdateringshastighed.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Det springende punkt bliver prisen. Motorolas gode anmeldelser er ret meget bundet op på en god pris for en rimelig hardware; value for money. Om Motorola fortsætter ad den vej, ser vi den 22. april.

Motorola Razr 2022 er på vej

Rygterne svirrer om en snarlig lancering af Motorola Razr 2022 i vores markedområde.

(mere…)
…er bare et godt køb

EP116: Du får topmodelydelse, godt kamera og megahurtig opladning. Motorola Edge 30 Ultra leverer, hvad du forventer – og overrasker.

(mere…)
Superlavprismobil fokuserer på skærm og lyd

Motorola Moto E22i er en superbillig telefon, der trods den lave pris, kan vise sig at være interessant.

(mere…)
Motorola Edge 30 Ultra test | Gennemført på næsten alle punkter

TEST: Rimelig pris for et godt produkt, som på kamera, opladning og design tiltaler mig. Læs testen af Motorola Edge 30 Ultra her.

(mere…)
Motorola er klar med 3 stærke nyheder

Motorola bygger videre på Edge-serien med 3 nye telefoner, der alle er til at betale – endda med fine specifikationer og et par overraskelser.

(mere…)
Nye afsløringer: Motorola kommer med 200 megapixels kamera

Dagen før Motorola afslører nye produkter er der dukket nye billeder op som tyder på flere modeller med monsterkameraet 200 MP.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram