Danske Bank klar med Google Pay

Kunder i Danske Bank kan nu også betale med Google Pay, det kræver dog at de har en Android-enhed og et Mastercard.

Google Pay

Google Pay (Foto: Google)

Da Google Pay åbnede op for tjenesten på det danske marked, lød meldingen også, at der ville komme flere banker til end Nordea og Jyske Bank, som var med fra start. Og dette har altså holdt stik for nu melder Danske Bank sig klar. Hvilket de dog også ultimo oktober oplyste, at de arbejdede på at blive.

- Google Pay er klar til danskerne

Det er nu muligt for kunder i Danske Bank at betale via Google Pay på deres mobil. Der er dog lige ét ”men”. Det kræver nemlig, at de har en Android-enhed med mindst Android 5.0 og et Mastercard.

Danske Bank kunder kan nemlig oprette sig til Google Pay og tilknytte et Mastercard til dette.

- ”Alle Android baserede telefoner med Android 5.0 eller højere kan bruge Google Pay. Så det er en løsning, som rigtig mange af vores kunder kan få glæde af. Vi ser derfor meget frem til at kunne tilbyde vores kunder løsningen,” siger Morten Schwaner, der er chef for kort og mobile betalinger i Danske Bank.

- Jyske Bank er klar med Google Pay til alle – uanset bank

Det er muligt at betale med Google Pay i butikker, applikationer og webshops. Butikkerne skal modtage kontaktløs betaling for, at du kan betale via Google Pay.

Om Danske Bank på et senere tidspunkt også gør det muligt for deres kunder at tilknytte Visakort, Dankort osv. til Google Pay er uvist.

Mere til historien

Er du nervøs omkring sikkerheden, så vil du formentlig nyde godt af at vide, at Google Pay ikke gemmer kortoplysninger på telefonen. Så skulle telefonen blive stjålet – så har andre altså ikke adgang til dine oplysninger og du behøver derfor ikke spærre betalingskort osv.

Europæisk ”MobilePay” er på vej i år

Det forlyder at en pendant til MobilePay er på vej i løbet af i år. Tjenesten kan håndtere betalinger på tværs af lande.

(mere…)
Betaling med MobilePay er i fare

EU er nøglen til at bryde Apples dominans på markedet for mobilbetaling i fysiske butikker. Sker det ikke er MobilePay i fare.

(mere…)
WeShare er lukket - her er dine muligheder

TIP: WeShare er lukket. Vi giver dig her to andre muligheder for at dele og afregne udgifter med andre.

(mere…)
Måske betaler du for meget med Apple Pay?

Dankort er billigst at bruge for forbrugeren i Apple Pay, men kun én bank giver forbrugerne muligheden.

(mere…)
MobilePay slår atter Black Week-rekorder

Alt stiger og danskerne klager over krisen, men alligevel blev der sat masser af rekorder i den netop overståede Black Week.

(mere…)
MobilePay lukker appen WeShare

Appen WeShare lukker i starten af 2023, oplyser MobilePay, som står bag tjenesten.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
20 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram