Google I/O 2019 afholdes fra 7. maj

0

Google har sat datoen for deres store årlige udviklerkonference, Google I/O, som i år afholdes fra 7. maj 2019.

Google har sat datoen for dette års Google I/O, hvilket er deres årlige udviklerkonference. Det er stedet, hvor Google afslører nyheder inden for software- og hardware præcis ligesom Apples WWDC-konference.

Når Google udsender invitationerne, sker det sammen med nogle gåder, som man skal gætte for, at sted og datoer for eventen vises. Disse blev udsendt allerede fredag den 25. januar. Det skriver Android Authority.

I år afholdes Google I/O fra tirsdag den 7. maj til torsdag den 9. maj – og det vigtigste for de fleste er åbningskeynoten. Mange af de øvrige ting er primært for udviklere. Det skriver Android Central.

Det er måske heller ikke så svært at gætte, da det oftest er nogenlunde samtidig på året konferencen afholdes. Sidste år blev den afholdt den 8. maj.

Eventen afholdes i Shoreline Amphitheater, som ligger i Mountain View i Californien.

Google I/O 2019 (Foto: Google)
Google I/O 2019 (Foto: Google)

Hvad kan vi forvente?

Det er endnu uvist, hvad vi kan forvente til Google I/O, men måske vi får set mere til Google Pixel 3 Lite. Produktet har været omtalt en del på rygtebørsen, men i skrivende stund har Google endnu ikke meldt noget officielt ud.

Er dette Pixel 3 Lite og Pixel 3 Lite XL?

Sidste år var der også mange rygter om et smartwatch fra Google. Måske navnet ville blive Google Pixel Watch? Meldingen fra Google sidste år var, at det ikke blev i 2018. Men måske det så bliver i 2019.

Google: Pixel Watch kommer ikke i år

Generelt er det også der, at vi får et smugkig på den kommende store Android-opdatering. Navnet på den næste ventes at være Android Q. Det bliver spændende, hvad man kan glæde sig til i denne. Men vi bliver altså lidt klogere efter Google I/O.

Skulle der være nyt omkring Google Assistant, så vil det også blive afsløret til Google I/O.

Google har frigivet en teaservideo i forbindelse med afsløringen af Google I/O datoerne. Du kan se den video her.

Mere til historien

Google har først på året sagt farvel til Chromecast Audio, så vi skal altså formentlig ikke forvente en ny generation af denne til Google I/O.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer