Jyske Bank er klar med Google Pay til alle – uanset bank

9

Google er klar med Google Pay til danskerne, i starten kun for Jyske Bank og Nordea kunder. Men nu tilbyder Jyske Bank muligheden for Google Pay til alle.

Google Pay
Google Pay (Foto: Google)

Google lancerede i går, tirsdag den 30. oktober 2018, Google Pay til danskerne. I første runde er det forbeholdt kunder i Jyske Bank og Nordea. Google har dog oplyst flere banker løbende vil blive tilføjet.

Danske Bank har også været ude med en melding om, at de er klar med løsningen for deres kunder i løbet af november måned.

Danske Bank melder sig klar til Google Pay

Men kan du ikke vente, så er Jyske Bank klar med et tilbud til alle uanset bank.

Har du en anden bank, så kan du stadigvæk få Google Pay via Jyske Bank. Dette gøres blot ved, at du opretter dig som kunde i Jyske Bank. Du behøver dog ikke at flytte alle dine bankforretninger.

Det kræver blot du opretter dig via Jyske Banks hjemmeside. Du skal dog vide, at der lige er den “lille” betingelse, at du skal oprette et VISA-kort i Jyske Bank. Kortet er uden kredit, og det kræver, at du overfører penge til den konto før du kan bruge pengene med Google Pay.

Jyske Bank tilbyder også deres kunder Apple Pay, samt har åbnet op for andre på samme måde, som de altså nu gør til Google Pay.

Apple Pay er klar til alle danskere – men det koster

Er du mellem 18 og 29 år, er det gratis at oprette en konto. For andre er prisen 15 kroner om måneden. Det er muligt, at få adgang til Google Pay fra 16 år af, dog kræver det tilladelse fra forældre eller værge.

Mere til historien

Det er uvist, hvornår og hvilke andre banker som tilføjes denne mobilbetalingsløsning. Den eneste bank, som umiddelbart har meldt deres planer ud, er Danske Bank.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer