Google Pixel 3a lækket igen – se alle oplysninger her

2

EvLeaks har lækket nye oplysninger omkring den kommende Pixel-telefon. Se oplysningerne og lanceringsdatoen her.

Google Pixel 3a (KIlde: Evan Blass aka EvLeaks Twitter)
Google Pixel 3a (KIlde: Evan Blass aka EvLeaks Twitter)

Så er der endnu engang nyt om Google Pixel 3a. Det er Twitter-brugeren Evan Blass (@EvLeaks), der har delt et specifikationsark og et billede, som viser det endelige produkt mere tydeligt end tidligere. Det skriver Android Authority.

Google har ved en fejl afsløret Pixel 3a

Billedet stemmer også overens med det, vi har set på tidligere lækkede billeder. Kort og godt ser Pixel 3a altså designmæssigt meget ud, som dens storebror Pixel 3.

Evan Blass er dog også kommet med nye oplysninger. Han fortæller nemlig, at Pixel 3a vil blive afsløret tirsdag den 7. maj. Holder dette stik, så vil Google afholde event ugen før OnePlus afslører deres OnePlus 7-serie.

Datoen er sat – snart kommer OnePlus 7

Datoen 7. maj passer også med, at de så vil afsløre Pixel 3a ved dette års Google I/O.

Det er spændende om Google Pixel 3a vil blive lanceret på det danske marked. Indtil videre har Google endnu ikke lanceret nogle af Pixel-telefonerne officielt på det danske marked.

Der er dog en forventning til, at Pixel 3a kan være en ”game-changer” for Google på smartphone-fronten.

Det ventes, at den kommer med en Snapdragon 670 processor, 4 GB RAM, 64 GB intern hukommelse og en skærm med 1080p opløsning. Frontkameraet skulle desuden være på 8 megapixels.

Hvad pris og tilgængelighed bliver på Pixel 3a er endnu uvist. MereMobil.dk holder dig dog opdateret, når Google er klar til at melde noget officielt ud.

Håber du, at Google Pixel 3a lanceres på det danske marked? Skriv gerne din mening i kommentarfeltet herunder.

Mere til historien

Kodenavnene til dette års flagskibsmodeller fra Google er også på plads, hvis oplysningerne på rygtebørsen holder stik. Det er en udvikler, som har spottet kodenavnene i en betaudgave af en Google applikation.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer