Det forventer vi af Google I/O 2019

20

Google afholder i aften deres store udviklerkonference Google I/O. Vi ser nærmere på, hvad du kan forvente af aftenens event her.

Google I/O 2019 (Foto: Google)
Google I/O 2019 (Foto: Google)

I aften (dansk tid) afholder Google deres årlige åbningskeynote på udviklerkonferencen Google I/O, som finder sted i disse dage. Google fremviser normalt både software- og hardwarenyheder på denne konference.

Vi ser her nærmere på, hvad der kan forventes af aftenens event.

Google Pixel-telefoner

Der har været en del rygter og spekulationer allerede om de kommende Google Pixel 3a telefoner. Desuden er de blevet lækket på Googles egen webshop ved en fejl.

Google Pixel 3a lækket igen – se alle oplysninger her

Det ventes, at Google Pixel 3a og Pixel 3a XL bliver billigere varianter af de eksisterende Pixel-telefoner. Ifølge de lækkede oplysninger ser det ud til, at kameraet bliver som i de eksisterende, mens der spares på blandt andet processoren.

Det er uvist om Pixel-telefonerne kommer officielt på det danske marked, men de har ikke for vane at gøre det. Normalt har man skulle købe ved forhandlere, der har parallelimporteret telefonerne eller selv købe dem i udlandet.

Android Q – næste store Android-version

Derudover forventes det også, at vi skal se nærmere på Android Q, som er den næste store Android-opdatering. Opdateringen har allerede været ude i flere betaversioner. Det er endnu for tidligt at få det endelige ”kaldenavn” for opdateringen. Vi forventer, at vi skal på den anden side af sommerferien inden den endelige version af Android Q er klar.

Men noget af det vi kan se frem til, er dark mode, bedre privatlivsindstillinger og så skulle der eftersigende også være en officiel understøttelse af foldbare smartphones i Android Q.

Android Q kommer med dark-mode

Google Assistent og AI

Vi forventer heller ikke, at Google har indkaldt verdenspressen uden at snakke om Google Assistant og AI.

Det er dog uvist præcist, hvad nyt der er om Google Assistent og AI. Men disse har formentlig også fået en større rolle blandt andet i Android Q.

Software og andet nyt….

Det ventes også, at Google vil fortælle mere om deres spilstreaming-tjeneste Google Stadia. Så måske Google I/O er stedet, hvor vi blandet andet bliver klogere på pris, lanceringsdato og om tjenesten bliver tilgængelig på det danske marked.

Google vil streame spil til smartphonen

Der har tidligere været rygter om et Google Pixel smartwatch, men dette har der op til dette års Google I/O været stille omkring. Så lancerer Google et sådan vil det altså være en “overraskelse”.

Mon ikke Google også benytter lejligheden til at tale lidt om Google Foto, Android Auto, Google Home og meget mere.

Podcast #54: Sådan lærte Google Assistant at tale dansk

Hvad tror du, at Google har i ærmet til Google I/O 2019? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

Se Google I/O 2019 live i aften

Du kan følge eventen live på Googles hjemmeside, hvor den livestreames.

Mere til historien

Android Auto kommer til sommer med et nyt design, som skal give brugerne et større overblik og gøre det nemmere at ”løse” opgaver under kørslen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
20 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer