Google har ved en fejl afsløret Pixel 3a

Google er på vej med en ny billigere Pixel-telefon. Det har de ved en fejl bekræftet.

Google Pixel 3
Google Pixel 3 (Foto: Google)

Det er åbenbart svært at holde nyhederne for sig selv. Google har i hvert fald ved en fejl fået afsløret, at de er på vej med en Pixel 3a telefon. Det er formentlig den, der tidligere har været omtalt som Pixel 3 Lite på rygtebørsen.

Er dette Pixel 3 Lite og Pixel 3 Lite XL?

Det er 9to5Google, der har opdaget, at Google ved en ”fejl” havde fået lagt deres kommende mellemklassetelefon Pixel 3a online. Netop nu er konkurrencen på mellemklassetelefoner enorm. Det er et prissegment, som producenterne netop nu giver utrolig meget opmærksomhed. Særligt Nokia og Motorola er aggressive i dette segment.

Både Pixel 3a og Pixel 3a XL var listet i Google Play Developer console under deres kodenavne Sargo og Bonito. Det skriver The Next Web.

Pixel 3a ventes at komme med en 5,6 tommer skærm med en 1080 x 2220 pixels opløsning, mens XL-modellen vil komme med 6 tommer skærm og en opløsning på 1080 x 2160 pixels. Begge modeller skulle have 4 GB RAM.

Tidligere har det forlydt på rygtebørsen, at mobilerne ville komme med en Snapdragon 670 processor fra Qualcomm og et 12 megapxiels kamera og samt 8 megapixels frontkamera.

Alt du skal vide om Google Pixel 3 og Pixel 3 XL

Selvom Google altså har afsløret lidt omkring Google Pixel 3a og Google Pixel 3a XL, så er det uvist, hvornår telefonerne bliver offentliggjort.

Tidligere har der ikke været tradition for, at Pixel-telefonerne blev officielt tilgængelige på det danske marked. Om det samme gør sig gældende denne gang er uvist.

MereMobil.dk holder dig opdateret når der er nyt – enten fra Google eller rygtebørsen.

Mere til historien

Tidligere har Google ikke sendt Pixel-telefonerne ud officielt på det danske marked. Derfor har du, hvis du har ville erhverve dig en Pixel-telefon, skulle købe den fra en uafhængig forhandler, som har parallelimporteret, eller købe den i udlandet.

Google lancerer Chromecast med fjernbetjening i Danmark

Chromecast med Google TV og fjernbetjening sælges i Danmark, men også snart officielt fra Googles egen butik.

(mere…)
Android Auto problemer med Samsung og OnePlus er løst

Sort skærm i bilen med Android Auto har i lang tid plaget nogle Samsung- og OnePlus-ejere, men nu er fejlen løst.

(mere…)
Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Disse fede Google produkter går vi (nok) glip af i Danmark

Google I/O 2022: Google har fremvist en række interessante produkter bl.a. Pixel 6a, Pixel Watch, Pixel 7 og meget mere, som nok aldrig kommer i Danmark.

(mere…)
Stramme vilkår om dataindsamling rammer Google Play Store

Google er klar med nye regler for app-udviklere, da brugerne skal kunne se præcis hvilke data, som indsamles om dem i de forskellige apps.

(mere…)
1 million færre apps i Play Store

De seneste år er en masse apps fjernet fra Google Play Store.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram