Danske Bank klar med Google Pay

Kunder i Danske Bank kan nu også betale med Google Pay, det kræver dog at de har en Android-enhed og et Mastercard.

Google Pay

Google Pay (Foto: Google)

Da Google Pay åbnede op for tjenesten på det danske marked, lød meldingen også, at der ville komme flere banker til end Nordea og Jyske Bank, som var med fra start. Og dette har altså holdt stik for nu melder Danske Bank sig klar. Hvilket de dog også ultimo oktober oplyste, at de arbejdede på at blive.

Google Pay er klar til danskerne

Det er nu muligt for kunder i Danske Bank at betale via Google Pay på deres mobil. Der er dog lige ét ”men”. Det kræver nemlig, at de har en Android-enhed med mindst Android 5.0 og et Mastercard.

Danske Bank kunder kan nemlig oprette sig til Google Pay og tilknytte et Mastercard til dette.

– ”Alle Android baserede telefoner med Android 5.0 eller højere kan bruge Google Pay. Så det er en løsning, som rigtig mange af vores kunder kan få glæde af. Vi ser derfor meget frem til at kunne tilbyde vores kunder løsningen,” siger Morten Schwaner, der er chef for kort og mobile betalinger i Danske Bank.

Jyske Bank er klar med Google Pay til alle – uanset bank

Det er muligt at betale med Google Pay i butikker, applikationer og webshops. Butikkerne skal modtage kontaktløs betaling for, at du kan betale via Google Pay.

Om Danske Bank på et senere tidspunkt også gør det muligt for deres kunder at tilknytte Visakort, Dankort osv. til Google Pay er uvist.

Mere til historien

Er du nervøs omkring sikkerheden, så vil du formentlig nyde godt af at vide, at Google Pay ikke gemmer kortoplysninger på telefonen. Så skulle telefonen blive stjålet – så har andre altså ikke adgang til dine oplysninger og du behøver derfor ikke spærre betalingskort osv.

iPhone-brugere SKAL kunne vælge Dankort i Apple Pay

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen minder banker og kortudbydere om de danske regler for betalinger.

(mere…)
Mobilbetaling hitter i Norden

Vi er særligt vilde med mobilbetalinger i Norden, hvor det nu er den næstmest benyttede betalingsmulighed.

(mere…)
Ny MobilePay-app på vej – pas på fup og svindel

MobilePay er i næste uge klar med en ny app og derfor ventes det, at du den kommende tid skal være opmærksom på fup og svindel.

(mere…)
MobilePay på vej med stor opdatering mod svindel

En sikkerhedsopdatering fra MobilePay er på vej i foråret, som et led i at forhindre misbrug, trusler og svindel.

(mere…)
MobilePay får konkurrence af global spiller

En global spiller på det finansielle marked dumper prisen, og bliver billigere end MobilePay for erhvervslivet.

(mere…)
Nye gebyrer kan betyde MobilePay-stop

Mange erhvervsdrivende har frygtet oktober, som betyder nyt gebyr hos MobilePay. I sidste ende kan det betyde et MobilePay-stop i nogle butikker.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
20 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram