Er dette Pixel 3 Lite og Pixel 3 Lite XL?

0

Googles Pixel 3 telefoner ventes at komme i nye Lite-varianter. Det skulle være både en Google Pixel 3 Lite og Google Pixel 3 Lite XL.

Der har gennem længere tid været en del rygter om en Pixel 3 Lite model. Nu ser det altså for alvor ud til, at Google forbereder sig på lanceringen af en billigere variant af deres flagskibstelefon på nogle markeder.

Dette er måske Google Pixel 3 Lite / Google Pixel 3 Lite XL (Kilde: @OnLeaks)

Alt du skal vide om Google Pixel 3 og Pixel 3 XL

Der har været billeder af det, som altså skulle være Pixel 3 Lite – og der er mange ligheder med den ”almindelige” Pixel 3.

Nu ser det ud til, at der vil blive lanceret en Pixel 3 Lite XL. Rygterne stammer fra @OnLeaks på Twitter. Det skriver Pocketnow.com.

Pixel 3 Lite XL vil forventeligt komme med en skærm på 6 tommer, hvor opløsningen er på 2.220 x 1.080 pixels. Sammenlignet med Pixel 3 XL, der har en skærm på 6,3 tommer og en opløsning på 2.920 x 1.440 pixels.

Danske Bank klar med Google Pay

De øvrige specifikationer er ukendte, men kunne altså være på niveau med det, som ellers er indmaden i Pixel 3 Lite. Dermed er det formentlig en Snapdragon 670 processor, 4 GB RAM, 12 megapixels kamera, 8 megapixels selfiekamera og 32 GB intern hukommelse.

Google har endnu ikke meldt noget ud omkring disse telefoner.

Det er ikke forventeligt, at Google Pixel 3 Lite modellerne kommer på det danske marked.

Mere til historien

Google Pixel erstattede Google Nexus, som ellers var Googles egne telefoner.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer