Google på vej med smartwatch – Pixel Wear?

RYGTE: Rygterne florerer så småt om de kommende Google Pixel-telefoner, men der er også rygter om et kommende smartwatch fra Google. Læs om Pixel Wear her.

Rygterne svirrer om de kommende Google Pixel-telefoner, som ventes at blive lanceret i løbet af efteråret. Men der er også rygter om et smartwatch fra Google. I så fald det første, som Google egenhændigt har stået bag.

Google har tidligere udsendt styresystemet Android Wear, der er Android til wearables. Denne har senere skiftet navn til Wear OS by Google. Softwaren er aldrig rigtigt slået igennem og blevet den succes, som Google har håbet på. Men måske der er nyt på vej. Rygterne florerer i hvert fald netop nu om, at et Google smartwatch er på vej.

 – Android Wear hedder nu Wear OS by Google

På smartwatchmarkedet må det siges, at Apple Watch er ”ene hersker”. Det er i hvert fald blevet det mest populære uden sammenligning. Det betyder dog ikke, at Huawei Watch og Samsung Gear S3 og andre Android-smartwatches ikke er gode ure. De har bare ikke formået, at slå igennem bredt. Vil Google forsøge at ændre dette med eget ur? Rygterne svirrer fortsat.

 – Google vil lancere tre Pixel-smartwatches til efteråret

Rygterne stammer fra den oftest pålidelige Twitter-brugere Evan Blass. Du kan se hans tweet herunder.

Besides the Pixel 3, Pixel 3 XL, and second-gen Pixel Buds, a reliable source tells me — with high confidence — that Google’s fall hardware event will also introduce a Pixel-branded watch. Have a great summer!

— Evan Blass (@evleaks) May 10, 2018

Qualcomm leverer chipset

Google Assistant skulle angiveligt have en stor betydning på det kommende smartwatch, der hele tiden lytter efter ”OK Google” – præcis som det kendes fra Google Home mv.

Qualcomm er leverandør af chipsettet, hvor der eftersigende skulle være gjort noget ved batteritiden. Batteritiden er også et af de helt store problemer med smartwatches. Det vil derfor kun være et plus, hvis dette bliver forbedret.

 – Google Pixel 3 – de seneste rygter

Google Pixel Wear, som uret måske – måske ikke – vil blive kaldt, forventes at blive lanceret omkring oktober, hvor også det ventes Google vil offentliggøre deres Pixel 3 telefoner.

MereMobil.dk følger selvfølgelig nøje med i de mange rygter og spekulationer om de kommende Google produkter.

Mere til historien

Google Pixel produkterne er endnu ikke lanceret officielt på det danske marked. Men vi håber, at dette vil ændre sig i år med de nye Pixel telefoner og eventuelt Pixel Wear. At Google Assistant er på vej på dansk kunne måske åbne op for en bredere lancering i hvert fald.

Læs også:
Google Assistant bliver mere dialogisk

Den nye Snapdragon kan blive dyrere at producere

RYGTE: Den kommende Snapdragon 8 Gen 4 kan ende med at blive noget dyrere at producere end tidligere.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold6 er lækket totalt

Et stort læk afslører angiveligt alle specifikationerne på den kommende foldbare Samsung Galaxy Z Fold6. Se dem her.

(mere…)
OnePlus Nord 4 er nok en stærk budgettelefon

Nord-telefonerne har altid givet meget værdi for pengene. Nu er OnePlus Nord 4 på vej og det tegner godt.

(mere…)
Specifikationerne på Xiaomi 15 er lækket

RYGTE: Specifikationerne på den kommende Xiaomi 15 skulle være blevet lækket i Kina.

(mere…)
Skal du købe Pixel 8a? …måske!

VIDEO: Se med her hvis du vil vide, om Google Pixel 8a er værd at købe.

(mere…)
Google Pixel 8a test | Lever ikke op til forventningerne

TEST: Inden du køber Google Pixel 8a, så skal du læse denne anmeldelse, som kommer ind på, hvorfor Pixel 8a skuffer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram