Jyske Bank er klar med Google Pay til alle – uanset bank

Google er klar med Google Pay til danskerne, i starten kun for Jyske Bank og Nordea kunder. Men nu tilbyder Jyske Bank muligheden for Google Pay til alle.

Google Pay

Google Pay (Foto: Google)

Google lancerede i går, tirsdag den 30. oktober 2018, Google Pay til danskerne. I første runde er det forbeholdt kunder i Jyske Bank og Nordea. Google har dog oplyst flere banker løbende vil blive tilføjet.

Danske Bank har også været ude med en melding om, at de er klar med løsningen for deres kunder i løbet af november måned.

Danske Bank melder sig klar til Google Pay

Men kan du ikke vente, så er Jyske Bank klar med et tilbud til alle uanset bank.

Har du en anden bank, så kan du stadigvæk få Google Pay via Jyske Bank. Dette gøres blot ved, at du opretter dig som kunde i Jyske Bank. Du behøver dog ikke at flytte alle dine bankforretninger.

Det kræver blot du opretter dig via Jyske Banks hjemmeside. Du skal dog vide, at der lige er den “lille” betingelse, at du skal oprette et VISA-kort i Jyske Bank. Kortet er uden kredit, og det kræver, at du overfører penge til den konto før du kan bruge pengene med Google Pay.

Jyske Bank tilbyder også deres kunder Apple Pay, samt har åbnet op for andre på samme måde, som de altså nu gør til Google Pay.

Apple Pay er klar til alle danskere – men det koster

Er du mellem 18 og 29 år, er det gratis at oprette en konto. For andre er prisen 15 kroner om måneden. Det er muligt, at få adgang til Google Pay fra 16 år af, dog kræver det tilladelse fra forældre eller værge.

Mere til historien

Det er uvist, hvornår og hvilke andre banker som tilføjes denne mobilbetalingsløsning. Den eneste bank, som umiddelbart har meldt deres planer ud, er Danske Bank.

MobilePay er klar med ny betalingsfunktion

Du kan nu sende penge til venner og familie i de nordiske lande, men det er ikke gratis.

(mere…)
iPhone-brugere SKAL kunne vælge Dankort i Apple Pay

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen minder banker og kortudbydere om de danske regler for betalinger.

(mere…)
Mobilbetaling hitter i Norden

Vi er særligt vilde med mobilbetalinger i Norden, hvor det nu er den næstmest benyttede betalingsmulighed.

(mere…)
Ny MobilePay-app på vej – pas på fup og svindel

MobilePay er i næste uge klar med en ny app og derfor ventes det, at du den kommende tid skal være opmærksom på fup og svindel.

(mere…)
MobilePay på vej med stor opdatering mod svindel

En sikkerhedsopdatering fra MobilePay er på vej i foråret, som et led i at forhindre misbrug, trusler og svindel.

(mere…)
MobilePay får konkurrence af global spiller

En global spiller på det finansielle marked dumper prisen, og bliver billigere end MobilePay for erhvervslivet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram