Jyske Bank er klar med Google Pay til alle – uanset bank

Google er klar med Google Pay til danskerne, i starten kun for Jyske Bank og Nordea kunder. Men nu tilbyder Jyske Bank muligheden for Google Pay til alle.

Google Pay

Google Pay (Foto: Google)

Google lancerede i går, tirsdag den 30. oktober 2018, Google Pay til danskerne. I første runde er det forbeholdt kunder i Jyske Bank og Nordea. Google har dog oplyst flere banker løbende vil blive tilføjet.

Danske Bank har også været ude med en melding om, at de er klar med løsningen for deres kunder i løbet af november måned.

- Danske Bank melder sig klar til Google Pay

Men kan du ikke vente, så er Jyske Bank klar med et tilbud til alle uanset bank.

Har du en anden bank, så kan du stadigvæk få Google Pay via Jyske Bank. Dette gøres blot ved, at du opretter dig som kunde i Jyske Bank. Du behøver dog ikke at flytte alle dine bankforretninger.

Det kræver blot du opretter dig via Jyske Banks hjemmeside. Du skal dog vide, at der lige er den “lille” betingelse, at du skal oprette et VISA-kort i Jyske Bank. Kortet er uden kredit, og det kræver, at du overfører penge til den konto før du kan bruge pengene med Google Pay.

Jyske Bank tilbyder også deres kunder Apple Pay, samt har åbnet op for andre på samme måde, som de altså nu gør til Google Pay.

- Apple Pay er klar til alle danskere – men det koster

Er du mellem 18 og 29 år, er det gratis at oprette en konto. For andre er prisen 15 kroner om måneden. Det er muligt, at få adgang til Google Pay fra 16 år af, dog kræver det tilladelse fra forældre eller værge.

Mere til historien

Det er uvist, hvornår og hvilke andre banker som tilføjes denne mobilbetalingsløsning. Den eneste bank, som umiddelbart har meldt deres planer ud, er Danske Bank.

Betaling med MobilePay er i fare

EU er nøglen til at bryde Apples dominans på markedet for mobilbetaling i fysiske butikker. Sker det ikke er MobilePay i fare.

(mere…)
WeShare er lukket - her er dine muligheder

TIP: WeShare er lukket. Vi giver dig her to andre muligheder for at dele og afregne udgifter med andre.

(mere…)
Måske betaler du for meget med Apple Pay?

Dankort er billigst at bruge for forbrugeren i Apple Pay, men kun én bank giver forbrugerne muligheden.

(mere…)
MobilePay slår atter Black Week-rekorder

Alt stiger og danskerne klager over krisen, men alligevel blev der sat masser af rekorder i den netop overståede Black Week.

(mere…)
MobilePay lukker appen WeShare

Appen WeShare lukker i starten af 2023, oplyser MobilePay, som står bag tjenesten.

(mere…)
Samsung Pay kommer snart til Danmark

Apple Pay og Google Pay er tilgængelig. Nu er Samsung Pay på vej, bekræfter Samsung.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram