Google har ved en fejl afsløret Pixel 3a

Google er på vej med en ny billigere Pixel-telefon. Det har de ved en fejl bekræftet.

Google Pixel 3
Google Pixel 3 (Foto: Google)

Det er åbenbart svært at holde nyhederne for sig selv. Google har i hvert fald ved en fejl fået afsløret, at de er på vej med en Pixel 3a telefon. Det er formentlig den, der tidligere har været omtalt som Pixel 3 Lite på rygtebørsen.

Er dette Pixel 3 Lite og Pixel 3 Lite XL?

Det er 9to5Google, der har opdaget, at Google ved en ”fejl” havde fået lagt deres kommende mellemklassetelefon Pixel 3a online. Netop nu er konkurrencen på mellemklassetelefoner enorm. Det er et prissegment, som producenterne netop nu giver utrolig meget opmærksomhed. Særligt Nokia og Motorola er aggressive i dette segment.

Både Pixel 3a og Pixel 3a XL var listet i Google Play Developer console under deres kodenavne Sargo og Bonito. Det skriver The Next Web.

Pixel 3a ventes at komme med en 5,6 tommer skærm med en 1080 x 2220 pixels opløsning, mens XL-modellen vil komme med 6 tommer skærm og en opløsning på 1080 x 2160 pixels. Begge modeller skulle have 4 GB RAM.

Tidligere har det forlydt på rygtebørsen, at mobilerne ville komme med en Snapdragon 670 processor fra Qualcomm og et 12 megapxiels kamera og samt 8 megapixels frontkamera.

Alt du skal vide om Google Pixel 3 og Pixel 3 XL

Selvom Google altså har afsløret lidt omkring Google Pixel 3a og Google Pixel 3a XL, så er det uvist, hvornår telefonerne bliver offentliggjort.

Tidligere har der ikke været tradition for, at Pixel-telefonerne blev officielt tilgængelige på det danske marked. Om det samme gør sig gældende denne gang er uvist.

MereMobil.dk holder dig opdateret når der er nyt – enten fra Google eller rygtebørsen.

Mere til historien

Tidligere har Google ikke sendt Pixel-telefonerne ud officielt på det danske marked. Derfor har du, hvis du har ville erhverve dig en Pixel-telefon, skulle købe den fra en uafhængig forhandler, som har parallelimporteret, eller købe den i udlandet.

Pixel 7a er en solid budgettelefon få forbedringer

VIDEO: Pixel 7a er en budgetvenlig smartphone med svagheder. Se anmeldelsen her og find ud af, om Pixel 7a er pengene værd.

(mere…)
Google dropper support på Chromecast i stilhed

Den første Chromecast fra Google vil ikke længere modtage software- eller sikkerhedsopdateringer.

(mere…)
Din gamle Gmail-konto bliver slettet

Bruger du Gmail, eller har du brugt Gmail, vil denne nyhed interessere dig.

(mere…)
Her er Googles 2023-nyheder

OVERBLIK: Vi har her samlet nyhederne fra Google I/O 2023. Få overblikket over, hvilke nye produkter og services der er på vej.

(mere…)
Google Pixel 7a test | Minimale nyheder

TEST: Min Pixel 7a test konkluderer, at nyhederne er minimale, men at produktkvaliteten er god. Læs min Pixel 7a test her.

(mere…)
Her er Pixel 7a og Pixel Tablet

Google har lanceret den prisvenlige Pixel 7a og den første tablet i nyere tid, Pixel Tablet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram