Så kom datoen for Motorolas topmodel

0

Motorola Edge+ er topmodellen med Snapdragon 865-processor, 5G og waterfall-screen. Den præsenteres om kort tid, oplyser Motorola.

Efter i flere år at have introduceret den ene low- og midrange topmodel efter den anden, er Motorola nu klar til at bide skeer med de store.

Det som mangler i porteføljen, er en bred topmodel. Ikke en nichemodel, som klaptelefonen Motorola Razr, men en direkte konkurrent til eksempelvis Samsung Galaxy S20-serien eller OnePlus 8-serien.

Den telefon, som måske kan konkurrere en-til-en, med de øvrige producenters topmodeller, kommer endelig nu.

Efter at have været på rygtebasis i månedsvis er datoen sat.

Motorola fremviser deres flagskib, der måske hedder Motorola Edge+, den 22. april 2020. Det oplyser Motorola via deres officielle kanal på Twitter.

Eventen afholdes online klokken 11.00 AM CDT. Det svarer til klokken 18.00 mandag aften dansk tid. MereMobil.dk dækker naturligvis præsentationen.

Motorola kalder selv arrangementet for ”Motorola Flagship Launch E-vent”.

Teaseren, som du kan se herunder, viser ret tydeligt en buet kant med såkaldt ”waterfall”-effekt hvor billede “løber ud over kanten”.

Ifølge rygterne vil Motorola Edge+ have en Qualcomm Snapdragon 865 processor. Det betyder understøttelse af 5G-nettet. Skærmen er 6,67-tommer Full HD+ med 90 Hz opdateringshastighed.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Det springende punkt bliver prisen. Motorolas gode anmeldelser er ret meget bundet op på en god pris for en rimelig hardware; value for money. Om Motorola fortsætter ad den vej, ser vi den 22. april.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer