Google: Pixel Watch kommer ikke i år

0

Drømmer du om et Pixel Watch eller Pixel Wear, så skal du drømme videre lidt endnu, lyder det fra en talsmand hos Google.

Googles nye logo fra 1. september 2015
Googles nye logo fra 1. september 2015

Rygterne og spekulationerne har svirret længe. Men nu er det sikkert. Google lancerer ikke et Pixel Watch eller Pixel Wear i år, som det ellers har været rygtet.

 – Google på vej med smartwatch – Pixel Wear?

Det er Miles Barr, director of engineering for Wear OS, der har bekræftet dette i et interview med Toms Guide. Det skriver GSMArena.com.

Det var ellers forventet, at Google ville lancere et smartwatch samtidig med de lancerer Pixel 3 og Pixel 3 XL. Disse smartphones forventes, at blive offentliggjort ved en event i oktober. Dette er dog endnu ikke bekræftet af Google.

Men i stedet for, at lancere et smartwatch selv, så vil Google i stedet fokusere på deres partnere på wearable-området og på at forbedre Wear OS. Lyder det fra Miles Barr.

Google har altså endnu ikke et smartwatch klar til salg, hvor de selv står bag hardwaren. Barr oplyser dog, at hvis de havde eller kommer med et, så vil Google Assistant spille en stor rolle, da Google satser på AI og maskinindlæring.

Næste år vil en opdatering til Wear OS blandt andet omhandle forbedring af batteritid.

Ifølge Barr, så vil opdateringen ikke få navnet Wear OS 3.0, da Google ønsker at bevæge sig væk fra versionsnumrene. Dette skulle ifølge Barr være for ikke, at være ”fastlåst” til kun at frigive en større softwareopdatering én gang om året.

Trods vi altså intet smartwatch får fra Google i år, så ventes det stadigvæk at de offentliggør Pixel 3 og Pixel 3 XL i oktober.

Google Pixel 3 afsløres måske den 9. oktober

Mere til historien

Googles smartwatch-platform skiftede i marts 2018 navn fra Android Wear til Wear OS by Google.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer