Danske Bank melder sig klar til Google Pay

15

Google har netop lanceret Google Pay på det danske marked, men ikke alle banker giver mulighed for løsningen. Danske Bank oplyser, at de melder sig klar.

Hands Free mobilbetaling fra Google (Foto: Google)
Hands Free mobilbetaling fra Google (Foto: Google)

Google har annonceret mobilbetalingsløsningen Google Pay på det danske marked, men på nuværende tidspunkt er det kun bankerne Nordea og Jyske Bank, som tilbyder deres kunder løsningen.

 – Google Pay klar til danskerne

Google oplyste dog i forbindelse med lanceringen, at flere banker var på vej.

Og Danske Bank offentliggjorde i går på deres Facebookside, at de altså arbejder på højttryk for at kunne tilbyde løsningen til deres kunder.

– ”Som du måske har set, kommer Google Pay til Danmark i dag. Og i løbet af november kan du, som kunde hos os, også bruge løsningen. Vi arbejder nemlig lige nu på højtryk for at få det hele på plads,” sådan lød meldingen fra Danske Bank på deres Facebookside.

Danske Bank har også lavet en pressemeddelelse omkring deres snarlige tilknytning til Google Pay.

– ”Alle Android baserede telefoner med Android 5.0 eller højere kan bruge Google Pay. Så det er en løsning, som rigtig mange af vores kunder kan få glæde af. Vi ser derfor meget frem til at kunne tilbyde vores kunder løsningen,” siger Morten Schwaner, der er chef for kort og mobile betalinger i Danske Bank i pressemeddelelsen.

Når Danske Bank åbner op for Google Pay, så bliver det et Mastercard, at brugerne kan knytte til deres Google Pay konto.

Google parrer to betalingsbrands. Her er Google Pay

Danskerne vilde med kontaktløs betaling

Google Pay kan bruges i butikker, apps og webshops, som giver mulighed for kontaktløs betaling. Du kan frit vælge mellem at betale med telefonen eller et smartur, som bruger Android Wear OS.

Danske Bank oplyser også, at danskerne i høj grad har taget de kontaktløse betalinger til sig. De står i dag for over 60 procent af alle betalinger i fysiske forretninger i Danmark.

– ”Vi har tidligere lanceret Fitbit Pay og Garmin Pay, som henvender sig til kunder, der gerne vil betale med smarture. Men med Google Pay er det en meget større gruppe danskere, der får en ny, nem og sikker måde at betale på,” siger Morten Schwaner.

Danske Bank har endnu ikke oplyst, hvornår i november at de er klar med Google Pay.

Mere til historien

På Facebook-opslaget spurgte mange brugere om, hvornår Danske Bank er klar med Apple Pay og Samsung Pay, men her var der kun politiske svar fra Danske Bank.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
15 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer